1. Ben Yezidilerin teczvüz edilmesinden bahs ediyordum.
2. Tirlar yardim icin ise bu niye gizli yapiliyor ve niye mit tarafindan yapiliyor?
3. Ben demagoji yapamiyorum. Bundan öncede Türkmenler icin nice konu acilmisti ve cidden kimse umursamiyordu! Türkmenlerin haberini yapan dogtru havuz medya, yandas gazete degildi fakat o Türkmenlerin sinir disi kalmasini degistirmiyor. Daha düne kadar ülkeye Türkmeni kabul etmeyen Erdogan, simdi onlar icin hem yardim yolluyor, hem Rus ucagini vuruyor!! Allasen bunu cidden mantigin aliyormu?
4. Evet Mavi marmara uluslar arasi sulardaydi fakat gazze'ye gidecegi belliydi. Israil bu konudada Mavi marmarayi kac defa uyarmisti. Simdi o gemi israil'in sinirlarina girmis olsa, onu hakli mi kilacaktin? Yani tek sorun uluslar arasi su'da mi olmus olmali?
Ve ben kesinlikle israil taraftari degilim. Mavi marmara olayi daima kinanilcak bir olaydir gözümde, hangi sularda oldugu önemli degil. Ben sadece sizin mantiginizdan yola cikarak bir örnek gösterdim.
Ve bana burda "israil sevici" diyen üyeye, önce bu o sevdiginiz cumhurbaskanina bak derim. O kimden üstün yahudi ödülünü almis bir bak. Oglu o gemicikleri ile kim ile isbirligi yaptigina bir bak. Sahi Mavi marmara olayinda ne olmustuda? Ne karsiligi vermisti Erdogan Israil'e hmm?