Nasıl yani eşin kendi ailesinin ne takacağını nikahta mı öğrenmiş?
Eşin düğün önce hiç mi konuşmamış. Salona gelene kadar haberinin olmaması çok tuhaf. Bence sen ağlayınca yalandan tepki göstermiş. Şimdide yalanı ortaya çıkmasın diye gitmiyor. Seti biz eşimle aldık görümcemde abimde takacagi bileziği bu nasıl begendinmi diye bana gösterdi.Biz olsak ver bi bakalım deriz. Ailecek seni kandırıyorlar. Küpeyle abdest ne alaka onu anlamadım ona yorum yok.
Bende sordum ama cevap gelmediıca abdest almak için takıda takılacak küpeye mi muhtaçsınız? hiç mi bekarlıktan kalma küpeniz yok.
valla ben utandım sizin adınıza.
Söz verip tutmamaları hoş olmamış tabiki,ancak takı odasında düğün esnasında mesele çıkarmaya ve sonrasında da sabaha kadar ağlayıp,düğün gecenizi mahvetmeye değer mi,senin yerine koyabilirim kendimi,çünkü ben de nişanda buna benzer bişey yaşadım,düğün zamanında da çok kırgınlıklar yaşadım karşı taraftan,ama benim için önemli olan tek şey eşimle mutluluğum...Dert etmek değil.. kendinizi benim yerine koyar mısınız. Evleniyorsunuz ve ailesi bir şey takmıyor. Benim gördüğüm bu rezilliktir. Bir aile kızı istemiyorsa böyle yapar..
ay hiç üzülemedim kusura bakmayın.
iki kere belirtmişsiniz derdim takı değil maddiyat değil diye bi sayfa bilezik takmadılar diye ağlıyosunuz. utanmadınız mı yahu benim ederim şu kadar diye kendinize altından pay biçmeye? sabaha kadar ağlamaya filan utanmadınız mı? tamam hdi üzüldünüz bitti gitti amma abartmışsınız. bne eşinizin yerinde olsam ışık hızı ile soğurdum sizden.
ayrıca abdest almak için takıda takılacak küpeye mi muhtaçsınız? hiç mi bekarlıktan kalma küpeniz yok.
valla ben utandım sizin adınıza.
Bende sordum ama cevap gelmedi
Güsul canım hani ilişki ve adet bitiminden sonra alınan delik kulaklarında su alması gereken abdestAbdestle küpe bağlantısını biri bana anlatabilir mi ?
Bi bilezik için sabaha kadar mı ağladın.
Ha pardon derdin maddiyat değildi.
Teşekkür ederim.Güsul canım hani ilişki ve adet bitiminden sonra alınan delik kulaklarında su alması gereken abdest
Ne alakası var.. kendine pay biçmek değildir bu. Bizim adetimiz de bu. Turkiyede çoğu ailede var. Takı şan şeref gösterir. Gerçekten amacım para değildi eşim de bunu biliyor. Akrabalarımızdan biri bedavaya gittin dedi bana düşünebiliyor musunuz bunu? Hiç mi değer vermiyorlar sana dediler. Hadi bana söylemeleri neyse de aileme de gelecek bu laf. İnsanların ağzı torba değil malesef. Büzülmüyor.
kendi kendine huzurunu bozmuşsun be arkadaşım
değer miydi 2 bilezik için
hem diyosun bu benim değerimi ölçmez
hem de almadılar diye düğün gününü rezil ediyorsun ağlayarak
bunların o kadar boş olduğunu yaklaşık 5 sene sonra anlarsın diye düşünüyorum.
Biraz anlama kapasiten olsaydı anlardın niye ağladığımı.
işinize gelince bizim adetimiz bu. e kanlı çarşaf da adet. onu isteselerdi ne diyecektiniz? adet diye kılıfına uydurmayın.
hala şan şeref diyosunuz yahu altın takan şerefli takmayan şerefsiz mi oluyor? bu nasıl bi düşünce biçimi. amacınız para değil ne takı ile şan şöhret şeref mi kazanacaksınız?
millet konuşur? 5 bilezik taksalar neden 10 değil der. bunu sonu yok ki? bunu mu takıyosunuz. bırakın allah aşkına. elin parasını pulunu yiyemedim diye dert sahibi olmuşsunuz. ilginç.
Yeni gelin ya altın takmak lazım, bekarlıkta takılan küpeler olur mu hiç?evde 40 tane küpem var. evlenirken atmak mı lazım bunları çöpe, biri beni aydınlatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?