- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
o şekıl bu şekıl diyen adam gibi konuşmuşsunuz .Rus savaş uçakları sürekli Türk hava sahasını ihlal ediyor ve biz buna göz yumuyoruz bu da acizlik örneği değil mi?
Türkmen'ler bizim için önemliler Suriye'den her geleni aldık türkmenlere yapılan kıyıma susmamız hak mı?
Bence güç dalaşında olmamız dişimizi göstermemiz gerekiyordu ama o 2 pilot bence esir olarak pazarlık konusu yapılabilmeliydi
O ne kio şekıl bu şekıl diyen adam gibi konuşmuşsunuz .
Ya iyi de,İşid kaç senedir sınırlarımızda Türkmen kesiyor,o zaman kimsenin umrunda değildi de şimdi mi akıllarına geldi Türkmenler?
Bravo , objektif bakış açısı budur tebrik ediyorum...Suna bak, Türkmenler ac, sussuzken kimse tinlamiyordu ama. Kk'dede kac defa konu olmustu bu. Ama tabiki Süriyelilere, daha dogrusu Isidlilara sinir cok acik..
http://www.haberler.com/5-bin-turkmen-sinirda-ac-susuz-yardim-bekliyor-7384650-haberi/
Ve türkmenleri bomba atiliyormus. Yahu Amerika iraklilara , erdogan'in sözde müslüman kardeslerine, bomba atarken Erdogan amerikan askeri icin dua ediyordu! Gercekten bu secici vicdan igrenc birsey!
daha kendi PKKmızla bile başedemeyen bir ülkeyiz. :)E sınırlarımızda ne işleri varmış uyarılarada kulak asmamışlar iyi yapmışız
gelişen Türkiye nin önünü kapatıyorlar düşüncesindesiniz belli ki.Sizle tartışmak havanda su dövmektir.Yazıyı kim kaleme aldı bilmiyorum ama siz paylaştığınıza göre sizi mi muhatap almalıyım ?
Yok ben yine de yazan' a sorayım sorularımı
Bu aşağılamanın , yerin dibine sokmanın , hatta yeri de dibini de geçtim ülkeni resmen boka sokup çıkarmanın , küçük düşmesine sevinir gibi sürekli materyal aramanın sebebi ne ? Fezaya çıkan elalemden bahsederken de , onlar fezaya çıkarken biz kağnı ile geziyormuşuzu yazarken de ; yaşadığın haz kalemine öyle bir yansımış ki ! Yok bunlara üzülmüyorsun , bilakis bu durumda olmasına sevinip bir de dalga geçiyorsun ? Merak ediyorum hangi ülkenin kafa kağıdını taşıyorsun ?
Sevmeyin kardeşim hükümeti , Erdoğanı bir kaşık suda boğmak isteyecek kadar nefret edin .
Ama ülkenizin geri kalmış noktalarını böyle dile getirip gevşek gevşek dolanmayın ortalarda . Yaptığınızın bir halta yaramayacağını da bilin .
Sınırların önemi adamına göre değişiyor işte.Mesela İşid veya Öso elini kolunu sallayarak sınırlarımızı kevgire çevirebiliyor ama Rusya olunca sınır ihlali birden çok önemli birşey oluveriyor.Ya isid yezidileri tecavüz edip keserken, Erdogan isid'e silah yolluyordu. Daha düne kadar türkmenleri iceriye almazken, simdi mi Erdogan'in hümanistligi tuttu? Biz bunlari bas bas bagirirken kimse tinlamiyordu ama! Adam kendi halkina bile deger vermiyor, ankarada patlama oldu, yas bile ilan edilmedi, ama ne hikmetse güya baska bir halk icin adam rüsya gibi bir ülke ile kötü olacak öyle mi?
Kesin bir yerden bir cikarisi vardir fakat hümanist olmadigi belli.
Bu arada merak ettim, madem sinirlar bu kadar önemli, o halde Israil'de Mavi marmara olayinda hakliydi degilmi??
kendi pkk mız mı?daha kendi PKKmızla bile başedemeyen bir ülkeyiz. :)
Yazıyı kim kaleme aldı bilmiyorum ama siz paylaştığınıza göre sizi mi muhatap almalıyım ?
Yok ben yine de yazan' a sorayım sorularımı
Bu aşağılamanın , yerin dibine sokmanın , hatta yeri de dibini de geçtim ülkeni resmen boka sokup çıkarmanın , küçük düşmesine sevinir gibi sürekli materyal aramanın sebebi ne ? Fezaya çıkan elalemden bahsederken de , onlar fezaya çıkarken biz kağnı ile geziyormuşuzu yazarken de ; yaşadığın haz kalemine öyle bir yansımış ki ! Yok bunlara üzülmüyorsun , bilakis bu durumda olmasına sevinip bir de dalga geçiyorsun ? Merak ediyorum hangi ülkenin kafa kağıdını taşıyorsun ?
Sevmeyin kardeşim hükümeti , Erdoğanı bir kaşık suda boğmak isteyecek kadar nefret edin .
Ama ülkenizin geri kalmış noktalarını böyle dile getirip gevşek gevşek dolanmayın ortalarda . Yaptığınızın bir halta yaramayacağını da bilin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?