- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi manolya1458
Çok teşekkür ederim benden sana başarılarHer zaman ki gibi sunumun süper olmuş.Başarılar dilesem mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim benden sana başarılarHer zaman ki gibi sunumun süper olmuş.Başarılar dilesem mi acaba?
Canım biz doğuda çok kullanırız. Baharat markalarının da var. Yemeğe çok güzel lezzet katıyor. Tavsiye ederimbu pazarda falan görüyorum renkli renkli üst üste o mu allahım hiç almamıştım ne kadar cahilmişim
Çok teşekkür ederim. Eşimde hikayesini duyunca çok beğendi. Çok kolay bi pilav. Editörden böyle iltifat almakta ayrıcalıkEline emeğine sağlık canım ..
Çok şık bir pilav ..hikayesi de çok hoş .
Başarılar dilerim ...
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık, başarılar dilerim:)
Çok teşekkür ederim sizin de elinize sağlıkEllerinize sağlık ilk kez duydum bende ama çok güzel görünüyor başarılar :)
Çok teşekkür ederim sizin de elinize sağlık
Bazi yerlerde yedibahar olarak da geciyor hatta FAZLANAZLICanım biz doğuda çok kullanırız. Baharat markalarının da var. Yemeğe çok güzel lezzet katıyor. Tavsiye ederim
Aaaa evet söylemeyi unutmuşumBazi yerlerde yedibahar olarak da geciyor hatta FAZLANAZLI
No problem canim evim gibi rahatim senin konunda nasilsaAaaa evet söylemeyi unutmuşum
Çok sağol canım umarım kızlar kısmetleri açılsın diye bana veriröyle bi etiket falan mı yapsamGörüntü ayrı güzel ama pilav ismin harika Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim
Ellerine sağlık ,başarılar dilerim...
et yemekleri için mi peki valla görüyorum da ne için bilemiyordum genelde dolma baharı köfte baharı alırım karışık alıp kullanıcam severim öyle farklı baharatları teşekkür ederimCanım biz doğuda çok kullanırız. Baharat markalarının da var. Yemeğe çok güzel lezzet katıyor. Tavsiye ederim
Bizim evde cok cok kullaniriz yedi türlüyü ablamda zaten yazar sana neyde daha lezzetli oluyor diye ama bicok seyde kimyonla birlikte kullaniyoruzet yemekleri için mi peki valla görüyorum da ne için bilemiyordum genelde dolma baharı köfte baharı alırım karışık alıp kullanıcam severim öyle farklı baharatları teşekkür ederim
Bir çok yemekte kullanıyoruz. Sebze yemekleri, dolmalar, köfteler lezzetli bir baharat. Rica ederim canımet yemekleri için mi peki valla görüyorum da ne için bilemiyordum genelde dolma baharı köfte baharı alırım karışık alıp kullanıcam severim öyle farklı baharatları teşekkür ederim
teşekkür ederim görüyordum da ismini nerde kullanıldığını bilmiyordumBazi yerlerde yedibahar olarak da geciyor hatta FAZLANAZLI
alıp deneyeceğim canım sağ ol.Bizim evde cok cok kullaniriz yedi türlüyü ablamda zaten yazar sana neyde daha lezzetli oluyor diye ama bicok seyde kimyonla birlikte kullaniyoruz
teşekkür ederim görüyordum da ismini nerde kullanıldığını bilmiyordum
Ne demek canim:)alıp deneyeceğim canım sağ ol.