Dusunemeyen kaynanam !

3 haftada 1 denmesi ayda 1 demektir. Ve hem çalışıp hem de yeni evli bi çift için fazladır. 10 dk lık bir yola götürüp getirmesinden bahsedilmiyor.

Ben bu tarla işleri yüzünden nişanlılığımdan bişey anlamadım gezemedim görüşemedim iki haftada bir her haftasonu giderler işleri bitmezdi. Plan yapamazdık biz. Bu adam düğün yapacak demediler son âna kadar gavur gibi çalıştırdılar benm eşimi. Hem tarla masrafları üstüne yıktılar hem de dügüne ve takılara 1 lira yardımları olmadı. Beni bir yere götürüp gezdirecek olurdu ablasindan annesine kirk kere ararlardi biz döndüğümzde de bizi niye götürmedin tribi yerdik. Şimdi hem tarla borcu hem düğün borcu ödüyoruz ama ben mutluyum eşim yanımda olsun onlardan uzak olayım yeter diyorum.

Tam da kanayan yarama parmak bastı konu sahibi. Bu kadın artık evli. Evliiiiiiii. Tamam annesiyle tabi ki görüşecek tabi ki gönlünü edecek buna lafımız yok, ama her tarla işinde zırt pırt bu adamı arayıp gel beni tarlaya götür diyemezler artık bu insanların kendi yuvaları var. Ben bu cümleyi nişanlıyken aynen eşime kurdum ve bana haklısın dedi bu konuda da sıkıntı eşte.

3 haftada bir tekrarlanan bir durum. Eşim ve haftanın 6 günü çalışıyoruz bir tek pazarımız var. Ben hafta sonu gelsin de kocamla dinleneyim diye dört gözle beklerken bu dusuncesizlikler bunaltiyor beni
Adam çalışıyor ise tek görmeyen siz değilsiniz annesi de aynı zamanda.
Siz aynı evde yaşıyorsunuz o hic görmüyor.
Gerçekten eşinizin annesi olduğunun farkında mısınız?

Kayınvalide çağırabilir. Hatta her hafta da çağırabilir de kocalarınız neden ben eşimle vakit geçirmek istiyorum diyemiyor veya istemiyor? Bunu düşünmek lazım. Kendi akılları fikirleri var ki evlenebilme kararı almışlar.

Eşim sabah saat 6 da evden çıktı ve taa esenlere annesini alıp Edirne'de ki tarlaya götürdü sabahtan beri tarlada oldukları yetmiyor az önce aradım çay icecez diyor daha ya biz daha 1 yıllık evliyiz hadi bir güzellik yaptık oy kullanır kullanmaz oğlun seni aldı tarlana götürdü akşam 5 gibi desene oğlum senin de yolun uzak hem yarın iş var dinlen hem karın evde bekler diye geçmiş kuşak çok bencil cokkk ( beni orada hizmetçi gibi çalıştırdıkları ve eşimle vakit gecirmeme müsade etmedikleri için gitmiyorum artık yoksa oralar çok güzel ama ortamin tadını cikarttiran yok) ekleme :
3 haftada bir tekrarlanan bir durum. Eşim ve haftanın 6 günü çalışıyoruz bir tek pazarımız var. Ben hafta sonu gelsin de kocamla dinleneyim diye dört gözle beklerken bu dusuncesizlikler bunaltiyor beni. Çalışmayan tüm hafta işyerinde bunalmayan arkadaşlar beddulara Allah sana şunu versin bunu versine başlamış benim oğlum olursa 18 yaşından sonra bağımsız bireydir aman oğlum geliniyle beni mest etsin diye doğuracak degilim

Alıntı
Ah ah aynı buna benzer bir konu yüzünden eşimle bütün hafta sonumuz küs geçti insanlar yüzünden eşimle tartışmazktan o kadar bunaldımki sizi çok iyi anlıyorum.

Bende 1 yıllık evli sayılırım. Ayda 1 annesiyle tarlaya gitmiş diye sorun çıkaracağımı sanmıyorum. Zaten eşimle vakit geçirmek istiyorum bi yere gitmesin kısmını da anlamıyorum. Sabah işe giderken görüyorum akşam işten gelince görüyorum. Ayda 1de annesi görsün ne olur? Bence kv değil, sizsiniz bencil olan.

X