• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duvara vuran ev dinleyen komşu

Yerleşik hayata geçtiklerinden emin değilim apartman kültürünü biri öğretse ya şunlara.. ya biz bi saatten sonra tv sesini bile kısıyoruz kimseye gitmesin diye :KK43:

aynen öyle

bugün sinirden normalde yapmazdım 9 gibi 5 dk süpürge açtım mecbur kaldım az önce de çamaşır yıkattım bi yandan diyorum sesi giderse gitsin kendi işimi aksattığıma değmiyor bi yandan nasıl huzursuzum.

bunlarsa hiç gocunmadan insanlara eziyet edebiliyorlar bencilce ve kötü kalpli bi şekilde hem de senelerce sistematik olarak.

gerçekten bazı şeyler ailede öğreniliyor, yoksa böyle toplumun nefret ettiği iğrenç bi insana dönşüyorlar

Bi çaresi olmalı böyle anlatmaya çalışmakla olmuyo keşke gönderebilsek evden şuan hala bağırma seslerini duyuyorum kulak versem konuyu anlarım heralde.

Bi çaresi olmalı böyle anlatmaya çalışmakla olmuyo keşke gönderebilsek evden şuan hala bağırma seslerini duyuyorum kulak versem konuyu anlarım heralde.

valla bizimki de bizi dinliyormuş, hatta birbirimize bile düşürtmüştü bak gürültü yaptın ondan yapıyor falan diye birbirimize bile kızıyorduk eskiden sonra anladım ki bu kadının niyeti kötü bizle eğleniyor evde konuşurken bile mırıldanıyoruz hatta bazen konuşurken tam üstümüzden klik diye bardak dayama sesi bile duyuyorum bütün gün boş boş bizle yatıp kalkıyor yahu nası bi işsizlikse.

valla bizimki de vuruyordu ailem yatınca yattıktan sonra ışık kapanınca başlıyor vurmaya bütün gece sabaha kadar mesai yapıyor bi iki gece meraktan sabahladım da o zaman şok oldum. ben az gürültü yapınca oh be sinirlendirdim diye keyfe gelip kesti sesini ama başlar yine.

böyle takıntılı kadınlardan nefret ediyorum

Bazen ses gelince kedim uyanıp tavana bakıyo sonra koltuğun arkasına saklanıyo öyle bi ses yakında temiz delircem 🙈

Telefon yokmu ya gece gelen sesleri hergun kayit altina alir mahkemeye verirdim heralde
Hasta ruhlu insanlarla ugrasmak zor

bu oğretmenler niye boyle? tepemdeki de oğretmen ve evde şu saatte top oynuyorlar. polis gelince de sünger top çıkartıyorlar. bir de bana seni şikayet edeceğiz diyorlar. şok cihszı var yukarı tutsam çarpılırlar mı acaba?

Acaba sizle bir dertleri mi var sizin bilmediğiniz.hic normal değil çünkü

SuRMeLi66 SuRMeLi66 sizin komşunuz ne yapıyordu? polis çağırdığınızda ne oldu? ben de bunun sıkıntısını çekiyorum da. öğrenmek istedim.

arkadaşlar selam yine ben yine komşu.

hatırlarsanız sevişme sesi ve gece aşırı gürültü yapan bi komşum vardı konuları açmıştım.

herkese şikayet ettik sonuç olmadı. sorun şu ki ev kiralık. bi adam yaşıyor kontrat onun üzerine. adam tüm gün işte gece de muhtemelen kütük gibi uyuyor sevgilisi bir kadın var tüm gece gürültü bam güm ve evde başkası olduğunu kabul etmiyorlar bile. yani ben yapmadım miki yaptı mevzusu.

neyse 3 aydır artık şikayeti de bırakmıştık çünkü kâr etmiyor ama gümgüm sesler oluyordu tüm gün ve gece. hatta evde çocuk var top oynuyor sandım ben çocuktur diye tahammül ettim açıkçası ama bi yandan da gece 3 4e kadar çocuk ayakta durmaz diyorum. ailem en son şikayet etti tekrar emlakçıya (kontratlarda sorumlu kişi o) onun üzerine evlerinde bamgüm patırtı koptu adam vurma vurma diye bağırdı sesini duydum o zaman idrak ettim elinde bişeyle duvara vuruyormuş meğerse 3 aydır durmadan 😱 çocuk sesi değilmiş yani. ve sıkılmadan aylardır yapıyor bunu inanın 10 dkda bir.

ben şok oldum tabi bu nası bi motivasyon insan yorulur sıkılır neyse. kavgalarından sonra kesildi vurma sesi adam sanırım baskıladı sonunda. ama şimdi de illa ki evin her odasında gece takır tukur bilhassa gezip gürültü yapıyor dün gece sabahladım da duydum hep. amacı evdeki herkesin uykusunu bölmek sanki, gürültü yaptığı saatler 3 4 5 gece.

evin apartman kapısını bile açık bırakıyor bikaç kez babam baktı hemen kapattı sanırım eve girip çıkarkenki muhabbetlerimizi bizi dinleyip ona göre çözüp gürültü yapıyor tüm gün evde.

diyeceğim şu ki bu kadın iyice psikopata bağladı ya. ben artık gürültüyü geçtim korkmaya başladım sürekli dinleyip ona göre gürültü yapan bi tip. şu an evden gitme durumum da yok ne edeceğim bu kadınla? psikiyatrik problemi var sanırım yani hangi motivasyonla bıkmadan yorulmadan insan 3 ay duvara vurabilir ki 😱

şizofreni başlangıcı mıdır nedir ben korkmaya başladım ne yapsak? böyle tanıdıkları olanlar var mı ne yapıyorsunuz?

ben olabildiğince sessiz olup tepki vermeyelim diye düşünüyorum elbet bıkıp sıkılıp bırakıcak diyorum ama 3 ay duvara vuran nasıl bıkacak anlamadım.

bi de bi güzel enerjinizi yollayın bana lütfen ya sorunlu insanlara denk gelmekten yoruldum valla 🙏

Bence bir süre yok sayın... Takmayın.. Yatarken kulaklık takın.. Ne kadar yapabilir ki ? Şimdi bu sizin rahatsız olduğunuzu anladığı için daha çok gürültü yapıyor. Baktı sizden tepki yok en fazla 1-2 ay veriyorum, sonra bırakacaktır...

Tabi büyük ihtimal baktı sizden ses yok bir süre sesin şiddetini arttıracaktır.. İşte o zamanda sabredin sonra ses gelmeyecek :)

ya ben boyle delilerden korkarim,
adamlar sanki sarmaya yer ariyor,
ne bileyim ben biraz korkar ve cekinirim kavgaya bile esasen.
ins tasinirlar da kurtulursunuz.

arkadaşlar selam yine ben yine komşu.

hatırlarsanız sevişme sesi ve gece aşırı gürültü yapan bi komşum vardı konuları açmıştım.

herkese şikayet ettik sonuç olmadı. sorun şu ki ev kiralık. bi adam yaşıyor kontrat onun üzerine. adam tüm gün işte gece de muhtemelen kütük gibi uyuyor sevgilisi bir kadın var tüm gece gürültü bam güm ve evde başkası olduğunu kabul etmiyorlar bile. yani ben yapmadım miki yaptı mevzusu.

neyse 3 aydır artık şikayeti de bırakmıştık çünkü kâr etmiyor ama gümgüm sesler oluyordu tüm gün ve gece. hatta evde çocuk var top oynuyor sandım ben çocuktur diye tahammül ettim açıkçası ama bi yandan da gece 3 4e kadar çocuk ayakta durmaz diyorum. ailem en son şikayet etti tekrar emlakçıya (kontratlarda sorumlu kişi o) onun üzerine evlerinde bamgüm patırtı koptu adam vurma vurma diye bağırdı sesini duydum o zaman idrak ettim elinde bişeyle duvara vuruyormuş meğerse 3 aydır durmadan 😱 çocuk sesi değilmiş yani. ve sıkılmadan aylardır yapıyor bunu inanın 10 dkda bir.

ben şok oldum tabi bu nası bi motivasyon insan yorulur sıkılır neyse. kavgalarından sonra kesildi vurma sesi adam sanırım baskıladı sonunda. ama şimdi de illa ki evin her odasında gece takır tukur bilhassa gezip gürültü yapıyor dün gece sabahladım da duydum hep. amacı evdeki herkesin uykusunu bölmek sanki, gürültü yaptığı saatler 3 4 5 gece.

evin apartman kapısını bile açık bırakıyor bikaç kez babam baktı hemen kapattı sanırım eve girip çıkarkenki muhabbetlerimizi bizi dinleyip ona göre çözüp gürültü yapıyor tüm gün evde.

diyeceğim şu ki bu kadın iyice psikopata bağladı ya. ben artık gürültüyü geçtim korkmaya başladım sürekli dinleyip ona göre gürültü yapan bi tip. şu an evden gitme durumum da yok ne edeceğim bu kadınla? psikiyatrik problemi var sanırım yani hangi motivasyonla bıkmadan yorulmadan insan 3 ay duvara vurabilir ki 😱

şizofreni başlangıcı mıdır nedir ben korkmaya başladım ne yapsak? böyle tanıdıkları olanlar var mı ne yapıyorsunuz?

ben olabildiğince sessiz olup tepki vermeyelim diye düşünüyorum elbet bıkıp sıkılıp bırakıcak diyorum ama 3 ay duvara vuran nasıl bıkacak anlamadım.

bi de bi güzel enerjinizi yollayın bana lütfen ya sorunlu insanlara denk gelmekten yoruldum valla 🙏
Allah yardımcın olsun boşuna demiyorlar ( ev alma komşu al ) diye

arkadaşlar ilginiz için teşekkürler

ama dayanamadım ve taşındım

gerçekten 15 dkda bir insanı uyandırıyor bu gidişle ya sinir hastası olurdum ya kanser

ettiğini bulsun o evde huzurlu uyku uyuyamasın inş.

evi kapatmadık sonra güzel bi çaresine bakacağım

belki dişli bi kiracı sokarım bilmiyorum sizce ne işe yarar bunların gitmesi için.

ben gittikten sonra ailem bakmış boş odaya bile gece vuruyomuş denk gelmişler. evin diğer odalarına bile yapıyor.

Back