• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dusuncenizi almak istiyorum.

Bi is yerinde muhendis olarak calisiyorum. Bundan 6 ay once is yerimde ki bir cocuk benden hoslanmasiyla ilgili mesaj atti. Bende esime gosterdim. O da ilk once bana gordugunde ona gerekebi yap yok azina et gibisindrn birseyler dedi. Sonra geldi sirkete patronla konustu cocugu isten attilar. Ama cocugu benim aramami felan soyledi olk basta. Sonra ben ararim felan dedi. Hoc ilgilenmedi olay kaldi oyle. Umursamadi.
3 gun oncede hic tanimadigim bi numaradan birisi gene o tarz bi mesaj atti. Cia programindan baktigimda hic ama hic tanimadigim birisi. Uzaktan bir aktabamiz ortak arkadas gorunuyor sadece. Bunu esime dedim. Cocugu telden aradi. Cocukta tel arkadasimday di haberim yok felan demis. Bidaha olmasin dedi kapatti. Telefonumu kimden aldigini yada ne biliyim neden attigini hic bir seyi sorgulamadi. Kapandi gitti konu.
Ya bu tarz biseyde sizin esiniz nasi bi tepko verirdi. Size telefondan birileri size bu tarz mesajlar atsa. Cok hossunuz. Yada seni ozledim felan gibi. Sizde esinize gosterseniz. Kocaniz ne yapardi.

Böyle bir mevzuyu çok ciddi bişey olmadığı sürece eşime yansıtmam. Ya da böyle böyle oldu ben de böyle yaptım derim o da iyi yapmışsın der konu kapanır.

Kadını aciz görmektir şu istediğiniz şey başka hiç bir anlamı yok benim gözümde. Kıskanacak, kızacak, arayıp küfür edecek bir adam benim eşim olmazdı muhtemelen ki sizin istediğiniz bu anladığım kadarıyla. Korunmaya muhtaç, aciz bir varlık olarak görüyorsunuz kendinizi, eşiniz öyle görmediği için de kızıyorsunuz.

siz hemen eşinize mi uetiştiriyorsunuz bu durumlarda?
neden ?? yani hani önceden uyarırsın,ben evliyim uzak dur gibisinden devam ederse eşe söylenir bana göre bu durumlar..siz hemen gelen ilk mesajda eşinize koşuyorsunuz çocuk gibi,bir de kıskansın falan diyorsunuz..hani gitsin adamı bulup dövsün mü olay mı çıakrsın bu mu istediğiniz? zaten birini işinden etmişsiniz daha nedir istediğiniz?
Iyide sen neden muhatap oluyosun demezmi. Yada neden cevap attin demezmi.

Iyide bpyle bi konuda ben mesaj atan kisiyle muhatap olamam dogrumu sizce? Attigi an esime gosterdim ? Daha sonra sen neden muhatap oldun demezmi. Yada neden cevap yazdin demezmi ?

orasını ben bilemem eşinizi tanıyan sizsiniz.. neden muhattap oldun der mi demez mi ..
ama insan kendinide savunabilmeli .. bana yapılmış bir harekete ben tabiki cevap veririm önce bir höst deme hakkım var bana göre bu muhattap olmak demek değildir..

Çalıştığım iş yerinde evli bayana not yazdı diye bayanın kocası ertesi günü çocuğu bıçaklamış ve öldürmüştü. Yani yaptığınız şey cidden cesaret verici bir şey. Allahtan kötü şeyler olmamış.

Haaaa bu arada bana böyle bir şey olsa en hallederim. İşe kocamı sokmam. Sonucun neler olabileceği konusunda tecrübelerim olduğu için kendim hallederim.

bende iş yerinde sorun yaşadım üstelik bir çok kez anlatmaya çalıştım eşime düşündüğün gibi değil ama rahatsız edici bazı davranışları dedim adamı aradı evine gitti konuştu bağırdı çağırdı az kalsın ağzı yüzü yamulacaktı bi şekilde çözdü sorunu.

ama çok korktum hatta o tepkisinden sonra bir dhaa böyle bişey olsa bile söylemem sana dedim.
o yüzden sakın eşim böyle tepki verdi diye üzülme adam iş uzamasın diye size güvenmiş kaptmış konuyu.

Iyide sen neden muhatap oluyosun demezmi. Yada neden cevap attin demezmi.
öncelikle mesela işyerinizdeki adam,nasıl bir mesaj attı,sizin evli olduğunuzu biliyor muydu bilemiyorum.ama şöyle ki her asılanı flört etmeye çalışanı eşime söylesem huzur kalmaz ki bizde.kadın olarak mutlaka oluyor böyle şeyler..hani çok abartı ve başedemediğim birşey olursa söylenmesi taraftarıyım.
yoksa gidip ben evlilyim rahatsız etme beni demeniz belki de yeterli olacaktı.adam kendisine çeki düzen verecekti.
abartırsa da eşiniz neden muhattap oldun demezdi bence.çok değişik bir düşünce yapınız var sizin...
mesela yolda laf atsalar eşinizi mi arıyorsunuz?

benimki tam tersi benle muhatap etmaz, kendisi konuşur.
evet, arayıp ağzına et tarzı bişey söylemesi çok tuhaf...

bu hanım kızımız çok naif ..
bana kalırsa eşi asıl neden tepki vermedin diye bozulmuş ..
o arayıp ağzına etseydin lafı da ondan kaynaklı olabilir gibi geldi..

Benim de başıma geldi böyle birşey.Hatta maalesef hala aynı şirkette çalışıyorum.Ben evliyim çocuğum var oda aynı münasebetsiz.
Mesaj attı etti ağzının payını verdim.Ama şirketten ileride başıma iş almayayım diye de çok güvendiğim birine gösterdim.Şahidim olması açısından.
Ama eşime söylemedim.Sonucun ne olacağını az çok tahmin ettiğimden söyleyemem.
İşimi seviyorum.Bir dengesiz yüzünden işimden olamam.
Kendisine de ilettim şayet 2.ci bir hareketinde mesajının patronların elinde olacağından haberin olsun diye...

Ben eşime söylemek yerine kendim halletmeye çalışırdım.Ağzının payını verirdim bi güzel .Baktı tekrar mı yapıyor görmemezlikten gelirdim.İş sapıklık boyutuna dönerse de eşime söylerdim.Bu konularda eşim çok kıskançtır. İşyerinden erkek arkadaşlarımla sohbetimden bile kıskanır.İsterse yaşını başını almış adamlar olsun farketmez.Bu olayda düşünemiyorum çocuğu mahvederdi kesin

Bende bunu anlamiyorum. Ne konuscaksa arasin konussun erkek erkege. Adam bana kufretse bisey dese ben ne yaparim ya
Ya ikinizin konuşmasına gerek yok bence.
Serserilere mi laf anlatacaksınız?
Acaba siz çok mu baskı yaptınız,konuşması için de eşiniz size attı topu?

bende bunu merak ettim sizin evli oldugunuzu biliyormuydu..bazen bilmeyebilirler.bi yakinimin basina geldi yolda onune gecmis konusmak istemis adamin biri ciddiyim diye ben evliyim beni rahatsiz etmeyin deyince adam hemen utanmis kusura bakmayin ozurdilerim bilmiyordum deyip adam karsisina cikmamis birdaha.esine de soylememis kendi hallettigi icin..

O tepkiyi eşimden önce ben verirdim bayan.Evli barklı biriyim bana nasıl mesaj yollarsın diye onu uyarır, yetmezse rezil ederdim konuyu eşime taşımaktan ziyade.

Back