- 20 Şubat 2019
- 1.341
- 2.578
-
- Konu Sahibi powerpuff_girl
Sizin adiniza cok sevindim iyi niyetinize karsilik iyi niyetle karsilik bulmussunuz Allah bozmasin. Ama kizi gibi davraninca kizi gibi muamele gormuyor her insan. Sanirim siz sansli azinliktasinizBen yazdiktan sonra hizmetçi gibi çalıştırıyorlar kısmını eklemissiniz. Ailesini aile gibi görürseniz yaptığınız görünmez gözünüze. Yoruldugunuz yerde yoruldum deyip oturun, ne diyecekler ki? Geçenlerde eşimin köyüne gittik, eşim olmadan hem de. Kaynanamla gittim. Tarlada yardım ettim birkaç saat ki hiç tarla işi bilmem. Yorulunca ben bittim artık gidiyorum anne eve dedim gittim. Kimse de bir şey demedi. Kızı gibi davraninca kızı gibi muamele görüyor insan. Gittim çay demledim öyle bekledim onları mesela.
Amin, iyi dileğiniz için teşekkür ederim. Fakat bir insan kendine saygısını koruyarak kv sine yakın davranirsa, zamanla karşı taraf da bu iyi niyeti görür diye düşünüyorum.Sizin adiniza cok sevindim iyi niyetinize karsilik iyi niyetle karsilik bulmussunuz Allah bozmasin. Ama kizi gibi davraninca kizi gibi muamele gormuyor her insan. Sanirim siz sansli azinliktasiniz
Kv niye sucladiginjzi anlamadım eşiniz anne erken dönelim dememiş demekki. Yani yarın iş var bunu düşünmesi gereken kv mi , evde eş yalnız bunu kv mi düşünecek?Eşim sabah saat 6 da evden çıktı ve taa esenlere annesini alıp Edirne'de ki tarlaya götürdü sabahtan beri tarlada oldukları yetmiyor az önce aradım çay icecez diyor daha ya biz daha 1 yıllık evliyiz hadi bir güzellik yaptık oy kullanır kullanmaz oğlun seni aldı tarlana götürdü akşam 5 gibi desene oğlum senin de yolun uzak hem yarın iş var dinlen hem karın evde bekler diye geçmiş kuşak çok bencil cokkk ( beni orada hizmetçi gibi çalıştırdıkları ve eşimle vakit gecirmeme müsade etmedikleri için gitmiyorum artık yoksa oralar çok güzel ama ortamin tadını cikarttiran yok)
Bahsettiğiniz şey sürekli olmuyorsa evet bencilsiniz. 1 yıllık evli olunca ne oluyor onu da anlamış değilim.Asıl bencil buradaki kadınlar valla Allah size böyle kaynana versin iyilik melekleri
Belki ana oğul kafa dinlemişlerdir olamaz mıAsıl bencil buradaki kadınlar valla Allah size böyle kaynana versin iyilik melekleri
Çok haklısın. Burdaki olumsuz yorumlara katılmıyorum. Bazı anneler oğlunun da kendine ait bir yuvasının olduğunu ilgilenmesi gereken bi karısının çoluk çocuğunun olduğunu kabullenmek istemiyorlar gerçekten. Geçmiş kuşak çok bencil değil aşırı bencil.Eşim sabah saat 6 da evden çıktı ve taa esenlere annesini alıp Edirne'de ki tarlaya götürdü sabahtan beri tarlada oldukları yetmiyor az önce aradım çay icecez diyor daha ya biz daha 1 yıllık evliyiz hadi bir güzellik yaptık oy kullanır kullanmaz oğlun seni aldı tarlana götürdü akşam 5 gibi desene oğlum senin de yolun uzak hem yarın iş var dinlen hem karın evde bekler diye geçmiş kuşak çok bencil cokkk ( beni orada hizmetçi gibi çalıştırdıkları ve eşimle vakit gecirmeme müsade etmedikleri için gitmiyorum artık yoksa oralar çok güzel ama ortamin tadını cikarttiran yok)