- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
suanki beni anlatmıssın bende 4 ay oldu ayrılalı gordugumde eskisi gibi hissetmiyorum ama icimde hala birseyler var gorusmeyide kesemiyorum:26: ben belki eskisi gibi olurum ona karsı diye zamana bıraktım..ama gercekten zor bir durum tamda dedigin gibi duygu karmasası belki goruserek kendimize kotuluk ediyoruz ama elde degil bazı seyler
yavaş yavaş hissettirmeden uzaklaş o zaman. mesela facebook ya da başka bir yede karşılaştığınızda merabadan öteye götürme muhabbeti, kısa kes. zamanla uzaklaşmış olursun. ama birbirinize karşı birşeyler hissediyorsanız neden bir daha denemeyesiniz? böyle bir ihtimal yok mu?
biz kestirip atamıyoruz onlar istemiyorum olmaz desinlerde bizde hayatımıza bakalım istiyoruz..anlayabiliyorum seni ortada kalmak ne hissettigini bilmemek kendinden emin olamamak cok zor bir duygu aynı sekilde bende baskalarıyla olamıyorum hickimseyi istemiyorum...sanırım ondan sen ayrıldın belkide ilk adımı o senden bekliyordur
Ben artık adım atmak istemiyorum ama.. çnkü daha önce ayrılıklarımızdada hep ben çözmeye çalıştım ben geri döndüm ama artık yapamam alttan alan taraf ben olamam.Ben söyle düşünüyorum eğer gerçkten seviyorsa o gelir zaten. yanlış mıyım? ayrıma sebeplerim tama çok fazla ayrıldım ama düzgünce açıklamıyordu bana yaptıklarını ben ayrıldıktan sonra anlatıyordu.Haliyle ben istiyordum ki ben kızdığımda anlatsın.
Mesela tutatsız davranışlarıda vardı.Facebook şifresini değişiyordu benden habersinz.vs. Ya birşeyinide yakalamadım ama bu davranışlar hep şüphe yaratıyordu bende.Oda açıklamalarını zamanında yapmıyordu. vs.Yani kısacası adım atmak istemememde haklı olduğumu düşünüyorum.Sizce?
bir de onu mu bekleyip duracaksın? istiyorsan harbi ol, geri döndüm de. nolursa olsun.
seni kızdırdığı zaman küs, konuşma, mesafe koy ama ayrılma.
hem arkadaş kaldığınız sürece onun adım atması da zor. şuan çantada keklik durumundasın. neden adım atsın ki? ayrılmışsınız tamam ama seni kaybetmedi ki.
canım ama ayrılan sensin tabiki sen cozmeye calısıcaksın birde onu dusun bende defalarca terkedilen bir insan olarak soyliyim insanı cok yıpratıyor mutlaka oda cok yıpranmıstır birde onun acısından dusun yaptıklarını duzgunce acıklamıyor diye ayrılmak yerine anlatıcagı zamanı beklemeliydin belkide ayrılık cozum olmuyor..facebook sifresini degştirmesi tutarsız oldugu anlamına gelmezki tatlım benimde boyle takıntılarım vardır baska bir pcden girdigim zaman facebooka eve geldigimde sifremi degistiririm hemen bunları takma bile hem birseyinide yakalamamıssın bunlar adım atmamak icin gecerli sebepler degil dısardan biri olarak soyliyim:26:
Bence erkek arkadaşın senin dönmeni bekliyor. Tamamen çekilip de kendini unutturmuyor sana arada hatırlatıyor kendini. Nasılsa dönecek zaten o gibi düşünüyor sanki o yüzden işi tamamen sana bırakmış. Bence barışırsınız ama dönen sen olursan eğer. Tabi gurur burada ayak bağı ama dediğin gibi ortak arkadaştan ağzını arayabilirsin ona söylemezse sorduğunu ama.
arkadaşım yakında benim yanıma gelicek benim yanımdayken sorsun istiyorum ki ne cvp verdiğini kendi gözlerimle göreyim istiyorum.Böyle yapsam daha mı iyi olur? Peki o adım atmaz mı yani?
Bence adım atmayacak çok ayrılmışsınız bu sefer işi tamamen sana bırakmış o da barışmak istiyor ki facede falan hemen yazıyor yani kendini hep hatırlatıyor sana ama adımı senden bekliyor. Arayı fazla uzatıp birbirinizden soğumadan bir şeyler yapman gerekiyor. Çünkü o dönerse olur dönmezse bitti diye düşünürken dönmeni de istiyor ama unutma onun da gururu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?