- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Ben genelde böyle insanların anlayacağı dilden konuşuyorum.Çirkefle çirkefleşiyorum yani.Diğer komşularla bir araya gelip tepkinizi göstermenizi tavsiye ederim.Maalesef hayatımıza arada bir giriyor böyle tipler.
Bu şekilde manyak bir kadin yüzünden ev satmisligim var.
Gercekten 2 aylik bebeğim agliyor diyr zabıtaya sikayet etmisti ve ogretmendi hakkim varsa da asla helal etmiyorum beni 3 aylik bebegimle aralik ayinda evi satip yeni ev aramıştık. Kötü komsu cok fena cokgerçekten mi valla amacı o bize yaptırmaya çalıştığı sanırım. gerçekten kötü bir insan ya insanın hiç vicdanı olmaması lazım bu kadar aylarca kötülük yapabilmesi için.
tam bunu yazarken vurdu yine duvara adam yok herhalde evde. o varken yapamıyor yemiyor bi tarafı.
Ne kadar zor olsa da ya bir süre çirkefliğine karşı sükutla karşı vereceksiniz ya da işi adli mercilere devredeceksiniz.Komşularla dayanışma da olabilir.Birlikten güç doğarmış.Ya da ev sahibi umarım kurtulursunuz bu durumdan.çirkefe çirkefi denedim ama gerçekten o kadar çirkef ki artık utanacağım kadar abartmam gerekiyor sonra diyorum apartmandaki diğer insanların günahı ne çocuğu bebeği hastası olanlar var onlara gidecek kadar gürültü yapmam gerekiyor bana yakışmıyor. bir de buna odaklanmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim odaklanınca moralim bozuluyor hani kötü hissediyorum kendimi karşılık verip durursam kendime yakıştıramıyorum
Gercekten 2 aylik bebeğim agliyor diyr zabıtaya sikayet etmisti ve ogretmendi hakkim varsa da asla helal etmiyorum beni 3 aylik bebegimle aralik ayinda evi satip yeni ev aramıştık. Kötü komsu cok fena cok
Emlakçıyı boşverin hemen ev sahibini bulun ve onlar ger gürültü yaptığında mal sahibini arayın ancak o şekilde o iş çözülür
Ne kadar zor olsa da ya bir süre çirkefliğine karşı sükutla karşı vereceksiniz ya da işi adli mercilere devredeceksiniz.Komşularla dayanışma da olabilir.Birlikten güç doğarmış.
Benim deli çocuğum uyudugunda pencere kenarlarina cekicli vuruyordu butun apt şikayetçi idi ama sürekli ben ogretmenim bana bisi yapamazlar modunda geziyordu. Karakol bile hanfendi surekli herkes hakkinda sikayete geliyor ne yapacagiz bilmiyorum demisti. Bir gun alt komsum bebek mevludu yapmıştı misafirlerin ayakkabilarini bahceye atmisti
O zaman tek çözüm ya diğer komşularla bu konuda birleşme ya da bir süre sükut etmek.Umarım kurtulursunuz en kısa süredeev sahibi anca konuşuyor ya, çıkarmıyor yani.
adli mercilere devretmek istemiyorum adam esnaf falan sürekli içkili başka şeyler de kullanıyor olabilir, nolur nolmaz zıtlaşmak istemiyorum.
belki ayrılırlar diye umuyorum artık bi süre ayrıldılardı kafam çok rahattı. bizim sayemizde evde eğleniyor sanırım.
Ben olsam umursamaz devam ederim vallaha deli damarımı attirmasin o duvari yikar onun sacini basini da yolardim ay suan icindeyim gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?