- 20 Mayıs 2009
- 23.908
- 63.648
- 598
- Konu Sahibi ciylenbik91
-
Bi is yerinde muhendis olarak calisiyorum. Bundan 6 ay once is yerimde ki bir cocuk benden hoslanmasiyla ilgili mesaj atti. Bende esime gosterdim. O da ilk once bana gordugunde ona gerekebi yap yok azina et gibisindrn birseyler dedi. Sonra geldi sirkete patronla konustu cocugu isten attilar. Ama cocugu benim aramami felan soyledi olk basta. Sonra ben ararim felan dedi. Hoc ilgilenmedi olay kaldi oyle. Umursamadi.
3 gun oncede hic tanimadigim bi numaradan birisi gene o tarz bi mesaj atti. Cia programindan baktigimda hic ama hic tanimadigim birisi. Uzaktan bir aktabamiz ortak arkadas gorunuyor sadece. Bunu esime dedim. Cocugu telden aradi. Cocukta tel arkadasimday di haberim yok felan demis. Bidaha olmasin dedi kapatti. Telefonumu kimden aldigini yada ne biliyim neden attigini hic bir seyi sorgulamadi. Kapandi gitti konu.
Ya bu tarz biseyde sizin esiniz nasi bi tepko verirdi. Size telefondan birileri size bu tarz mesajlar atsa. Cok hossunuz. Yada seni ozledim felan gibi. Sizde esinize gosterseniz. Kocaniz ne yapardi.
Iyide sen neden muhatap oluyosun demezmi. Yada neden cevap attin demezmi.siz hemen eşinize mi uetiştiriyorsunuz bu durumlarda?
neden ?? yani hani önceden uyarırsın,ben evliyim uzak dur gibisinden devam ederse eşe söylenir bana göre bu durumlar..siz hemen gelen ilk mesajda eşinize koşuyorsunuz çocuk gibi,bir de kıskansın falan diyorsunuz..hani gitsin adamı bulup dövsün mü olay mı çıakrsın bu mu istediğiniz? zaten birini işinden etmişsiniz daha nedir istediğiniz?
Iyide bpyle bi konuda ben mesaj atan kisiyle muhatap olamam dogrumu sizce? Attigi an esime gosterdim ? Daha sonra sen neden muhatap oldun demezmi. Yada neden cevap yazdin demezmi ?
Eşiniz de bir garip ne biçim cümleler kullanıyor böyle?
Serserinin tekiyle muhatap olmamasını anlarım da sizi niye polemiğe sokuyor ki?
Patron arkadasi ama. Arkadasi oldugu icin attilar. Cocugu arayip tek kelime etmedi. Ben arayip azina edecekmisim
öncelikle mesela işyerinizdeki adam,nasıl bir mesaj attı,sizin evli olduğunuzu biliyor muydu bilemiyorum.ama şöyle ki her asılanı flört etmeye çalışanı eşime söylesem huzur kalmaz ki bizde.kadın olarak mutlaka oluyor böyle şeyler..hani çok abartı ve başedemediğim birşey olursa söylenmesi taraftarıyım.Iyide sen neden muhatap oluyosun demezmi. Yada neden cevap attin demezmi.
çok merak ettim adam ne yazmıştı size???Bende bunu anlamiyorum. Ne konuscaksa arasin konussun erkek erkege. Adam bana kufretse bisey dese ben ne yaparim ya
Bende bunu anlamiyorum. Ne konuscaksa arasin konussun erkek erkege. Adam bana kufretse bisey dese ben ne yaparim ya
benimki tam tersi benle muhatap etmaz, kendisi konuşur.
evet, arayıp ağzına et tarzı bişey söylemesi çok tuhaf...
Evli oldugumu bile bile cok hoslaniyorum siz den tarzi seyler.çok merak ettim adam ne yazmıştı size???
Ya ikinizin konuşmasına gerek yok bence.Bende bunu anlamiyorum. Ne konuscaksa arasin konussun erkek erkege. Adam bana kufretse bisey dese ben ne yaparim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?