çok özür dilerim ama :1shok:
sizin ilişkiniz hastalıklı bir şekle dönüşmüş :1no2:
arkadaslar burdan cikarilacak ders sudur kesinlikle
bu erkeklere cok yuz vermeyin, tamam cok seviyor olabilirsiniz ama
bir erkekle es/sevgili farketmez cok yuzgoz olunca, kul kole olunca, hatalarini sık sık cabuk affedince
size saygisini kaybediyor, artik hep bi kusur bulmaya basliyor
ben hep bunu gordum
esiniz olsa bile belli bir mesafeyi korumak lazim, istisnalar kaideyi bozmaz
o mesafenin olcusunu iyi ayarlayabilen kadinlar inanin erkeklerin saygi duydugu kadinlar, kolay kolay ezemeyecekleri kadinlar
kızlar gerçekten hepinize teşekkür ederim okuyup yorumladığınız için tanımasamda birileri tarafından dinlenmek çok güzel.gerçekten çok çok teşekkür ederim dilerim ki benim yaşadıklarım kimsenin başına gelmez umarım hepinizin ilişkileri hayatı güzel gider.hepiniz sağolun defalarca girdim buraya yazmak istedim ama yazamadım utandım aslında ama artık dayanamayacağımı anladım dün anlatmamanın sonu kötü ben ömrümde ilk defa evlendikten sonra ölmek istedim 7 aylık evliyim kesinlikle sulu göz olmadığım halde evlendiğimin 8. gününden beri ağlıyorum ve anlatamıyorum derdimi.o yüzden bugün bunları yazmak birazda olsa beni rahatlattı daha ne kadar tutardım içimde bilmiyorum ama kendime zarar veriyor içimde tutmak.beni dinlediğiniz için sağolun arkadaşlar.
kızlar gerçekten hepinize teşekkür ederim okuyup yorumladığınız için tanımasamda birileri tarafından dinlenmek çok güzel.gerçekten çok çok teşekkür ederim dilerim ki benim yaşadıklarım kimsenin başına gelmez umarım hepinizin ilişkileri hayatı güzel gider.hepiniz sağolun defalarca girdim buraya yazmak istedim ama yazamadım utandım aslında ama artık dayanamayacağımı anladım dün anlatmamanın sonu kötü ben ömrümde ilk defa evlendikten sonra ölmek istedim 7 aylık evliyim kesinlikle sulu göz olmadığım halde evlendiğimin 8. gününden beri ağlıyorum ve anlatamıyorum derdimi.o yüzden bugün bunları yazmak birazda olsa beni rahatlattı daha ne kadar tutardım içimde bilmiyorum ama kendime zarar veriyor içimde tutmak.beni dinlediğiniz için sağolun arkadaşlar.
yazınızı baştan sona okudum..
özür dileyerek söylemek istiyorum ki ..
eşinizin sizi sevdiğine dair tek bir kelime göremedim :1no2:
işiniz çok zor sabırla yaklaşın dicem ama taş olsa çatlardı bunlara
size tek tavsiyem çoçuk filan yapmayın ve ona bi süre daha zaman verin bakalım neler olcak..ama herşeye hazırlıklı olun ltfn a.s.
bence, sana layik olmayan birine kendinle ödüllendirme...keske bastan taviz vermeseydin...belki simdi o da diger kizla evlenmisti...sanki onun karin agrisini cekiyor...iki kadin bir adam ask cekilir aradan...
valla buna benzer bir hikaye yakin zamanda cevremde gördüm...eski sevgili ile karisini üc ay arayla hamile birakmayi basardi adam...iki kiz hirs ettiler aralarinda simdi ikiside oturuyor...böyle durumlarda salacaksin...yok ceviririm yok bilmemne bunlar palavra...eger sana deger verse zaten olmaz bunlar...bir cok erkegin eski sevgilisi var...yinede cogu unutuyor...yeni esinle mutlulugu yakaliyor...ama eger adam eskisinden intikam almak icin senle birlikte olduysa... o kötü iste.
bence, sana layik olmayan birine kendinle ödüllendirme...keske bastan taviz vermeseydin...belki simdi o da diger kizla evlenmisti...sanki onun karin agrisini cekiyor...iki kadin bir adam ask cekilir aradan...
valla buna benzer bir hikaye yakin zamanda cevremde gördüm...eski sevgili ile karisini üc ay arayla hamile birakmayi basardi adam...iki kiz hirs ettiler aralarinda simdi ikiside oturuyor...böyle durumlarda salacaksin...yok ceviririm yok bilmemne bunlar palavra...eger sana deger verse zaten olmaz bunlar...bir cok erkegin eski sevgilisi var...yinede cogu unutuyor...yeni esinle mutlulugu yakaliyor...ama eger adam eskisinden intikam almak icin senle birlikte olduysa... o kötü iste.
eee sadece anlatmak mi istemistin?
bisey yapmayacak misin yani bukadar yorum bosuna mı
eşimin annesi biliyor ama kendi ailem bilmiyor onlar üzülürler daha yeni evliyiz biz beni mutlu zannediyorlar onlara anlatmam zaten.eşimin annesi ise pek anlayışlı değil görüşseler ne olucak modunda ama gene kadın birşeyler yapmaya çalışıyor hakkını yiyemem ama ben konuşmak istemedikçe o konuyu açmaya çalışıyor.bununda aslında bana bir faydası yok.ama ben ciddi ciddi ayrılığı düşünmeye başladım özellikle son bir aydır dünde kafamda kesinleşti eşimede yazık banada yazık hatta bana daha yazık biliyor musunuz en çok canımı yakanlardan birisi benim doğum günümün sabahında uykusunda çok mutsuzum diye sayıkladı eski sevgilisinin adını sayıklayarak onu çok özlediğini söyledi yemin ederim soğum günüm burnumdan geldi.
sanki banada biraz öle geldi. :bbo::1no2: normal olmadığı kesin. kafamçokkarıştı
allah boylesinden korusun
cok igrenc ya
evet yapacağım ama ya yarın akşam ya da cumartesi konuşacağım çünkü çalışıyor hatta dün yüzüğü çıkartmak geçti defalarca içimden.ama son bir şans dedim birde sizlere sorayım birilerine anlatayım dedim ondan sonra harekete geçeyim dedim ama hemfikir çoğunluk böyle ömür gitmeyecek gördüm son çırpınışlarımıda yaptım ama fayda yok kafamdaki fikrim netleşti iyice gerçekten hepinize teşekkür ederim.ben gencim.yeterincede güzelim,kültürlüyüm,şimdi çalışmıyorum ama elim ekmek tutuyor yani ben ne kadar sevsemde aslında ona mecbur değilim.ben çantada keklik değilim oda böyle olduğunu görecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?