- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
- Konu Sahibi ciylenbik91
-
esime kalmazdi boyle bi durumda ben hallederdim..Evli oldugumu bile bile cok hoslaniyorum siz den tarzi seyler.
Digeride cok ozluyorum gibi
Tabiki biliyolar evli oldugumubende bunu merak ettim sizin evli oldugunuzu biliyormuydu..bazen bilmeyebilirler.bi yakinimin basina geldi yolda onune gecmis konusmak istemis adamin biri ciddiyim diye ben evliyim beni rahatsiz etmeyin deyince adam hemen utanmis kusura bakmayin ozurdilerim bilmiyordum deyip adam karsisina cikmamis birdaha.esine de soylememis kendi hallettigi icin..
Bi is yerinde muhendis olarak calisiyorum. Bundan 6 ay once is yerimde ki bir cocuk benden hoslanmasiyla ilgili mesaj atti. Bende esime gosterdim. O da ilk once bana gordugunde ona gerekebi yap yok azina et gibisindrn birseyler dedi. Sonra geldi sirkete patronla konustu cocugu isten attilar. Ama cocugu benim aramami felan soyledi olk basta. Sonra ben ararim felan dedi. Hoc ilgilenmedi olay kaldi oyle. Umursamadi.
3 gun oncede hic tanimadigim bi numaradan birisi gene o tarz bi mesaj atti. Cia programindan baktigimda hic ama hic tanimadigim birisi. Uzaktan bir aktabamiz ortak arkadas gorunuyor sadece. Bunu esime dedim. Cocugu telden aradi. Cocukta tel arkadasimday di haberim yok felan demis. Bidaha olmasin dedi kapatti. Telefonumu kimden aldigini yada ne biliyim neden attigini hic bir seyi sorgulamadi. Kapandi gitti konu.
Ya bu tarz biseyde sizin esiniz nasi bi tepko verirdi. Size telefondan birileri size bu tarz mesajlar atsa. Cok hossunuz. Yada seni ozledim felan gibi. Sizde esinize gosterseniz. Kocaniz ne yapardi.
Benim de başıma geldi böyle birşey.Hatta maalesef hala aynı şirkette çalışıyorum.Ben evliyim çocuğum var oda aynı münasebetsiz.
Mesaj attı etti ağzının payını verdim.Ama şirketten ileride başıma iş almayayım diye de çok güvendiğim birine gösterdim.Şahidim olması açısından.
Ama eşime söylemedim.Sonucun ne olacağını az çok tahmin ettiğimden söyleyemem.
İşimi seviyorum.Bir dengesiz yüzünden işimden olamam.
Kendisine de ilettim şayet 2.ci bir hareketinde mesajının patronların elinde olacağından haberin olsun diye...
küfür cinsellik falan yok yani.bu durumda sert bir tepki koyar,bir daha bulaşmamasını,ahlaksız olduğu ,ileri giderse işini kaybedeceğini belirtir,ağzına ederdim.Evli oldugumu bile bile cok hoslaniyorum siz den tarzi seyler.
Digeride cok ozluyorum gibi
Galiba eşimin başına da gelse böyle bir durum ben de aynısını derimHayır yani eşin gelip patronla konuşup çocuğu attırmış işten, ne yapmasını bekliyordun ağız burun kafa göz dalmasını mı? Ya da öteki telden arayan kişiye buluşma teklif edip silahla olay yerine gitmesini mi?
Adam gayet efendi çözmüş işte. Sürekli birileri eşime mesaj atsa en sonunda ne oluyo la, millete mavi boncuk mu dağıtıyosun, evli olduğunu bile bile mesajlar geliyor derdim. Eşin efendiymiş bunu dememiş bile...
Galiba eşimin başına da gelse böyle bir durum ben de aynısını derimama eşimin başına böyle birşey gelse benim haberim olacağını hiç sanmıyorum
Ben bana güvendiğini hissederim.Peki tepki vermese senin bu dedigin kadar . Aramasa. Yada aradiginda normal konussa. Ne hissedersin
Demez çünkü zaten sana demiş ara ağzına et diyeIyide bpyle bi konuda ben mesaj atan kisiyle muhatap olamam dogrumu sizce? Attigi an esime gosterdim ? Daha sonra sen neden muhatap oldun demezmi. Yada neden cevap yazdin demezmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?