- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Ya vallahi bi mağarada falan tutulup asla insan içine salınması gereken insanlar apartmanlarda yaşadığı için tüm bunlar. Bir de bunlar aile adı altında bir araya gelip kendilerini çoğaltıyorlar. Toplum için, insanlık için kulliyen zararlar. Devlet eliyle olmaları gereken inlere takılmaları gerekiyor acilen. Bir tanesi de benim tepemde yerleri delerek yürüyüp sandalyeyi sağdan sola -soldan sağa sürüklüyor. Çocukları da aynen arkadaşın paylaştığı videodaki gibi ayaklarında at nalı. Yakında tepemize m.çarlar da rahatlarlar belki diye bekliyoruzBiz inşallah yakın zamanda taşınıyoruz Allah sabır versin size de bize de ve komşu mağduru herkese de
sizofreni ile duvarlara vurmanın nasıl bir bağlantısı olabilir ?
Oluyor bazen boyle.
Ablaminda aynen boyle komsusu vardi.
Sonra polisler eve gelince adam " asil ben onlardan rahatsiz oluyorum, bak ses yalitim sistemi yaptim duvara' demisti.
Onunda psikolojik sorunlari vardi.
Davalik oldular sonrada tasindi sanirim.
Ablamda aynen komsulardan imza toplamisti rahatsizliktan dolayi hepimiz sikayetsiyiz diye. Sonra o kagitla ev sahibine gitti.evet aynen bizim de böyle olur polisi arasam ya da dava açsak zaten amacı o rezillik çıksın
ben de biliyorum polis gelse aynen böyle derler bi gece uyandırdıklarında ben de duvarlara vurmuştum beni uyandırdın ben tek yaşıyorum hastasın sen doktora git dedi :)
yani her tür çirkefliği yaparlar o yüzden oyununa gelmeyeceğim zıtlaşıp kendime eziyet etmeyeceğim ama gerçekten aşırı sinir bozucu bi insan
belki dedim vurmayı abartırsa diğer komşular da rahatsız olur onlara da söylemeye başladık belki fark ederler. biz de çözene kadar baya geçti..
Ablamda aynen komsulardan imza toplamisti rahatsizliktan dolayi hepimiz sikayetsiyiz diye. Sonra o kagitla ev sahibine gitti.
Hic bilmem, cunku ablamda dahil yurtdisinda yasiyoruz biz.işte şimdi ses etmiyorum ki arttırsın gürültüyü diye sonuçta gecenin körü ve bir çok daire var elbet gidiyordur bence sesi ama nerden geldiğini anlamıyorlardır.
kaç imza gerekiyor biliyor musunuz çıkartmak için kanunlar sürekli değişiyor
Hic bilmem, cunku ablamda dahil yurtdisinda yasiyoruz biz.
Ama zor bilirim, Allah yardimcin olsun.
Ha unutmadan, ev sahibi 24 saat komsuyla bitisik olan duvardan gelen cekic seslerini kaydeden bi cihaz koymustu ablamin evine. Kim hakli kim haksiz bilmek icin. Cidden o duvardan cok ses geliyor mu olcmek icin.
Belki bi fikir olabilir kanit adina sizede
Cihaz bizim degildi, ev sahibi ayarlamisti. Ev sahibi derken burda tum evler devletin bi kolunun. Yani sirketin. Sirket ayarlamisti o cihazi maalesef bilmiyorum. Laptop Ipad ne varsa onlarla kayda alsaniz? Kullanmadiginiz telefonlari dizin siraya mecburen hafizayi bosaltip kaydetsin. Benim yeni samsung telefonum 1 video saati dolunca kendliginen ikinci videoya basliyordu kesintisiz.valla türkiyede çok zor bu işler. ben de kamera koymayı düşündüm ama nası kanıt olabilir ki kamera ses kaydeden cihaz yönü tayin edebiliyor mu adı ne ki bi öğrenme şansınız olur mu acaba
ev sahibi geleyim size dinleyeyim demiş de kadın kapımızı bile dinliyor muhtemelen duyar geldiğini bi de yalancı çıkarız üstüne ya.
sağolun şimdilik kulak tıpası falan idare etmeye çalışıyorum müzikle denedim uyumayı hiç dinlenemedim. 2020 olduk nerdeyse hala böyle saçmalıklara çözüm yok yani şaşırıyorum..
Cihaz bizim degildi, ev sahibi ayarlamisti. Ev sahibi derken burda tum evler devletin bi kolunun. Yani sirketin. Sirket ayarlamisti o cihazi maalesef bilmiyorum. Laptop Ipad ne varsa onlarla kayda alsaniz? Kullanmadiginiz telefonlari dizin siraya mecburen hafizayi bosaltip kaydetsin. Benim yeni samsung telefonum 1 video saati dolunca kendliginen ikinci videoya basliyordu kesintisiz.
Normal olmayan kötü şeyler yapan insanlara da şizofreni demek , şizofreni insanlara büyük haksızlık inanın.yani bu kadar kinlenicek bize ne yaptık biz paranoyak resmen
şunu yapan insan normal olabilir mi
Normal olmayan kötü şeyler yapan insanlara da şizofreni demek , şizofreni insanlara büyük haksızlık inanın.
Bu anlayış yüzünden sürekli toplumda dışlanıyorlar . Oysa düzenli ilaç kullanan bir şizofreni normal insandan tamamen farksız bir hayat sürüyor genelde.
Ailenizden çevrenizden biri sırf bu hastalığı yüzünden kimseye zarar vermediği halde dışlanıp intihar ederse o zaman siz duyar kasmazsınız .allaşkına şizofreni duyarı yapılacak ne var bunda abartmayın lütfen
ben kendi derdimle psikolojisi bozuk birini çekiyorum zaten bi de duyar kasanlara laf anlatamayacağım.
Ailenizden çevrenizden biri sırf bu hastalığı yüzünden kimseye zarar vermediği halde dışlanıp intihar ederse o zaman siz duyar kasmazsınız .
Sizofrenilerin diger insanlara zarar verme oranını biliyor musunuz ? Normal insanların 10 da biri bile değil . Ama intihar oranları cok yuksek cunku sizin gibi insanlar hic alakasizken onlari her kotu seye katiyor .
Birine duyar kasmak için illaki bizim çevremizde acı çekmesi gerekmiyor . Tabi bunu anlayacak bilinçte lazım .
Ama ülkem insanında yok , olmayacakta.
Herkes sanıyor ki dünya sadece onların ve onların sorunlarının etrafında dönüyor.
Üzülme canından önemli değil ya.Gercekten 2 aylik bebeğim agliyor diyr zabıtaya sikayet etmisti ve ogretmendi hakkim varsa da asla helal etmiyorum beni 3 aylik bebegimle aralik ayinda evi satip yeni ev aramıştık. Kötü komsu cok fena cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?