Düşünmekten Kafayı Yemek Üzereyim....

''Olur olur düzelir '' düşüncesi üzerinde durun.Bu kadar vurdumduymazlık olmaz.Kendisine çekidüzen vermek zorunda.
Kaybetmeyeceğine bu kadar emin sanırım.Sizde sözleriniz için kendinizi sorgulamalısınız.

masum87 bence eşin senin nikinden daha fazla masum..
ya ilgide ilgi diyip adamın basıın etini yemişssin, sürekli dillendirmek iyi değilki bak ters tepmiş....
eşinin cinsel soğuklugu olabilir ama şimdiye kadra başka kadın olsaydı seni çoktan aldatmıştı demek ne demek yahu.....
bu çok ağır bir laf ya....
e oda etki tepki meselesi sana ağır konuşmuş ama kusura bakma sen kaşınmışssın .... her neyse şimdi ben artık birlikte olamam diyorsun..
niye?????
noldu???????
Allah allah.... şikayetçiydin adamdan arzun istegin yok diye.. şimdie yapamam diyorsun...
eşine hediye gelmiş aldatıyormu diyosun.. ya altı üstü bir anaktarlık , kalem yaa...içini rahat tut. bişey yok, ama herşeyide çok fala dillendirmememni tavsiye ederim

tatlım bence sorun biraz da sende gibi
şu anlattığın tüm özellikler benim eşimde var :)ve bende aynı senin gibi başının etini yedim.
Ne mi oldu ?
ben işe girince düzeldik.hiç boşu boşuna adamın beynini yeme.
Bütün gün kafa kazan oluyor işyerinde,akşam eve gelince de karımı nasıl memnun etsem diye düşünmüyor haliyle..
Kısıtlama , bırak sen de yalnız yaşıyor gibi davran, ona göre programlama uykunu,tv saatini yada ne bilim kendinle ilgilen.
Bak nasıl fark edicek.Seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibiydim,delirirdim,beni sevmiyor,istemiyor,Allahım ne melankoli :)
böyle sözler erkeği daha da bunaltıyor,onun yaşam alanını genişlet bence bırak ne istiyorsa onu yapsın,yalnız kalmak istiyorsa kalsın,cinsellik istemiyorsa yapmasın,bekle bakalım..emin ol seni sevmemesiyle alakalı bir durum değil bu,sen herşeyi birlikte yapmak istiyorsun diye o da bundan hoşlanmak zorunda değil
hiç kendini hırpalama boşa uzak dur 1-2 hafta bak neler oluyor

Çok üstüne gitmenizden kaynaklanıyor bence..

Evlisiniz diye ilgi alanlarınızın aynı olması ya da sürekli dipdibe olmak zorunda değilsiniz ama eşinizin aynı oda da bile durmamak istemesi galiba sürekli söylenmenizden kaynaklanıyor...

O nasılsa sizde öyle olsanız kendinizi çekseniz anlayabilirdi ve bu kadar yüz göz olmadan belki çözülürdü durum..

Üzüldüm, bir cümle ile onca emeğiniz hiçe gitmiş ve karşıdan da aynı çirkinlikte bir misilleme gelmiş maalesef

İnada bindirmektense herşeyi akışına bırakıp ' ne kadar ekmek , o kadar köfte ' mantığıyla hareket etmek daha doğru olur...

Eşinizin üzerine çok gittiğinizi düşünüyorum.İlgi,alaka,cinsellik vs bunlar zorla konuşarak olmaz.Adamın içinden gelip yapacak.En baştan beri böyleydi diyorsunuz,niye eşinizi değiştirmeye çalışıyorsunuz?Onu olduğu gibi kabul etmeye çalışmıyorsunuz?
Eşinizi değiştirmeye çalıştıkça ve bu konuları sürekli konuştukça üzülen taraf siz oluyorsunuz.
Eşinizle bu konuları konuşmayıp oluruna bıraksanız belki düzelebilir.
Bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim.

evlilikte bazı duyguları monotonluk öldürüyor benim de senin de evliliğinde olduğu gibi. çalışma saatleri uzunmuş eşinin. çalışma şartları nasıl ağır mı? gerçekten çok mu yoruluyor acaba?

ben bundan 20 gün önce buna benzer bir konu açmıştım. çeşitli şeyler denedim denemeye de devam ediyorum ama asıl kabul etmemiz gereken durum bence şu: bu adam böyle değiştirmeye çalışma.

12 gündür aramız iyi. ciddi konuşmalar sonrası çok daha ilgili beni mutlu etmeye çalışan bi adam vardı ama şu son bi kaç gündür tekrar eskiye döndü. zorlama ile anca 1 hafta gidiyor. kabullenip kendinize eşiniz dışında bı uğraş bulmaya çalışın. çok zor biliyorum çünkü ben de yaşıyorum. cinsellikle ilgili tüm duygularınız benimle aynı. eşimden ağır sözler duymadım söylemedim de ama şu bir gerçek onun tavırları nedeniyle özgüven her geçen gün azalıyor.

ben olsam ben de çok üzülürdüm. şu an ben de hamileyim ve doğumdan sonra neler olur bilmiyorum açıkçası. sanki doğumdan sonra kadınlar anne oluyor yaa erkeklerin de fikirleri mi değişiyor eşiyle ilgili bilemiyorum ki
bana kalırsa gerek ilgi, gerek cinsellik konusunda uzun bir süre yorum yapma. hiç bu konuları açma bile. bebeğinle planlar falan yap.onunla ilgilen. bırak maçını izlesin.sen de bu arada çay yap meyve getir. bebeğin var ama o uyuduğunda kendine uğraş bul mesela ne bileyim elişi, takı gibi. dikkatini dağıt biraz yani. çocuk dışında ilgilenecek bişeyin olmadığı için ve tüm gün evde olduğun için eşine sarıyorsun.ki bu çok normal.sonuçta akşama kadar konuşacak kimse yok. akşam da yürümek istiyorsun birlikte birşeyler yapmak istiyorsun ama eşinde yoruluyordur onu da anlamaya çalış.
kısaca kaçan kovalanır unutma.sen kendini çekince onun ilgisi artar belki

kesinlikle kendinizi suçlamayın eşinizi acilen üroloji uzmanına götürün.sanırım prolaktin hormonu yükselmiş bu da isteksizlik yapıyor.aynı sorunu bende bir ara yaşadım..

Niyeyse biz kadınlar, erkeklerin ilgisini sevgisini cinsellikle ölçüp, onları 24 saat seks yapacak potansiyelde görüyoruz. Hangi insan oğlu yorgunken, sıkkınken cinsellik düşünebilir ki yada canı çeker.

Şartlar düzelmeden maddi, huzur, stres vs erkeklerden çok şey beklememek lazım

Aslında haklısınız ama işi çok yorucu değil hatta iş yerinde diğer dükkanlardaki esnaflara gidip takılıyor rahat yani sadece mal geldiğinde yoruluyor oda haftada 1 gün.Ben eşimle çıkarken ve nişanlılıkta kendimi dünyanın en güzel kızı gibi hissederdim keza yeni evliykende ama sonradan her şey değişti.
Kendi kendime soruyorum neden evleniyoruz hep,tv,maç izlemek,çalışmak,borç ödemek için mi? iAnnesinin evinde de onları izliyordu.Eskiden başka işyerinde çalışıp erken geldiğinde de böyleydi huyları. O da haklı geç geliyor maç izlemek istiyor ama hergün maç var her gün spor programı var izlemesin hepsini ortak yol bulalım.Bende diyorum ben yemek,ütü,temizlik için mi evlendim.Akşam kocam gelsin yemek yesin, hadi ayrı odalara bu bana ters geliyor işte. Ondan direttim .Şu anda doğum iznindeyim ama işe dönücem tekrar. bende çalışıyorum bende yoruluyorum .Ben fedakarlık yapıyorum o niye yapmıyor diye düşünüyorum.Her maçı izlemesin biraz da benimle ilgilensin beraber bişeyler yapalım istiyorum.Kendimde birşeyler yapabilirim ama alışkanlık yapmasından korkuyorum sonra eşimden soğururm diye.Artık bırakıcam dediğiniz gibi bende yoruldum.

cinsellik dışında diğer anlattığın özellikler çoğu erkekte var canım yani ilgisizlik kadın ruhundan anlamama erkeklerin ortak özelliği sankikiminde daha az kiminde daha çok ama çoğunda var.en iyisi fazla beklentiye girmemek sanırım.erkekler biz kadınlar gibi düşünmüyorlar duygusal zekaları gelişmemiş.cinsellik konusunda eşin bana fazla isteksiz geldi bir uzmandan yardım alsanız belki daha iyi olur

Buraya degisik fikirler alip durumunuzu belki birazda olsa duzeltebilmek icin yazmissiniz lütfen bana darilmayin esinizinde yanlislari var ama daha yeni dogum yapmissiniz lohusa sayilirsiniz belki normalinden daha fazla hassassiniz,ilgi alaka beklemektede haklisiniz tabiki ama bu konu hakkinda esinizi uyarirken yada beklentilerinizi dile getirirken biraz daha orta yollu bir dil kullanmalisiniz.Ilk mesajinizin bi kac yerinde " ne yapmasi gerektigini söyledim"gibi cumnleler kurmussunuz esinizin ne yapmasi gerektigine siz karar verip söyleyemezsiniz o isterse yapar once bunu kabul etmeniz lazim bence ama canim sürekli mac izliyosun hergunde bi mac var ama bende cok sikiliyorum senle vakit gecirmek istiyorum diyebilirsiniz yada bebeginizle tek basiniza biseyler yapin belki zamanla biseylerin ters gittigini anlar,cinsellik konusunde pek fazla bisey soyleyemem bu cok ozel bi durum aslinda nelerin yanlis oldugunu tarafsiz gözle bakarsaniz belki sizde bulabilirsiniz.Ama anlattiklarinizdan dikkatimi ceken bir diger durumda esinizin size surekli asik suratli gibi bi ifade kullanmasi lütfen yanlis anlamayin ama belkide dedigi dogrudur,onun ne yapmasi gerektigini dusunmek yerine kendinizin neler yapabileceginizi dusunun isede guler yuzle baslayin mesela.Umarim hersey kisa zamanda yoluna girer sevgiyle kalin.

bunalmış adam....
biz kadınlar süreli ilgi bekliyoruz..
erkeklerde hepsi aynı ilgisiz...
biraz çek bakalım kendini...

belki sen fazla ''benimle ilgilen'' diye baskı yaptığın için senden soğumuş olabilir.Bir süre onu rahat bırak belki eski haline döner.Dönmezse herşeyi açık açık anlat (gerçi zaten anlatmışsın) ''Bana böyle davrandığında kalbim kırılıyor,Sana olan sevgim azalıyor,böyle devam edersen korkarım boşanmak isteyeceğim'' de belki boşanmak isteyeceğim biraz ağır olabilir ama damarına basmış olursun istiyosan boşanma kısmını söyleme.

"kimse seninle birlikte olmazki" demiş.

ne anlamda söyledi bunu? kavga sırasında mı söyledi sinirle?

"çok iticisin kimseye çekici gelmezsin" anlamında mı?
"çok soğuksun" anlamında mı? anlamında mı?
"çok kavgacısın, kimse seni çekmez" anlamında mı?

ben anlattıklarından senin hatalı olduğunu düşündüm.
çok benmerkezci ve dayatmacı bir tavrın var gibi.
ona ne yapması gerektiğini söylediğini, bir süre iyi gittiğini sonra yine eskisi gibi olduğunu yazmışsın.
çok merak ettim neler söyledin.

valla benim eşimde maç tutkunu değil daha doğrusu öyleydi ilk evlendiğimizde bende izlettirmedim yeni evli olduğumuz içinde bişey diyememişti sonra oda bu duruma alıştı ve benle beraber izlediğim şeyi izledi şimdi ise eğer kupa veya şampiyonluk maçı olmadığı sürece bakmıyor, olduğu zamanda gidiyor kahveye yada arkadaşlarının evine orda izliyor bende hiç takmıyorum bitince geliyor eğlendinmi canım diye güler yüzle soruyorum böylece aramızda herhangi bi soğukluluk olmuyor çok şükür...
ben şahsen çiftlerin ayrı tv izlemesine karşı değilim, bizde öle yapıyoruz eşim nette film izliyor bizede salonda tv izleyin diyor bizde kızımla beraber gidiyoruz bazen kızım erken yatıyor ben gidiyorum salonda tv izliyorum çünkü eşimle film uyuşmazlığımız var, ben korku manyağıyım eşim fantastik, o benim izlediğimi sevmiyor bende onun izlediğini, beraber film çok nadir izleriz hatta bazen eşim izlerken ben uyuya kalıyorum onun sevdiği film beni sarmıyo bu çok normal kafaya takılacak bir konu değil bence.....

Anladıgım kadarıyla bence siz ilgiden ziyade, hep sizin isteklerinize göre hareket edilmesini isteyen,
bu anlamda da eşinizi yönlendiren ve söylemlerden çekinmeyen birisiniz.

Eşiniz de artık sıkılmış.

Rahat bırakın müdahale etmeyin.

Belki de bunların hiçbirisini yapmasaydınız, eşiniz kendiliğinden yapacaktı.
Zira ilk 2 yıl evliliğiniz o şekilde devam etmiş, sonra adam 180 derece dönmüş.

Biraz özeleştiri yapma vaktiniz gelmiş..

Aynı şeyi kendiniz için düşünün.
Sürekli başınızda sizi yöneten, şunu yap bunu yap diyen bir eş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…