Düşündükçe içinden çıkamıyorum, fikirlerinize ihtiyacım var

Akiha

Ya zaman da bize bırakıyorsa?
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
118
63
34
Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Yaklaşık bir ay olacak sözlüyüm. Sözlüm çok iyi biri onunla birlikte olmam tamamen mantık mı bilmiyorum ama ilk görüştüğümüzde bana bakışları ve ilgisi çok hoşnut etmişti beni ve çok huzurlu ve rahat hissetmiştim yanında. Fiziksel olarak da olmayacak gibi değil demiştim içimden. O beni çok mutlu ediyor ben de elimden geldiğince etmeye çalışıyorum o mutsuz olduğunda üzülüyorum gönlünü almaya çalışıyorum fakat biyerde tıkanıyorum. Zaman geçtikçe şunu farkediyorum ki onu gördüğümde heyecanlanmıyorum , pır pır atmıyor kalbim ve onu kaybetmekten korkmuyorum. Bilmiyorum belki de bana çok ilgili olduğu için şımarıklık mı yapıyorum. Evlilik düşününce içim sıkılıyor acaba doğru insan mı diye düşünmeden edemiyorum. Ve Çevremdekilerin dış görünüş hakkında yaptıkları yorumlar çok canımı sıkıyor ve elimde olmadan bundan çok etkileniyorum bana da öyle gelmeye başlıyor. Sizce bu durum yavaş yavaş söner mi içimde yoksa evlendikten sonra keşke mi derim:KK43: düşündükçe kıvranıyorum ama sonuca varamıyorum. Lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyin.

Siz adamı tutkuyla sevmiyorsunuz. Bana göre tutku ,aşk olmadan evlilik olmamalı. Sonra cinsel problemler de oluyor bu yüzden .Sırf iyi biri diye kimseyle evlenilmez.

Evet tutkuyla sevmiyorum ve bu beni korkutuyor. Peki tutku ilk zaman olur sonra olmaz bişey mi yoksa zamanla oluşur mu?

Evet tutkuyla sevmiyorum ve bu beni korkutuyor. Peki tutku ilk zaman olur sonra olmaz bişey mi yoksa zamanla oluşur mu?
Zamanla oluşabilir. Valla sözlünüzü tanısam ona verdiğim taktiklerle çocuk sizi mecnun eder:KK70:

Çocuğun sizden ilgisini biraz çekmesi ve senin çocuğu kıskanma durumun olsa , çocuğa bir kız taksa falan gör bakalım tutkuyu:KK45:

Zamanla oluşabilir. Valla sözlünüzü tanısam ona verdiğim taktiklerle çocuk sizi mecnun eder:KK70:

Çocuğun sizden ilgisini biraz çekmesi ve senin çocuğu kıskanma durumun olsa , çocuğa bir kız taksa falan gör bakalım tutkuyu:KK45:

Evet bazen düşünüyorum o nedenle olabileceğini. Çünkü ne kadar şımarık biri olmasam da kızlar ve ya erkekler farketmez tamamına yakını fazla ilgi gördüğünde kaçmaya başlıyor kıymet bilmiyor

Zamanla seversin bence o hep olmuştut sözlülük döneminde etraftakilerin dedikleri ... Zamanla geçer aşk sevgi tutku zamanla tükenecek şeyler emin ol .. Önemli olan saygı ve değer vermesi sana ... Diğerleri azalır biter zamanla .. Saygı varsa sana değer veriyorsa elinin tersiyle itme içine vesvese verme ..

Yok o konuda düşünebiliyorum yanlışlıkla kolumuz değse falan hoşuma gidiyor.

Tamam, bu oluyorsa olabiliritesi mevcuttur diyebilirim.
Bi de ortak zevklerinizi tayin etmeye çalışın bakalım.
Neye ne kadar önem verirsiniz bir erkekte, ne etkiler, o etkileyebilecek kapasite kendinde var mıdır bunları göz önünde de bulundurun. Öyle şak diye aşka düşemeyebilirsiniz, zaten aşk dediğiniz şey de biraz uygun yer ve zaman korelasyonu gibi bir şey.
Biraz bunlar üzerine düşünün.

Seninle ilgiliyse onunla mutluysan zamanla olucak birbirinize bağınız . Sonra onun gibisini bulamazsın bak .

Kolun deyince hoşuna gitmesi ondan etkilendiğin anlamına gelmez ki?
Sözlüsünüz aranızda başka temas yok mu?

Zamanla seversin bence o hep olmuştut sözlülük döneminde etraftakilerin dedikleri ... Zamanla geçer aşk sevgi tutku zamanla tükenecek şeyler emin ol .. Önemli olan saygı ve değer vermesi sana ... Diğerleri azalır biter zamanla .. Saygı varsa sana değer veriyorsa elinin tersiyle itme içine vesvese verme ..
Evet çok saygılı ve çok değer veriyor. Ben de ona karşı saygılıyım ve değer veriyorum. Kalbim pır pır atmasa da onunlayken, onun üzülmesi beni yıpratıyor. Şefkat mi bu bilemiyorum. Şeytan çok uğraşıyor insanla gerçekten

Tamam, bu oluyorsa olabiliritesi mevcuttur diyebilirim.
Bi de ortak zevklerinizi tayin etmeye çalışın bakalım.
Neye ne kadar önem verirsiniz bir erkekte, ne etkiler, o etkileyebilecek kapasite kendinde var mıdır bunları göz önünde de bulundurun. Öyle şak diye aşka düşemeyebilirsiniz, zaten aşk dediğiniz şey de biraz uygun yer ve zaman korelasyonu gibi bir şey.
Biraz bunlar üzerine düşünün.

Ortak zevklerimiz var ve anlaşamadığımız konu neredeyse hiç yok gibi. Tek sıkıntı başkalarının daha iyisini bulabilirdin tarzı düşüncelerinden etkilenip soğumam. Bunun da çok kötü birşey olduğunu biliyorum fakat aşmaya çalışıyorum

Ortak zevklerimiz var ve anlaşamadığımız konu neredeyse hiç yok gibi. Tek sıkıntı başkalarının daha iyisini bulabilirdin tarzı düşüncelerinden etkilenip soğumam. Bunun da çok kötü birşey olduğunu biliyorum fakat aşmaya çalışıyorum

Sözlüymüşsünüz, ben kaynaşma aşamasındaki iki sevgili olarak aldımdı. :/
Yani en azından bi sözlenme aşamasına kadar bazı şeylerin netlik kazanması gerekir diye düşünüyorum.

Çünkü seçme-tanışma kısmı bitmiş, daha ciddi bir yolda tanıma-anlama kısmına geçilmiştir.
Görücü usulü mü?

Evet yok garip gelmiş olabilir size herkesin kendi düşüncesi sonuçta.
Öyle tabiki de hiç öpüşmediğiniz biriyle evlenip aynı yatakta uyumak korkutucu değil mi?

X