• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dusuncenizi almak istiyorum.

bende bunu merak ettim sizin evli oldugunuzu biliyormuydu..bazen bilmeyebilirler.bi yakinimin basina geldi yolda onune gecmis konusmak istemis adamin biri ciddiyim diye ben evliyim beni rahatsiz etmeyin deyince adam hemen utanmis kusura bakmayin ozurdilerim bilmiyordum deyip adam karsisina cikmamis birdaha.esine de soylememis kendi hallettigi icin..
Tabiki biliyolar evli oldugumu

Bi is yerinde muhendis olarak calisiyorum. Bundan 6 ay once is yerimde ki bir cocuk benden hoslanmasiyla ilgili mesaj atti. Bende esime gosterdim. O da ilk once bana gordugunde ona gerekebi yap yok azina et gibisindrn birseyler dedi. Sonra geldi sirkete patronla konustu cocugu isten attilar. Ama cocugu benim aramami felan soyledi olk basta. Sonra ben ararim felan dedi. Hoc ilgilenmedi olay kaldi oyle. Umursamadi.
3 gun oncede hic tanimadigim bi numaradan birisi gene o tarz bi mesaj atti. Cia programindan baktigimda hic ama hic tanimadigim birisi. Uzaktan bir aktabamiz ortak arkadas gorunuyor sadece. Bunu esime dedim. Cocugu telden aradi. Cocukta tel arkadasimday di haberim yok felan demis. Bidaha olmasin dedi kapatti. Telefonumu kimden aldigini yada ne biliyim neden attigini hic bir seyi sorgulamadi. Kapandi gitti konu.
Ya bu tarz biseyde sizin esiniz nasi bi tepko verirdi. Size telefondan birileri size bu tarz mesajlar atsa. Cok hossunuz. Yada seni ozledim felan gibi. Sizde esinize gosterseniz. Kocaniz ne yapardi.

eşin biraz sınır bozucu yok ne demek ara agzına et falansordugun için cvp verıyorum .benim eşim bu konuda nettir..allah koruusn hiç başıma gelmedi.ki cok tırsarım bu mevzulardan.ama eşim o adamı arar buluşur agzını burnunu kırar.kı sevgılıyken başıma gelmişti...telefonda tehdit etmeesı bıle yetti....baya öldürme eğilimi gösterdi..ordan şey etttim :)

Eşime durumu anlatırdım ama böyle gidip kavga etsin olay çıkarsın istemem. Mesajı atacak kadar arsız adamdan herşey beklenir. Eşiniz en şahane en medeni şekilde davranış bence. Kesinlikle umursamaz değil adamı işten attırmış.

benim başıma gelmedi.

ama diyelim ki evli olduğumu bilen birisi bu tarz davranış gösteriyor;
direk amirine şikayet ederim, yazılı sözlü artık şirketin kültürü neyi gerektiriyorsa,
eşime de ayrıca haber veririm.

yok evli olduğumu bilmiyorsa; muhakkak uygun bir şekilde mesajla ya da konuşarak evli olduğumu ve bu olayı unutacağımı belirtirim. yok devam ederse yine yukarıdaki seçenek.

ben genel olarak her şeyi eşe yumurtlayan biri olduğum için muhtemelen eşimin anında haberi olur, ama kararı bana bırakır.
ben ona ya ben muhatap olmak istemiyorum, sen ara da bir derdi neymiş öğren dersem, o şekilde olaya müdahil olur.

mesela bazen değişik numaralardan aranıyorum, genelde beni arayana geri dönerim, ne oldu, niçin aradınız gibisinden, bazen de eşimi aratırım, bu saatte arayan kesin sinir biridir, en iyisi o sinir olsun diyerekten :))

Esiniz hicbisey olmamis gibi davranmamis ki, elinden geleni yapmis, ilkini isten attirmis, 2. cisiylede tel de konusmus, karsi taraf arkadasina topu attiktan sonra konuyu uzatip arkadasin kim falan diye uzatmaya gerek yok. Belliki bos insanlarla muhattap olmak istememis, bende esimin cikipta densizlerle tartismasini istemem sahsen.
Esiniz düzgün bi sekilde halletmis.
Siz neden merak ediyorsunuz ki yazan kimdi diye?

Benim de başıma geldi böyle birşey.Hatta maalesef hala aynı şirkette çalışıyorum.Ben evliyim çocuğum var oda aynı münasebetsiz.
Mesaj attı etti ağzının payını verdim.Ama şirketten ileride başıma iş almayayım diye de çok güvendiğim birine gösterdim.Şahidim olması açısından.
Ama eşime söylemedim.Sonucun ne olacağını az çok tahmin ettiğimden söyleyemem.
İşimi seviyorum.Bir dengesiz yüzünden işimden olamam.
Kendisine de ilettim şayet 2.ci bir hareketinde mesajının patronların elinde olacağından haberin olsun diye...

Cok dogru yapmissiniz. Ama ben bu sekilde bisey yapsam ve daha sonra esim bunu ogrense. Zamaninda bana niye soylemedin diye benim burnumdan getirirdi

Evli oldugumu bile bile cok hoslaniyorum siz den tarzi seyler.
Digeride cok ozluyorum gibi
küfür cinsellik falan yok yani.bu durumda sert bir tepki koyar,bir daha bulaşmamasını,ahlaksız olduğu ,ileri giderse işini kaybedeceğini belirtir,ağzına ederdim.
sonrasında devam ederse gidip patronla konuşurdum,eşinizle arkadaşmış bu durumda eşe de anlatılabilir.

Ben sunu merak ettim..
Patronun, esinle arkadas dimi ?

Mesela boyle bir olaydan esinin hic haberi olmasaydi..
Is yerinde bu olay duyulsaydi patronun gereken ne ise yapsaydi.. sende esine hic yansitmasaydin..
Ama bir gun diyelim ki ,
Esin bu durumu patronundan duymus olsaydi tepkisi ne olurdu sizce ?

Bu seferde neden bana soylemedin benimle paylasmadin der miydi ?

Aslinda esiniz bu olaya karsi durusunu gostermis. Ama sizin istediginiz sekilde olmadigi icin size garip geliyor..
Esinizin tepkisi tartismaya her yonden acik..

Ama bence bu konunun daha fazla ustunde durmayin.
Bir tatsizlik olmus gitmis..

Bu huzursuzlugun buyumus halini yasamak dahi istemezsiniz bence.Neler okuyoruz neler goruyoruz. Asiri kiskanclikta iyi bir sey degil.

Ben eşime bir kere yoldan geçen bir amcanın "gerçek sarışın mısın sen" diye laf atmasını söylemiştim (amaç oturduğumuz yol kenarı bir kafede eşimin beni tek başıma bırakıp telefonla konuşmaya uzaklaşmasına gıcık olduğum için onu gıcık etmekti) eşim kim kim diye başımın etini yedi, arabaya bindirdi yol boyunca 2-3 tur attırdı baktım pes etmeyecek gösterdim amcayı, gitti yakasına yapıştı esnaf geldi ayırdı.. Sarhoşun teki imiş adam..

Eşim iş arkadaşı ile ilgili çok hoşsun vs birşey duysa korkarım ki ya öldürür yada öldürmeye teşebbüs eder. Öyle bir durum olursa eşime asla söyleyemem sanırım kendim çözerim olayı.. Ama telefonla yanlışlıkla aranma olayına hiç takılmaz. Benim numaranın olmadığı kimse yok çünkü. Arada oluyor öyle hiç tanımadığım kişilerden kandil bayram mesajları, hayırlı cuma dilekleri falan:işsiz:

Hayır yani eşin gelip patronla konuşup çocuğu attırmış işten, ne yapmasını bekliyordun ağız burun kafa göz dalmasını mı? Ya da öteki telden arayan kişiye buluşma teklif edip silahla olay yerine gitmesini mi?

Adam gayet efendi çözmüş işte. Sürekli birileri eşime mesaj atsa en sonunda ne oluyo la, millete mavi boncuk mu dağıtıyosun, evli olduğunu bile bile mesajlar geliyor derdim. Eşin efendiymiş bunu dememiş bile...

Hayır yani eşin gelip patronla konuşup çocuğu attırmış işten, ne yapmasını bekliyordun ağız burun kafa göz dalmasını mı? Ya da öteki telden arayan kişiye buluşma teklif edip silahla olay yerine gitmesini mi?

Adam gayet efendi çözmüş işte. Sürekli birileri eşime mesaj atsa en sonunda ne oluyo la, millete mavi boncuk mu dağıtıyosun, evli olduğunu bile bile mesajlar geliyor derdim. Eşin efendiymiş bunu dememiş bile...
Galiba eşimin başına da gelse böyle bir durum ben de aynısını derim :olamaz: ama eşimin başına böyle birşey gelse benim haberim olacağını hiç sanmıyorum

Galiba eşimin başına da gelse böyle bir durum ben de aynısını derim :olamaz: ama eşimin başına böyle birşey gelse benim haberim olacağını hiç sanmıyorum

Kimin olsa aklına gelir ki bu. Aynı iş yerinde evli olduğunu bile bile birisi gelip bana mesaj atsa ben bile kendimden şüphe duyarım derim ki acaba umut mu verdim, birşey mi dedim. Nasıl cürret bu? Bir de gidip eşime bunu dicem ve ondan beni kıskanıp çocuğun ağzına etmesini beklicem. Bence de adam rezalet çıkmadan kapamış, cidden tebrik ettim akıllı adammış.

Geçmiş konularımdan bilen vardır belki beni eşim 3 kişiyi hastanelik ettiği için mahkemelik dava hala devam ediyor eşiniz en doğrusunu yapmış bence size de belki şöyle demek istemiştir olay olduğunda arayıp ağzına etseydin savunsaydın o an kendini gibi ben öyle anladım

Biz evlendikten sonra böyle şeyler başıma gelmedi. Ama flört dönemimizdeyken üniversiteden bana takık biri mesaj atmıştı eşimin yanında(o zaman eşim değil sevgilimdi) Ben sinirlendim falan, çünkü yıllardır yakamdan düşmüyordu. Sevgilim de istersen ben konuşabilirim dedi. Ne münasebet, ben hallederim dedim. O da ısrar etmedi. Kimdir, necidir diye sorgulamadı da. Bence olması gerektiği gibi durumu ben hallettim, eşim de bana güvendi

Benim de hiç gelmedi başıma böyle bir şey.Zaten telefonum özel aramalara kapalı.Geç bi saatte yabancı bi numara aradıysa da asla geri aramam mesela.
İlk mesaj geldiğinde adamı arayıp tehdit edebilirdin zaten gözü korkar aramazdı.
Birdaha olursa bu kez söylerdin eşine.Çocuk gibi gidip eşine söylemen yanlış bana göre.
Bir de iki kez olmuş böyle olaylar.
3.kez olursa eşinizin tepesi atabilir mesela ve sizi suçlayabilir dikkatli olun.
Neden herkes karıma mesaj atıyor diye.

Back