Düşündükçe içinden çıkamıyorum, fikirlerinize ihtiyacım var

Akiha

Ya zaman da bize bırakıyorsa?
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
118
63
34
Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Yaklaşık bir ay olacak sözlüyüm. Sözlüm çok iyi biri onunla birlikte olmam tamamen mantık mı bilmiyorum ama ilk görüştüğümüzde bana bakışları ve ilgisi çok hoşnut etmişti beni ve çok huzurlu ve rahat hissetmiştim yanında. Fiziksel olarak da olmayacak gibi değil demiştim içimden. O beni çok mutlu ediyor ben de elimden geldiğince etmeye çalışıyorum o mutsuz olduğunda üzülüyorum gönlünü almaya çalışıyorum fakat biyerde tıkanıyorum. Zaman geçtikçe şunu farkediyorum ki onu gördüğümde heyecanlanmıyorum , pır pır atmıyor kalbim ve onu kaybetmekten korkmuyorum. Bilmiyorum belki de bana çok ilgili olduğu için şımarıklık mı yapıyorum. Evlilik düşününce içim sıkılıyor acaba doğru insan mı diye düşünmeden edemiyorum. Ve Çevremdekilerin dış görünüş hakkında yaptıkları yorumlar çok canımı sıkıyor ve elimde olmadan bundan çok etkileniyorum bana da öyle gelmeye başlıyor. Sizce bu durum yavaş yavaş söner mi içimde yoksa evlendikten sonra keşke mi derim düşündükçe kıvranıyorum ama sonuca varamıyorum. Lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.

Gerçekten sevsen kimsenın dediği umrunda olmaz.

kimin ne dediğini önemsemeyin bence sonuçta hayatını beraber geçirecek olan sizsiniz. sizin içiniz ne diyo???

Gerçekten sevsen kimsenın dediği umrunda olmaz.

Haklısınız ama ben karakter olarak başkalarının ne dediğini çok kafaya takan bir insanım ve bu huyumdan da iğreniyorum bir türlü üzerimden atamıyorum. Acaba gerçekten sevmediğim için mi takıyorum yoksa bu kötü huyumdan dolayı mı bir türlü net olamıyorum

kimin ne dediğini önemsemeyin bence sonuçta hayatını beraber geçirecek olan sizsiniz. sizin içiniz ne diyo???

Biz ikimiz yalnızken çok iyi oluyorum fakat bir ortama girdiğimizde birisi kötü bir yorum yaptığında hemen canım sıkılıyor ve soğuyorum . nefret ediyorum kendimden bazen

Biz ikimiz yalnızken çok iyi oluyorum fakat bir ortama girdiğimizde birisi kötü bir yorum yaptığında hemen canım sıkılıyor ve soğuyorum . nefret ediyorum kendimden bazen
sadece kendinizi dinleyin..
ama bi taraftan da düşünüce gerçekten seviyo olsanız kimin ne dediğini duymazsınız, zaten sevdiğiniz kişi dünyanın en mükemmel insanı oluyo gözünüzde.. sevginizi tartın bence ..

Teşekkürler yorumlarınız için. Demekki tam emin olamadan bu kadar ilerletmem hata olmuş

gerçekten böyle hissediyorsan devam etme derim ama başka insanların düşündüklerini çok önemsiyorsun yine de direkt dediğimi uygulama derim biraz daha sürdür eğer olmuyorsa bırak

Aynı durumdayım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Tam diyorum bitiricem sonra diyorum ki ilişki nereye gelmiş nasıl bitireceksin bu noktaya gelene kadar aklın nerdeydi..

Doğru insan mı diye düşünüyorsan eğer zaten değildir emin ol doğru insan olduğunda bunu hissedersin ve bundan kuşku duymazsın senin içinde bulunduğun durum bence tamamen iyi bir insan olduğu için kendini mahçup hissetmen ama gönül buda yapacak bir şey yok ne kadar insanların düşüncelerini önemsersen önemse sevdiğin insan dünyanın en güzel insanı gelir sana kusurlarıyla sevmeyi öğrenirsin olmuyorsa olmaz malesef hemen kestirip at demiyorum ama olmuyorsa zorlama diyorum böylesi hem sana hem ona haksızlık değil mi daha fazla umut vermekte kendini zorlamakta haksızlık olur gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…