Düşünüyorum, düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden...

Canım daha yolun başında sözlüyken bu işe dur demeliydin...yasakkelime
Ne demek bunlar, veya bunlara nasıl katlanılır?CADIARZU
7 aylık gibi değil de 40 yıllık bezgin çiftler gibisiniz.
Allah yardımcın olsun, ama o kadar üstüne düşme diyeceğim.
Deli gibi sevmek mi senin ki yoksa hırs mı? çözemedim....
:1no2:

madem evlenmeden önce de böyleydi; sözlendiğinizden beri.
neden evlenirsiniz ki, neden????
evlenince düzelir diye mi düşünüyordunuz?
daha evlenmeden kaçan insan evlenince eline dokunmamak için yatak altına bile saklanır; hiç mi aklınıza gelemdi bu??
içtenlikle bir sorsanıza "xxx sen beni seviyormusun" diye..
ama cevap olarak "tabiki, nerden çıkardın, offf herhalde" gibi yanıtlar istemeyin..
gözünüze bakarak "evet karıcığım, seni çok seviyorum" desin bakalım başaracak mı??

eşiniz eski sevgilisinden ayrıldıktan ne kadar süre sonra sizle beraber oldu?

5 ay kadar sonraya denk geliyor ama geçen benle oluşunun yakın bir zamanına kadar barışmaya çalıştığını itiraf etti hatta ilk yakınlaşmaya daha ilişkinin tam adının konmadığı zamanlara kadar barışma faslı devam etmiş bizim ilk çıkmaya başladık diyebileceğim zamanlarda ona gönderilmiş bir mailini buldum hayat senin gözlerinde gizlidir tarzında bir başlığı vardı okutmadı bana ama.

suna %100 eminim ki erkekler, kendisi icin cok fedakarlik yapan, ezik duran kadinlara deger vermiyorlar
dik duran, olmazlarindan taviz vermeyen kadinlara karsi daha cekingen, daha saygılı oluyorlar

buna ben de katılıyorum. bu iş eşinde biter. eğer aklını başına alırsa evliliğinizi kurtarabilirsiniz.

ya benle ya bensiz demenin zamanı sanırım

Ah be güzelim.Madem bu adam daha cikarken bile böyleydi niye kendi
basini yaktin.Affet beni ama bunu sen kendin hazirlamissin.Sana ilgisiz
olan biriyle neden evlenirsinki.Bak simdide mutsuz bir evlilik sürüyorsun.
Yazik degilmi sana.

5 ay çok uzun bir süre değil. sanırım unutmak ya da kıskandırmak için sizle beraber olmuş

AYNEN katiliyorum..
Yazdiklariniza dayanarak yorum yapacak olursam, esinizin aklinin hala eski kiz arkadasinda oldugunu düsünüyorum..
Sizin hataniz kesinlikle bazi olaylara cok yumusak ve tepkisiz kalmis olmaniz..
Ne demek siz sözlüyken sözlünüzün gidip eski kiz arkadasiyla muhattap olmasi?
Orada kesinlikle tavrinizi koymus olmaniz gerekirdi
Cok yumusak davranmissiniz,cook..
Belki de bastan beri bu yüzden kaybediyorsunuz.. :1no2:

eski sevgili uzaktan akrabaları şöyle bir durum var ne şekilde bilmiyorum benim eşimin biz sevgili iken benimle beraber aldığı yeni 2 hattı kız biliyor ve ondan arıyor ondan mesaj çekiyor ama eşim kendi vermediğini söylüyor bana haliylen ben görüşmemeleri konusunda eşime baskı yaptıkça ve hatta söz bile verdirttim buna rağmen gene beni çiğneyip kızdan gelen ilk mesajda onu arıyor epey muabbet ediyor birde ertesi gün biz buluştuğumuzda eşimin yüzünden düşen bin parçaydı o halini anlatamam sözlerle moral alt üsttü.bir dahada zaten toparlanmadı.(birde eşim biz çıkmaya başladıktan sonra bankacı oldu kızın etekleri bence asıl bu yüzden tutuştu birde ardına söz patlayınca bizimki değere bindi ama benimki hala bunu farketmiyor kabullenmiyor o ayrı)

sen onun uzerine dustukce degersiz olacaksin gozunde
sen onu birakacak gibi yapsan sen kiymetli olursun, bunu dene
en iyisi otur ciddi olarak, bu boyle devam edemez, aklin nerdeyse oraya git
ama aklini bana vereceksen evli gibi davranmak zorundasin demelisin
guclu dur
suna %100 eminim ki erkekler, kendisi icin cok fedakarlik yapan, ezik duran kadinlara deger vermiyorlar
dik duran, olmazlarindan taviz vermeyen kadinlara karsi daha cekingen, daha saygılı oluyorlar[/QUOTE]

Peki siz her şeyi mi bitirdiniz? Özel olacak, cevap vermek zorunda elbet değilsiniz ama cinsel hayatınız da mı yok? Yani sizi karı-koca yapan her türlü bağ atılmış durumda mı şu anda?

aileniz varmı ?
bu şekilde sallantılı bir evlilikte size destek olucak birileri lazım ..
hatta eşinizin ailesine bu durumdan bahsetmeyi denedinizmi CADIARZU

eşimin annesi biliyor ama kendi ailem bilmiyor onlar üzülürler daha yeni evliyiz biz beni mutlu zannediyorlar onlara anlatmam zaten.eşimin annesi ise pek anlayışlı değil görüşseler ne olucak modunda ama gene kadın birşeyler yapmaya çalışıyor hakkını yiyemem ama ben konuşmak istemedikçe o konuyu açmaya çalışıyor.bununda aslında bana bir faydası yok.ama ben ciddi ciddi ayrılığı düşünmeye başladım özellikle son bir aydır dünde kafamda kesinleşti eşimede yazık banada yazık hatta bana daha yazık biliyor musunuz en çok canımı yakanlardan birisi benim doğum günümün sabahında uykusunda çok mutsuzum diye sayıkladı eski sevgilisinin adını sayıklayarak onu çok özlediğini söyledi yemin ederim soğum günüm burnumdan geldi.

kızın ona nasıl ulastigi, kim oldugu vs bunlar degil onemli olan
dik dur, sartlarini soyle, evlilige evlilik gibi devam edeceksen et ama bir ayagin baska yerde olacaksa ben yokum de resti cek
nedir korkun? en fazla seni sevmeyen birini kaybedersin

ha yok sorun yok deyip devam ederse de git ailesine bildir
bunlari anca bu paklar

aslinda erkekleri bu hale getiren kusura bakmayın ama kadınlar
bi erkege iki kadin bu kadar yuz verirse simarip kendini bisi sanmasi normal
evdeki bir dedigini iki etmiyor, disardaki de elde etmeye calisiyor
e herhalde ikisinden de vazgecmez
kisiliksiz erkeklerin durumu budur bence, kusura bakma
sinirlendim ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadınları bunalıma sürükleyen eşiniz gibi erkekler...
Bir sürü kadın eşlerinin karaktersizliği yüzünden; kendini eleştirmeye başlıyor, kendine olan güvenini ve saygısını yitiriyor.
Yoksa yeteri kadar çekici değil miyim gibi sorularla depresyona giriyor.

Nasıl bir yürektir başkasını içinde taşıyarak, gider bir başkasıyla evlenir anlamıyorum.

Ama sizi anlamak daha da güç, eşiniz kendini baştan beri ortaya koymuş. Sizi kandırsa kandırdı derdik ama adam zaten sözlülük döneminden beri eski sevgilisini unutamadığını gizleyememiş ki... Her halinden belli etmiş.

Belki sizin bu durumu anlayıp, evlenmekten vazgeçmenizi bekledi.Ama sizde ısrarla evlilik yolunda ilerlemişsiniz...

Bundan sonra yapacağınız en ideal şey yollarınızı ayırmak olur. İki tarafın da selameti için...

Kendinizi değersiz hissetmeyin.
Ama o şüpheci, mutsuz, talepkar, sitemkar kadın imajından da sıyrılın.
Kendinize güvenin.

Ve artık savaşmayın.Israrcı olmayın.
Alın eşinizi karşınıza kendinizden emin bir şekilde artık " üç kişilik" bir hayatı sürdürmeye tahammülünüzün kalmadığını söyleyin.
Onu bırakın.
Çünkü eşiniz hiç ışık yakmıyor.
Sizinle olmaktan mutsuz ve size bir şeyler vermek, fedakarlık yapmak içinden gelmiyor.

Şimdiye kadar da eşinizin sadece bedeni sizin yanınızdaymış, ruhu başka bir yerlerde...

Lütfen hayatınızı daha fazla böyle bir evlilikle mahvetmeyin:1no2:
.

Son düzenleme:
Peki siz her şeyi mi bitirdiniz? Özel olacak, cevap vermek zorunda elbet değilsiniz ama cinsel hayatınız da mı yok? Yani sizi karı-koca yapan her türlü bağ atılmış durumda mı şu anda?

buna aslında utanarak gerçekten özür dileyerek cevap veriyorum ne olur affedin beni ama biz tartışmalarımızdan sonra ilişki yaşıyoruz çoğunlukla onun dışında çok nadir zaten bilgisayarı yanına alıp arkasınıda dönüp yatıyor film izleyerek uyuyakalıyor.

sadekahve arkadaşımız konuyu çok güzel yorumlamış. arkadaşların çogu aynı fikirde. üzerine düşmek yerine artık tavrını koy. ya eskiyi unutur adam gibi evliliğini yaşar, yada çeker gider. aklın yolu birdir canım. onu kazanayım derken, kendini kaybedeceksin bu gidişle. sanada yazık.
sen üzerine düştükçe kendini bi halt sanıyor besbelli. çocuk yapmamakla iyi edersin. baktın düzelmiyor boşanırsın. sevgini verebileceğin, kıymetini bilecek çok daha değerli insanı hakediyorsun. umarım herşey gönlünce olur. kendini daha fazla yıpratma lütfen.

tam tahmin ettigim gibi
tartismadan sonra iliski yayan tipler bence hala istendiklerini gormek icin bunu yapiyorlar
ha gordu ya hala sevildigini, ondan sonra eskiye devam...
arada gaz alip devam...

tesekkur ederim canım

çok özür dilerim ama :1shok:
sizin ilişkiniz hastalıklı bir şekle dönüşmüş :1no2:

Bir insanın duygularıyla oynamak, hiçe saymak diye buna derim işte ben...

Yüreğinden silip atamadığı bir aşk uğruna bir başkasının hayallerini karartmak budur işte...

Boğulmak üzereyken; acımasızca bir başkasını da dalgaların arasına atmak...

Belki kıskandırmak, belki kendini kandırmak, belki bir kaçış, belki bir avuntu uğruna;

Bir başkasının hayatını harcamak budur işte... senağlama

Yaaa baştan belli etmiş, adam daha siz sözlüyken sizi sevmediğini, aslında aklının ve gönlünün eski sevgilisinde olduğunu...
Ama siz bunu bilmenize rağmen evlenmişsiniz...
Artık keşke demenin bir faydası yok ama keşke evlenmeseydiniz...
Asam sizi sevmediğini her seferinde dile getirmese bile davranışlarıyla gösteriyyor...
Uykusunda eski sevgilisinin adını sayıklayarak çok mutsuzum diyen bir adamla aynı yatakta ve aynı evde asla kalmam....

arkadaslar burdan cikarilacak ders sudur kesinlikle
bu erkeklere cok yuz vermeyin, tamam cok seviyor olabilirsiniz ama
bir erkekle es/sevgili farketmez cok yuzgoz olunca, kul kole olunca, hatalarini sık sık cabuk affedince
size saygisini kaybediyor, artik hep bi kusur bulmaya basliyor

ben hep bunu gordum
esiniz olsa bile belli bir mesafeyi korumak lazim, istisnalar kaideyi bozmaz
o mesafenin olcusunu iyi ayarlayabilen kadinlar inanin erkeklerin saygi duydugu kadinlar, kolay kolay ezemeyecekleri kadinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…