Düşüncelerinizi yazmanız istiyorum lutfennn

Sağol Canım.. Zaten o psikolojik aşaması çok ağır bu hastalığın seni çok iyi anlıyorum ama şimdi daha iyisin öyle değil mi??
Ben rahatsızlandığım dönem kullandım ilaç şimdi içmiyorum.
Benimki fizyolojik bi sebepten ötürü olmuştu sizinkinin sebebini tam olarak araştırdılar mı? Genetik faktörler araştırılsın muhakkak

normalde iyiyim cnm bende hiç ilaç kullanmıyorum.
Yinede eski sağlığım yok benim maalesef
Bazı şeylerde zorlaniyorum haliyle
O zamanki bize dedikleri bi sebep yok öyle
Ya ben tam buranin diline hakim değilim eşimin bana anlatması boyle

normalde iyiyim cnm bende hiç ilaç kullanmıyorum.
Yinede eski sağlığım yok benim maalesef
Bazı şeylerde zorlaniyorum haliyle
O zamanki bize dedikleri bi sebep yok öyle
Ya ben tam buranin diline hakim değilim eşimin bana anlatması boyle

İnşallah kısa zamanda çok daha iyi olacaksın canım sakın moralini düşürme her rahatsızlıkta olduğu gibi bunda da yüksek moral çok önemli.
Bebişine izle hep sıkıntını alır ne güzeldir şimdi o miss gibi, minik parmaklar, minicik kirpikler... kıyamam allah bağışlasın

Kısmi felç dedin. İçim gitti resmen...:KK61:

Canım doğum sebebiyle değil ama başka bi sebepten ben de ani bi kısmi felç geçirdim 4-5 ay kadar önce
Bir haftada toparladım çok şükür geçici bişeydi ama o zaman gel de bana anlat..
Hani derler ya hayatım film şeridi gibi geçti diye aynen öyle olmuştu benim de. Aileme söyleyemedim endişelenmesinler diye okuyorum onlar uzaktalardı. Sadece arkadaşlarımın desteği vardı bi de doktorun sağolsun.
Ama geçti gitti çok şükür
Senin de geçmiş Allah bebeğini sana,seni de ona bağışlasın.
Eğer kalıcı bi rahatsızlık sebebiyle olmadıysa yani nüksedecek bi problemin yoksa sıkı doktor kontrolünde yeniden bebek sahibi

olabilirsin inşallah
Zor oluyor ama unutmaya çalış o kötü günleri düşünme
Çok geçmiş olsun canım şimdi okudum Allah sağlık versin bende 6 yaşımda beyin kanaması geçirdim o yüzden iki bebeğimizde sezeryanla doğdular böyle hastalıklar normal doğumu bile etkiliyor gebe kalınca doktoruna söylemeyi unutma ben söylememek gibi bi hata yapmışdım annem söyledi

Çok geçmiş olsun canım şimdi okudum Allah sağlık versin bende 6 yaşımda beyin kanaması geçirdim o yüzden iki bebeğimizde sezeryanla doğdular böyle hastalıklar normal doğumu bile etkiliyor gebe kalınca doktoruna söylemeyi unutma ben söylememek gibi bi hata yapmışdım annem söyledi

Aa iyiki söyledin hiç aklımda yoktu Günlerden bi gün gebe kalırsam:confused: aklımda bulunsun sağol tatlış

Sagligini riske atarsan arkanda bir evladin var sana ihtiyaci olan ..
Boyle bir riske ben girmezdim..
Allah bagislasin bir evladin var , onu buyut okut hayirli evlat olur insallah ..

Sagligini riske atarsan arkanda bir evladin var sana ihtiyaci olan ..
Boyle bir riske ben girmezdim..
Allah bagislasin bir evladin var , onu buyut okut hayirli evlat olur insallah ..

Kendim için değil zaten
bazen bi kardeşi olması onun hakkı diye düşünüyorum tabi kötü ihtimaller düşününce annesiz kalması daha kötü
Ama benim aklımı kurcalayan ne zaman bi ameliyat olsam her ne olursa olsun zaten yine takip edilecekmisim
ben evlat sevgisini tattim çok şükür Allah olmayanlara da hayirlisiyla nasip etsin.

Inan cnm her gördüğüm doktora sordum.
Hepsi sanssizlik olduğunu söylediler
hatta ilacı kan sulandırıcı lari kestiler gerek yok diye
Epidural i denediler ama ben titriyor dum agliyordum çünkü denediler ama sonra genel anesteziye çevirdiler iyi hatırlıyorum. Daha sonra tam iğne yapılacak yer kızarikti aynadan gormustum.
Şimdi birde tüp bebek yapan doktorum a kontrol amaçlı gitmiştim. Genetik test yaptırmami önerdi. Birde çocuk prematüre olunca damarlar dan filan demişti
iyi hatirlamiyorum
keske pesini birakmasaydiniz da iste insan hem kendi hem evladinin caniyla ugrasinca zordur anliyorum. Rabbim bir daha yasatmasin o kotu gunlerinizi

Sağlık her şeyden önemli üstelik bir çocuğunuz da varmış zaten.

Sanırım ben olsam ikinciyi düşünmezdim eger o kötü ihtimal gerçekleşirse hem ilk çocuğunuzu hem ikinciyi kim bakacak benim cok yakınımin sağ tarafı felçli gercekten zor bir hayat Suan icin bu riske değmez diye düşünüyorum allah çocuğuna ve sana sağlıklı uzun ömürler versin...

Benim bebeğimde 30 haftalık doğdu 52 gun hastanede kaldı 1 kgdı. Birdaha o süreci yaşamak asla istemem çok şükür çok tatlı çok güzel bir duygu ikimizde çok sağlıklıyız ama 2. Yi istemiyorum üstelik hemen hamile kalabilmeme rağmen.. Bence düşünmeyin

Oncelikle kk benim için çok önemli çok aktif olmasamda arada girer okurum.
Size günlerdir kafamı kurcalayan
sorunumdan bahsedeceğim.Artik bi son vermek istiyorum zaten hep Allaha dua ediyorum benim için hayırlı değilse gönlümde koyma diye çok uzatmiyayim
Evliligimi n 4 yılında 3.tup bebek yöntemiyle hamile kaldım bütün gereken testler yapılarak başlandı hersey sorunsuz devam etti hiç hamile bile hissetmiyordum o derece yani bi kere bayılma dışında hersey 31 haftalik olunca kontrolde
bebeğimin suyu bitmiş acil sezeryan oldum çocuğum küçüktü ama saglikliydi küveze aldılar
Üzüldüm agladim sonra toparladim kendimi çocuğum hastanede kaldı ben evime çıktım.
Ve sezeryan in 15.gunu sol tarafıma felc indi çok kötü günler yaşadım Allah kimseye gostermesin.
Ve şimdi yüzde 85 toparladim
Hiç bir ilaç kullanmıyorum bütün doktorlar bir sanssizlik sonucu rahatsızlandigimi söylediler.
Tekrar hamile kalırsan daha dikkatli olacaklarını söylediler
Aslında birdaha hiç çocuk düşünmüyordum aradan 4 yil geçti.
Geçenlerde kontrol amaçlı testler yaptirdim. Herşey Allaha Şükür güzel çıktı.
Çok kararsizim yine aynı şeyleri yasar miyim orasını Allah bilir doktorlar önlem alabileceklerini söylediler sonuçta Allah değiller
Düşüncelerinizi merak ediyorum
Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum
riski varsa düşünmezdim, ama dr lar kontrol altına alabiliriz derlerse 2.yi isterdim.
sonuçta hamile olmayanlarda felç olabiliyor yada gebelikte bir sürü başka riskler var bide böyle düşünmek lazım

riski varsa düşünmezdim, ama dr lar kontrol altına alabiliriz derlerse 2.yi isterdim.
sonuçta hamile olmayanlarda felç olabiliyor yada gebelikte bir sürü başka riskler var bide böyle düşünmek lazım

Ne olacağını tabiki bilemeyiz
Doktorlar birincide yapmadiklarini ikincide takipte olacağımi söylediler
Zaten bundan sonra illa doğum değil olurda küçük bi ameliyat olsam dahi kontrol altında olucam

benim annemde böyle bişey yaşadı, sizinki gibi değil tam onda da miyom vardı riskli dediler 3. çocuk için ama hamileydi zaten ameliyat masasından kalkamazsın dediler sonra çocuğun sakat olduğunu söylediler falan ama annem doğum yaptı şuan 5 yaşında kardeşim ve çok sağlıklı, kalbinizi temiz tutun ve eşinizle konuşun bence bu konuyu sonuçta birlikte almanız gereken bir karar bence

benim annemde böyle bişey yaşadı, sizinki gibi değil tam onda da miyom vardı riskli dediler 3. çocuk için ama hamileydi zaten ameliyat masasından kalkamazsın dediler sonra çocuğun sakat olduğunu söylediler falan ama annem doğum yaptı şuan 5 yaşında kardeşim ve çok sağlıklı, kalbinizi temiz tutun ve eşinizle konuşun bence bu konuyu sonuçta birlikte almanız gereken bir karar bence

Bu olay basima gelmeden önce çok korkak ve karamsardim. Herşeyin en kotusunu düşünerek kendime resmen zulüm ederdim.
Şimdi hep iyimser düşünmeyi öğrendim
Arkadaşların dedikleri gibi kendim normal olarak hamile kalabilseydim bu kadar stres yapmazdim herhalde.

X