bide şöyle düşünmeye başladım arkadaşlar şimdi babam izin verrmiyor felan dersem babamla olan ilişkisini zedeler mi bu. gayet iyi anlaşıyolar çünkü soğukluk olsun istemiyorum. direk ben soylesem okadar borcun altına girmeye korkuyorum diye çok kırılır mı acaba? iyide haklısınız o bana sen çek derken ben kırılmadım mı sanki
şöyle söyleyeyim 3 yıldır birlikteyiz geçen yıl ailelerimize açıldık ve ogunden bugune kadar neredeyse butun mobilyalarımızı aldık. düğüne kadar borçları kalmıycak. bizim çekeceğimiz kredi düğün için çekilecek kredi. nişanlım sorumsuz bir insan değil. sadece elinden gelen bu. ne yapaydım arkadaşım sen çek onbin 4 yıl bekleyelim ödensin o zaman mı evlenelim diyecektim? zaten borçsuz evlenen yok bu zamanda
25 yaşındayım 18 imde değilimki sorumsuzca hareket edeyim. niye düğün borcunun altınada ben imza atayım?
ama işte ben ne diyeceğim nişanlıma tum sorunum o. bu onuda fikri olan yok galiba
şöyle söyleyeyim 3 yıldır birlikteyiz geçen yıl ailelerimize açıldık ve ogunden bugune kadar neredeyse butun mobilyalarımızı aldık. düğüne kadar borçları kalmıycak. bizim çekeceğimiz kredi düğün için çekilecek kredi. nişanlım sorumsuz bir insan değil. sadece elinden gelen bu. ne yapaydım arkadaşım sen çek onbin 4 yıl bekleyelim ödensin o zaman mı evlenelim diyecektim? zaten borçsuz evlenen yok bu zamanda
25 yaşındayım 18 imde değilimki sorumsuzca hareket edeyim. niye düğün borcunun altınada ben imza atayım?
ama işte ben ne diyeceğim nişanlıma tum sorunum o. bu onuda fikri olan yok galiba
canım söyleyeceğin şey ailem izin vermez. tüm krediyi ben çekersem ailem düğünü ben yapıyormuşum gibi düşünmezmi. çirkin olur. zaten beraber ödeyeceğiz. cebimiz bir olacak evlenince. bir tek krerdi masrafı için böyle bir duruma düşmeye değmez.
düğünde de bilezikleri ben kolllarıma takıcam diye tutturmasın :)
çekme bence..düğünü erkek tarafı yapar borç harç bişekilde olur.anne babalık nerde kalıyo..sonrada biz oğlanı evlendirdik diye mi dolaşıcaklar...
düğünde de bilezikleri ben kolllarıma takıcam diye tutturmasın :)
çekme bence..düğünü erkek tarafı yapar borç harç bişekilde olur.anne babalık nerde kalıyo..sonrada biz oğlanı evlendirdik diye mi dolaşıcaklar...
arkadaşlar guven problemi değil yaşadığım. 3 senelik ilişkimde bir kere guvenimi sarsacak hareketi olmadı ki..
bazı arkadaşlar beni anlamış evet guven problemi değilde tedbir diyelim. bi arkadaşımda "babam izin vermiyor okadar borcun altına girmemi" dersin demiş. mantıklı geldi boyle söylemeyi uygun buluyorum. tekrar soyluyorum nişanlımı seviyor ve guveniyorum ama hayatta hiçbirşeye belli olmaz yarın oburgun pişman olmak istemiyorum. çünkü bu para benim için çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?