eşiniz eski sevgilisinden ayrıldıktan ne kadar süre sonra sizle beraber oldu?
suna %100 eminim ki erkekler, kendisi icin cok fedakarlik yapan, ezik duran kadinlara deger vermiyorlar
dik duran, olmazlarindan taviz vermeyen kadinlara karsi daha cekingen, daha saygılı oluyorlar
5 ay kadar sonraya denk geliyor ama geçen benle oluşunun yakın bir zamanına kadar barışmaya çalıştığını itiraf etti hatta ilk yakınlaşmaya daha ilişkinin tam adının konmadığı zamanlara kadar barışma faslı devam etmiş bizim ilk çıkmaya başladık diyebileceğim zamanlarda ona gönderilmiş bir mailini buldum hayat senin gözlerinde gizlidir tarzında bir başlığı vardı okutmadı bana ama.
evet ben cozdum senin esinin olayini
kendime gore bi yorum yapicam
simdi senin esin o kızdan bi tartisma sonucu falan bi sinirle ayrilmis, sonra kendini ispatlamak, o kiza da aci cektirmek icin seni bulmus, belki de gercekten unutmak icin...
sonra o kiz tabi pisman olmus, eee bu isler boyledir, bi kiz once istemedigi bir erkek baska biriyle birlikte olunca, o erkek bu sefer degerli olur...neyse tabi pisman olunca esine ulasti bi sekilde, eee esinde duygular bitmeden ayrilmisti o kizla, onda da bi pismanlik basgosterdi fakat bi sorun vardi artik evliydi...kizla konustugunda buyuk ihtimal, aslinda seninle evli gibi olmadigini, bisey yasamadigini soyledi ona, boyle soyledi ki onun da ilgisini kaybetmemek icin...ego tatmini...hem onu hem de seni kaybetmek istemedi yani...evlilikten vazgecmek istemez, kurulu duzeni var, o duzen icin harcanan birsuru caba var ama o kizdan da vazgecemiyor...o kiza belki de soz verdi senden uzak durduguna dair...
sen onun uzerine dustukce degersiz olacaksin gozunde
sen onu birakacak gibi yapsan sen kiymetli olursun, bunu dene
en iyisi otur ciddi olarak, bu boyle devam edemez, aklin nerdeyse oraya git
ama aklini bana vereceksen evli gibi davranmak zorundasin demelisin
guclu dur
suna %100 eminim ki erkekler, kendisi icin cok fedakarlik yapan, ezik duran kadinlara deger vermiyorlar
dik duran, olmazlarindan taviz vermeyen kadinlara karsi daha cekingen, daha saygılı oluyorlar
aileniz varmı ?
bu şekilde sallantılı bir evlilikte size destek olucak birileri lazım ..
hatta eşinizin ailesine bu durumdan bahsetmeyi denedinizmi CADIARZU
eski sevgili uzaktan akrabaları şöyle bir durum var ne şekilde bilmiyorum benim eşimin biz sevgili iken benimle beraber aldığı yeni 2 hattı kız biliyor ve ondan arıyor ondan mesaj çekiyor ama eşim kendi vermediğini söylüyor bana haliylen ben görüşmemeleri konusunda eşime baskı yaptıkça ve hatta söz bile verdirttim buna rağmen gene beni çiğneyip kızdan gelen ilk mesajda onu arıyor epey muabbet ediyor birde ertesi gün biz buluştuğumuzda eşimin yüzünden düşen bin parçaydı o halini anlatamam sözlerle moral alt üsttü.bir dahada zaten toparlanmadı.(birde eşim biz çıkmaya başladıktan sonra bankacı oldu kızın etekleri bence asıl bu yüzden tutuştu birde ardına söz patlayınca bizimki değere bindi ama benimki hala bunu farketmiyor kabullenmiyor o ayrı)
Peki siz her şeyi mi bitirdiniz? Özel olacak, cevap vermek zorunda elbet değilsiniz ama cinsel hayatınız da mı yok? Yani sizi karı-koca yapan her türlü bağ atılmış durumda mı şu anda?
buna aslında utanarak gerçekten özür dileyerek cevap veriyorum ne olur affedin beni ama biz tartışmalarımızdan sonra ilişki yaşıyoruz çoğunlukla onun dışında çok nadir zaten bilgisayarı yanına alıp arkasınıda dönüp yatıyor film izleyerek uyuyakalıyor.
sadekahve arkadaşımız konuyu çok güzel yorumlamış. arkadaşların çogu aynı fikirde. üzerine düşmek yerine artık tavrını koy. ya eskiyi unutur adam gibi evliliğini yaşar, yada çeker gider. aklın yolu birdir canım. onu kazanayım derken, kendini kaybedeceksin bu gidişle. sanada yazık.
sen üzerine düştükçe kendini bi halt sanıyor besbelli. çocuk yapmamakla iyi edersin. baktın düzelmiyor boşanırsın. sevgini verebileceğin, kıymetini bilecek çok daha değerli insanı hakediyorsun. umarım herşey gönlünce olur. kendini daha fazla yıpratma lütfen.
buna aslında utanarak gerçekten özür dileyerek cevap veriyorum ne olur affedin beni ama biz tartışmalarımızdan sonra ilişki yaşıyoruz çoğunlukla onun dışında çok nadir zaten bilgisayarı yanına alıp arkasınıda dönüp yatıyor film izleyerek uyuyakalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?