• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duvar boyası hakkında yardım eder misiniz???

vebahargeldi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
3.058
2.399
198
merhabalar herkese
tecrübeli olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı ya da fikirlerinizi bekliyorum
yeni bir ev aldık (Allah herkese nasib etsin) ilk defa boyanacak ama ne kullanmalıyım ne seçmeliyim bilemedim
silikonlu boya diyolar saten diyolar mat ya da yarı mat diyolar bunlar hakkında bilgisi olan var mı
bir boyacının tavsiyesi marshall silikonlu özel mat idi özellikle bu boyayı kullanan var mı
yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler:71::71::71:

öncelikle hayırlı olsun canım Allah mutlu günler geçirmeyi nasip etsin yeni yuvanızda.bahsettiğin markayı ben yeni uyguladım evime çokta memnunum silinebilme özelliği çok iyi heleki evinde benimki gibi bir canavar mevcutsa :1: ayrıca sana bir tavsiyem olcak eğer içine rahatlıkla harcanabilirim dersen. hazır daha içine girmeden iç mantolamayı tavsiye ederim yakıttan müthiş tasarruf ettiriyor. geçtiğimiz yıl halam uygulamıştı (karşı dairemde oturuyor ) ve kışın faturamlarımız neredeyse yarı yarıyaydı. bu yıl bende bir odamda denedim( kendimiz yapmaya kalkıştık eşimle ve ancak birini bitirebildik süremiz kısıtlıydı ) önümüzdeki yazda evin gerisini halletmeyi düşünüyoruz. tavsiye ederim. ayrıca tesisat işleri içinde merak edeceklerin olursa püf noktaları konusunda bilgi verebilirim (ev tadilatı işleriyle uğraşmayı sevdiğimden piratik bilgilerim oldu ) :34:

çook teşekkür ederim yaa bu işler maddi manevi çook sıkıntılıymış. dıştan mantoloma var ama içten hiç düşünmemiştim maddi açıdan şimdi bizi zorlar ama eşime bahsedecem bundan teşekkür ederim tadilat ve fikir noktasında çook ihtiyacım var tabii. soracaklarım çok ama şuan zamanım kısıtlı yazarım sevindim

bu boyayı başka kullanan var mı acaba
marsall silikonlu özel mat
kullanıp da memnun olan ya da olmayan????
ya da daha iyisi şu özellikleriden dolayı şudur diyecek olan??

Back
X