Öncelikle çok geçmiş olsun, rabbim yavrunuza ve size uzun ve sağlıklı ömürler versin...birincisi tekrardan kendiliğinden anne olmanız bence mucize değil, olur neden olmasın yeter ki rabbim ol desin...bende 3. denememde tüp bebekle anne oldum, öncesinde düşüğüm oldu...benimde hastalığımdan dolayı felç ve pıhtı atma riskim vardı ve sürekli kan sulandırıcı kullandım...Ben bir doktor olarak başıma gelebilecekleri bile bile rabbime sığınarak geçirdim günlerimi, çok zordu ama şükür ki bitti, kızlarım ve ben sağlıklıyız...Şimdi gelelim senin konuna...canım gebelik kendi başına pıhtılaşmaya, felce ortam hazırlayan bir durumdur...hiçbir hastalığın olmasa bile gebelikte bu risk her kadında var...öncelikle pıhtılaşma bozukluğun varmı eğer araştırılmadıysa bunu araştır...sonra kendiliğinden deneyebilirsin, bakarsın olur...hamile kalırsanda daha önceki risklerin göz önüne alınarak kan sulandırıcı ilaçlarla takip edilirsin...bir daha olacağınıda olmayacağınıda hiçbir doktor sana garantileyemez...ama
tüp bebek tedavisini önermem çünkü orda kullanılan hormonlar pıhtılaşmaya ve felce sebep olabiliyor...umarım herşey gönlünce olur...bu arada yaşın ve sigara kullanıp kullanmadığında önemli...