Dusuncenizi almak istiyorum.

Eşiniz gerekeni yapmış. Ama biz Türk kadınlarında nedense öküz erkek sevme sendromu var. İstiyoruz ki yeri göğü birbirine katsın. Bizi sorguya suale çeksin. Gitsin karşıdaki adamı dövsün mahkemelik olsun. Gereksiz şeyler. Dediğim gibi gayet efendi bir eşiniz varmış kıymetini bilin. Bunun yarısı kadar mevzularda eşini bıçaklayan biliyorum ben.

Eşine niye söylüyorsun ki anlamadım. Kendin ağzının payını verirsin, anlarsa ne ala anlamazsa müdürüne şefine fln söylersin. Kendi başına halledemezsen söylersin de yani şu msj attı fln diye niye söykenirki ? kıskansın diye mi? muhtemelen öyle bence, çünkü verdiği tepkiyi az bulmuşsun kafa göz girip karakolluk adliyelik mi olmasını isterdin. Diğer msjı atan maden bi akrabanla ortak ark var ordan ilettirseydin seni rahatsız ettiğini yada kendi msjınla cvbını verseydin . hiç söylemem bile eşime ben haddini bildiririm çok şükür. Erkek kafası bu sonuçta farklı şeyler düşünür, uygular gerek varmı aksiyona bu ülkede cinayet işleniyor bu sebeplerden

Çocuk hata edip sizden hoşlanmış olabilir ama bu yüzden ekmeğiyle oynamak pek doğru gelmedi bana.

Ayrıca eşiniz canavarca duygularla çocuğu dövse tatmin olacaktınız sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…