Pilav Tarifleri Duvaklı Pilav- Ülker Bizim Yağ Sponsorluğunda

Canım biz doğuda çok kullanırız. Baharat markalarının da var. Yemeğe çok güzel lezzet katıyor. Tavsiye ederim
et yemekleri için mi peki valla görüyorum da ne için bilemiyordum genelde dolma baharı köfte baharı alırım karışık alıp kullanıcam severim öyle farklı baharatları teşekkür ederim

et yemekleri için mi peki valla görüyorum da ne için bilemiyordum genelde dolma baharı köfte baharı alırım karışık alıp kullanıcam severim öyle farklı baharatları teşekkür ederim
Bizim evde cok cok kullaniriz yedi türlüyü ablamda zaten yazar sana neyde daha lezzetli oluyor diye ama bicok seyde kimyonla birlikte kullaniyoruz

Bir çok yemekte kullanıyoruz. Sebze yemekleri, dolmalar, köfteler lezzetli bir baharat. Rica ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…