- 8 Ağustos 2016
- 11
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi ciylenbik91
-
Ne bilim insan kiskanmazmi hic. Yada cocugu arayip konusmazmi. Ben bile su anda merak ediyorum. 2 gun onceki o cocuk benim telefonumu ne maksatla aldi. Kimden aldi. ?eşin sana güveniyor diye mi dertlendin ?
ne yapmasını isterdin mesela o işyerindeki çocuğa kafa göz dalsın mı..
medeni bir adamın davranması gerektiği gibi davranıyor diye şaşırmanın ne alemi var anlamadım..
Benim eşim direk arar, adama diyceğni der, konuyu kapatır.
Üzerine konuşmayı sevmez böyle durumlarda.
Yani sizin gibi bende ağzımın tadıyla bi kıskanıldığımı hissedemem
Peki tepki vermese senin bu dedigin kadar . Aramasa. Yada aradiginda normal konussa. Ne hissedersin
Ne bilim insan kiskanmazmi hic. Yada cocugu arayip konusmazmi. Ben bile su anda merak ediyorum. 2 gun onceki o cocuk benim telefonumu ne maksatla aldi. Kimden aldi. ?
ama ilkinde tepki vermiş.
yani adamı işten attırmış daa noolsun.
sonra da önemsemiyo ayağına yatıyodur, şımarma diye.
Iyide bpyle bi konuda ben mesaj atan kisiyle muhatap olamam dogrumu sizce? Attigi an esime gosterdim ? Daha sonra sen neden muhatap oldun demezmi. Yada neden cevap yazdin demezmi ?benim için kıskanılacak bir mevzu değil.. belki eşiniz içinde değildir.. densizin biri mesaj attı diye kıskanmak saçmalık ..
kaldı ki ikincide aramış zaten eşiniz daha ne yapmasını istiyorsunuz ki ?
sizde ilkinde mesela neden çocuğa ağzının payını vermediniz neden tepki göstermediniz ..
bana bu da ters mesela koşa koşa annesine şikayete giden çocuklar gibi eşinize göstermişsiniz.. ama belki yapınız böyle ee eşinizinde yapısı öyle demek ki..
Eşiniz de bir garip ne biçim cümleler kullanıyor böyle?Patron arkadasi ama. Arkadasi oldugu icin attilar. Cocugu arayip tek kelime etmedi. Ben arayip azina edecekmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?