yanlış anladıysam özür dilerim ama, benim takıldığım nokta, kredi kartının asgarisini ancak ödeyebiliyor demişsin, ee krediyi nasıl ödeyecek ki o zaman? ne kadar uzun vadede olursa olsun, sonuçta diğer masraflar yine olacak, yine kredi kartı borcu olacak, o zaman kredi taksitlerine ne kalacak...
canım evet şimdilik asgarisini ödüyor ama mobilya taksitleirni ödediği için. mobilya taksitlerimiz biriki aya bitiyo çok şükür. onlar bitince kartları kapatacağız tabiki.
evet işte emeklilere daha düşük faiz masraf almıyolar vs.... oyle yapalım demeyi düşünüyorum ikimizinden babaları çeksin biz onlara ödeyelim mesela. ama işte bunu söylemem yanlış olur mu?
bence ınsanın kafasında 'acaba' lar varken evlenmeyı dusunmesı yanlıs.konu sahıbıne degıl genel olarak soyluyorum bunu da.konu sahıbı de evlenmeden mobılyaları almıs odemıssınız bı tek dugun parası ıcınse bu kredı cekın ne olur kı.sen de ceksen esınle odeyeceksın esın de cekse bırlıkte odeyeceksınız herhalde.hee sen dıyorsan esımın aılesı odesın o zaman cekme ve acıkca soyle.
Mantıksız cünkü? Ne desinler insanlar? Git söyle, nişanlın kırılsın, güveni sarsılsın mı?
Yapmayın Allah aşkına yaa, siz tek bütçe olacaksınız, bu tarz ufak hesaplara şimdiden girerseniz işiniz zor.
Babası çekecek olsa zaten tenezzül edip size söylemezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?