Evet sevgili arkadaşlar düşündüm taşındım erkek arkadaşıma tekrar başlamak istediğimi söyledim. O da bak Mitokondris dedi, benden uzun bi süre sıcaklık bekleme, biliyosun şuan mecburiyetten başlıyorum ama ilişkiye yön verecek şey senin davranışların olacak, eğer aynı şeyleri bir daha görürsem bu sefer ayrılıyoruz lafını bile duymazsın sesizce yok olur giderim hayatından dedi.
Tamam dedim.Kabul ettim. Ama yok. Bugün yine çıkardım arızayı. Dün barıştık. Bugün sabah 9da kalkmasına rağmen öğlen 2ye kadar ne mesaj ne telefon hiçbişey yoktu. Aradım bende. Dedim niye aramıyosun? Bi sebebi yok dedi. Keyfim isteyince ararım zorlama beni dedi. Bende aşırı sinirlendim tamam iyi arama dedim kapattım.
Sonra arkasından bana mesaj attı. Yine başladın aynı şeylere bakalım bu sefer nereye kadar götüreceğiz dedi. Bende cevap yazdım. Sen keyfine göre davranabiliyosan bende keyfime göre davranabilirim dedim. Ondan gelen cevap şu: ben keyfime göre davranırken senin canını sıkmıyorum, senin yaşam alanına müdahale etmiyorum. yani senin yaptığının tam aksini yapıyorum. yeter artık sinirimi bozma ne huzur bıraktın ne istek.
Ve öğleden beri ses seda yok. Eminim yarında aramayacak.
Lanet olsun tutamıyorum kendimi ben neden ya. Kıskandığım an sinirlendiğim an koca bi gökdeleni bile yıkabiliyorum. Şuan inanın arayıp özür dilemeye bile yüzüm yok. Arasam yine soğuk konuşacak belki bitirecek.
Allahım sen yardım et bana böyle bi karakteri yaşamak istemiyorum. Kıskanç ve sinirli biri olmak istemiyorum ben. Eskisi gibi neşeli, deli gibi gülen, esprileriyle sevgilisinin karnını ağrıtan neşeli biri olmak istiyorum.
Sanırım kafayı yiyorum. Duygularım bedenime söz geçirir olmuş. Bu yüzden hasta bile oldum. Psikolojik yardım alabileceğim birini tanıyosanız lütfen ulaştırın bana yalvarıyorum size. Kurtarın beni bu girdaptan.