Düşünemiyorum Artık Yardım Edin Bana!

mitokondris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
40
5
96
İstanbul
Kızlar merhaba. Yazı uzun olursa lütfen okuyun beynim devredışı kaldı düşünemiyorum artık. Yaklaşık 4 yıllık bi ilişkim vardı. Ayrı şehirlerdeyiz. Zor bela bu günlere getirdik. İte kaka. Milyon defa ayrıldık barıştık. Bütün sorun bende sanırım. Çok aşırı kıskancım. Hayatını zehir ediyorum resmen adamın. Gün içinde yaptığı aramaları, gönderdiği mesajları her gün soruyorum. Dersanedeki kız arkadaşlarıyla ders çalışıyor bazen diyaloğun en ince ayrıntısına kadar soruyorum falan.

Peşinde hafiyelik yapıyorum anlayacağınız. Halbuki güven kırıcı tek bir hareketi olmamıştır şimdiye kadar bana. Biz birlikte bi cinsel deneyim yaşadık. İkimizinde ilkiydi. Pişman değilim yine olsa yine yaparım. Konu şu:

Geçen hafta ayrıldık. Yine benim manyaklık derecesine varan kıskançlığım yüzünden. Aradan bi kaç gün geçince ben mesaj attım. Dedimki hatamı anladım, sen iyi birisin ama benim hatalarım çok, benimle tekrar barışır mısın dedim. Tek kelime yazdı. Hayır.

Sonra ben hiçbişey demedim. Ertesi gün ondan mesaj gelmiş bana. Hatanı gerçekten anladıysan aynı kötü şeyleri yaşatmayacaksan bana tekrar başlayabiliriz diye. Tamam buraya kadar normal herşey.

Akşam oldu dedim bişey sorcam sana. Dün net konuştun barışmam dedin, bugün niye bana böyle bi mesaj attın? Ben seninle bi deneyim yaşadım cinsel anlamda, ileride bu yüzden zor durumda kalmanı istemem.Benim ailemdende gördüğüm budur dedi. Peki dedim yani sırf bu yüzden mi, bu senin için bi mecburiyet mi dedim. Yani şöyle dedi: Şuan senin kıskançlıklarından, kavgalarından o kadar bıktımki beni sana tek bağlayan sebep bu dedi. Ama zamanla ilişkimizi yoluna sokarız tabiiki mecburiyet ortadan kalkar isteyerek devam ederim dedi. Ama açık konuşayım şuan buna mecbur hissediyorum kendimi o yüzden barışalım dedim dedi.

Bende düşünücem dedim ama beynim durma noktasında. Ne diyeyim ben şimdi? Onun bu konuda beni düşünmesi iyi bişey mi? Yoksa mecburiyetle başlanmış bi ilişkiden hayır beklememeli miyim?

Lütfen bana bişeyler yazın yalvarıyorum

ee açıkça söylemış..kıskançlığını törpüle..aşık olduğum kadın ol..senınle olurum dıye..
madem bu kadar zehır oldu hayat ona..e sende farkındasın..
profesyonel yardım al arkadaşım..ilişkini kurtarırsın ne guzel..

Canım çocuk sadece kıskançlıklarından bunalmış bu yüzden böyle düşünüyor.. Bu sorunu beraber aşabilirsiniz sadece, destek alabilirsin.. Bu güvensizliğinin sebebini öğrenmen gerekiyor.. Benim de 2 senelik bir ilişkim var bizde uzağız tabiki bende kıskanıyorum ama hayatı ona dar etmemeye çalışıyorum:26:

Erkek arkadaşım ufak bir kıskançlık yaptı ve bana yasak koydu 2 hafta önce.. 1 hafta boyunca ondan nefret ettiğimi düşündüm sanki.. O lafını takma o kadar kafana sadece bunaldığını ona güvenmeni istediğini bu şekilde dile getirmiş..

Son düzenleme:
Ya öyle diyosunuzda ben kıskançlığımı frenleyemiyorum. Ona yansıtmasam bile kendi kendimi yiyorum bu yüzden sinir krizleri geçirdiğim oluyor. Bi kızın adını ağzında duymak bile çılgına çeviriyor beni.

Psikolojik yardım almaya gitsem ne dicek bana? Çocukluğuna inelim. Oraya inince görecek gerçeği. Boktan bi çocukluk, boktan bi aile. Benden de anca bu kadarı çıkıyor.

Allaam ben bu adamı seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bana senle cinsel deneyim yaşadım sana mecburum demesi çok gururumu kırdı benim

canım aynı durumdayız galiba kıskançlığımı frenleyemiyorum bende yani adam askerde o durumda bile sorguya çekiyorum.tlfnu meşgulse hemen sorun çıkarıyorum.. çok aşırı derecede kıskancım ve tutamıyorum kendimi ağlıyorum falan kötü bişey. ama son zamanlarda kendime hakim olmaya çalışıyorum yani yaparsa o kaybeder diyorum biraz sen değişsen aslında biraz kendine hakim olsan o şaşırır kendini ilgisiz hisseder ve kaçan kovalanır diye düşünüyorum tatlım

Ya öyle böyle değil kıskançlığım paranoya seviyesinde. Sırf haberi olmasın dye habersiz gidiyorum taaaa nerelere onun yanına.

Benim takıldığım şu. Tamam kıskançlık bi şekilde aşılır belki zorda olsa ama bu adamın bana dediği laf ne kadar doğru ya benim kafamı karıştıran bu şuan?

evet haklısın bende takılırım yani çok takılırdım . ama takılırsan bitirmen lazım ayrılman lazım.senin hayatında çok önemli ve vazgeçilmez sanırım çok seviyosan takılmamayı dene ve kıskançlıklarına hakim ol bu sefer bak nasıl davrancak sana. yani aslında güç bi durum çok iyi sağlam kafayla düşünmek lazım:S

canım aynı şeyleri bende yapıyorum sevgilime bizde 3 yıla yakındır birlikteyiz bide aynı şehrde olmamıza ramen yapıyorum düşün.... sevglin açık konuşmş ne güzel, suan sadece bunu düşündm ondan barışalım demş ama hiç istemese onu da düşünmezdi sonuçta. ben olsam bende o lafa takılırdım ama emin ol senı cok sevmese onu da düşünmezdi. ama bunlar son sanslar iyi kullan seviyorsan.. bende yaşadığım için söylüyorum, sen de dürüst birini bulmuşsun kaybetme derm :)

Ben kıskançlık yapmadığım zamanlar deli divane aşıklar gibi oluyor ama işte kıskançlık yapmama kısmı fena zorluyor beni. Bu konuda da ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası.

canım bence sen iyi düşün başlamadan önce
sen ona mecbur hissediymusun kendini?

canım bence sen iyi düşün başlamadan önce
sen ona mecbur hissediymusun kendini?

Ben onu seviyorum ama yaşadığımız cinsel deneyimden dolayı ona mecbur hissetmiyorum kendimi. Dedimya pişman değilim. Benim için çok önemli bişey değil. İşin garibi onunda ilkiydi ve bu konuda beni düşünen o. Bi erkekten beklenmeyecek derecede düşünceli. Ama bana bunu söylemesi çok kırdı beni.

bence kıskançlığını törpüle birden kes diyemem çünkü insanın içinden gelen bir his ama yavaş yavaş ona güven en önemlisi kendine tamam belki yanlış ifade etmiş geri dönüşünü senin açından gurur kırıcı belki ama adam gibi adam olduğunu gösteriri yinede ifade biçimi yanlış olmuş olsada burada nelerini okuyoruz herşey sende biter bence ilişkinizi daha fazla yaralama canım...ve söylediğini unut ve ilşkinin tadını çıkarmaya bak.........

Siz kıskançlık huyunuzu yaşanmışlıklarınıza bağlıyor, çaresi bulunacağına pek inanmıyorsunuz... Aslına bakarsanız hastalık derecesindeki kıskançlığın üstesinden gelinemez zaten, bu durum en fazla törpülenebilir ki o bile zor...

Hal böyleyken bir araya gelseniz de muhtemelen aynı yahut farklı sebepten yine ayrılacaksınız... Söylediklerinize bakılırsa sayısız kez ayrılıp barışmışsınız, bunlar ilişkiyi başlarda yaralar sonrasındaysa "öldürür"... Ayrılık sayısı arttıkça birleşmelerin hükmü kalmaz çünkü iki taraf da "kapının açık" olduğunu bilir...

Erkek arkadaşınız bunların farkına varmış... Size ve ilişkinizin geleceğine olumlu bakmıyor... Bu nedenle duygularıyla değil, mantığıyla dönmüş size... Eğer birliktelik yaşamasaymışsınız bu kez gerçekten bitireceğini söylemiş açık açık... Biz kadınlar ne kadar duygusal baksak da erkekler bir noktadan sonra "laçkalaşan ilişki"lere devam etmek, tekrar tekrar ayrılıp barışmayla uğraşmak istemiyorlar...

Burada iş size düşüyor... Ya devam eder onun size ve ilişkinizin devamına güvenmesini sağlarsınız ya da ilişkinizin kendi rızanızla olduğunu, bize söylediğiniz gibi bugün olsa yine aynı kararı vereceğinizi, kendini mecbur hissetmemesini söylersiniz... Her iki durumda da gerçekçi olmanız ve kendinizi her koşula hazırlamanız gerekiyor...

İlişkiniz devam etsin yahut bitsin bundan sonra her konuda ölçülü olmaya gayret edin... Belki şu an sizin için vazgeçilmez olan bu ilişkinin bitişi size hayatta daha makul, daha sabırlı, daha olgun olmayı öğretecek... Hayırlısı olsun...

bunun üstüne yorum yapmaya bile gerek yok harfi harfine katılıyrum!

Öncelikle kıskançlığımın hastalık boyutunda olduğunun farkındayım. Sevgilime yansıttığım da bunun çok küçük bi parçası aslında. Öyle ince öyle ayrıntılı düşünüyorumki bunu söylediğim zaman "kırk yıl düşünsem böyle bişey gelmezdi aklıma" cevabıyla karşılaşıyorum..

Bi yandan da şunu düşünüyorum. Zaten bitmiş bi ilişkimiz vardı. Yani ayrılık kararını almıştık bir haftadır görüşmüyorduk. Sevmeyen adam niye kalkıp bana tekrar barışmayı teklif etsinki?

Yada genelde kızlar cinsel deneyimden sonra kendilerini o erkeğe mahkum hissederken benims evglim neden kendini bana mecbur görüyor? Ki kendisine de bunu belirttim, bu yüzden bana mecbur olmana gerek yok dedim, sonuçta zorla yapılan bişey değildi yaşanan, kendi isteğimle yaptım değil mi :)

Yok diyor benim yapımda yok öyle birşey. Sen kendini düzeltirsen, zaten benim mecburiyetim tekrar aşka dönüşecektir diyor ama mecburiyetten başlamasıda içime hiç sinmiyor offf kararsızlık..

Canım sen istedikten sonra yapamayacağın hiçbirşey olamaz bence.Eğer seviyorsan seviliyorsan düzeleceksin.Başka şeylerle ilgilen sevgilini hayatının merkezi yapma

kesinlikle senı seviyor ki senı düşünmüş. bi tersten düşün sen kıskançlklarından bıktığın, ayrılmayı bile düşündüğün birini sevmesen düşünür müydün? naptıysak yaptık yapmasaydık banane dersin gidersn... sen düzelirsen o da çok mutlu olcak sen de...o hala bir ümit bunu beklıyo
ben benm sevgilimn dediği cmleyi yazaym sana " belkı hata ediyorum ama yine de belkı bu sefer düzelirsn dıorm" demişti. o günden bu laftan sonra ben azalttm kıskançlklarımı baya tuttum kendımı sen de tut bence lafına da takılma

Canım sen istedikten sonra yapamayacağın hiçbirşey olamaz bence.Eğer seviyorsan seviliyorsan düzeleceksin.Başka şeylerle ilgilen sevgilini hayatının merkezi yapma

kesinlikle katılıyorum, o arkadaslarıyla çıktığnda sen de çık gez. O zamanbunun yanlış bişey olmadığını görceksn. Gerci biliyorum zaten sevgilinin kötü bişey yaptığını düşünmüyorsn bu bi hastalk ama zamanla azalıyo emin ol

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

canım bence sevgilin bu konuda haklı.ben şahsen asla gelemezdim bu kadar sorguya o erkekken 4 sene dayanmış inan sevmese ilişkiyi filanda düşünmezdi.
sen burda o lafa takılmşsın ama hata bence.seni düşünmesi güzel ama burdaki mesaj da açık 'bu kıskançlık herşeyi bitiricek bida sefere bu yüzden de olsa affetmicem' demeye getirmiş bence ki haklıda..
ilişkini devam ettirmek istiyosan -ki kendini verebildiğine göre çok seviyosun- buna bi son vermelisin.ona bi söz ver oda destek olur üstesinden gelirsin pekala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…