İyi de canım bahsettiğin kişi güvenlik görevlisi degil mi ? Süpheli, süphesiz, sıradan, herkesin davranıslarını, hareketlerini takip edip izlemek durumundalar sonuçta. Acaba sen abartıyor olabilir misin ? :26:
Maalesef ki ben olaya 'bana baktı durdu demek ki bekar ' olarak bakamıyorum ' bana baktı durdu, kimbilir kaç müşteriye böyle bakınıyor ' diye düşünürüm.
Eski işyerinden bir arkadaşımız bankaya gider gelirdi, şirket işleri için..
Hemen hemen benzer durumları yaşadı ve ben ona dedim
Fazla kaptırma kendini ilk baktığı müşteri sen misin sanki
Çok kaptırıyordu çünkü kendini
Epeyde görüşüp ettiler.. Kimisinin tabiri ile 'çıktılar'..
Bi süre sonra adamın evli olduğu çıkmış.. Tabi bana söylemedi, ben diğer arkadaşlardan duydum..
Adam evliymişte boşanacakmışta sadece o yüzden gilemiş, evliyim desen benimle konuşmazdın bile bak beni tanıdın ben kötü biri değilim demiş..
Arkadaşımız da önceleri kopamasa da zamanla bizim işyerindeki diğer arkadaşlarında tepkisi ile yalan söyledin evli biri ile benim işim olmaz demiş..
Öyle sonuçlandı..
Dikkatli olun derim.. Her küçük emrah bakışı atan masum değildir..
Herkesi kendimiz gibi sanmakla hata etmeyelim lütfen
Teşekkürler yanıtınız için, ben de sizin gibi düşünüyorum zaten,yani sadece baktı diye bekardır diye düşünüyor değilim ama bakıştan bakışa da fark var diye düşündüm sadece, evli bir insan yakıştıramadığımdan olsa gerek belki de ikilemde kaldım,ama ne erkekler var evli olup neler yapan, onunda bilincindeyim. Zaten tanışma durumu sözkonusu olsaydı, ne yapar ne eder öğrenirdim ,sorup soruştururdum,emin olmadan olmazdı.
bankada yapılacak birşey bulunur. kredi araştır. ne bileyim bir hesap açtırmak iste.. ana uygun olanına bak işte cnm önce evli olup olmadığını çğrenmen lazım. Hayırlısı olsun senin için.
teşekkür ederim, hayırlısı herşeyin, bunları yapamam,benim ona ilgimi farketmiştir , yaşı itibariyle oldukça deneyimlidir, olsaydı o gün bişeyler sorar öğrenmeye çalışırdı, (tamam etraf müsait değildi pek ama bi şekilde kaybetmek istemezdi heralde) hiç bişey yapmadı zaten izin alamam işten, alıp gitsem de anlar onun için gittiğimi,hele bi de evliyse ,düşünmek bile istemiyorum.
(aslında belki de ondan hoşlanmış olabileceğime ihtimal vermemiş de olabilir, insanlar kesin sevgilim olduğunu düşünüyor, yakın çevreme bile zor inandırıyorum olmadığına,tanımayanlar da ne kadar bakarlarsa baksınlar hiçbir zaman gelip konuşmuyorlar)
İyi de canım bahsettiğin kişi güvenlik görevlisi degil mi ? Süpheli, süphesiz, sıradan, herkesin davranıslarını, hareketlerini takip edip izlemek durumundalar sonuçta. Acaba sen abartıyor olabilir misin ? :26:
Evet canım ,güvenlik görevlisi, tabi sürekli takipte olmak zorundalar,ama bana olan bakışlarının mesleki sorumluluğunun gerektirdiğinden fazlası olduğunu düşünüyorum. Beğenmiş olabilir ama hoşlanma,hele ki aşk vs böyle bir iddiam yok zaten.sadece sizlere sormak istedim , bayan olduğunuz için düşüncelerinizi öğrenmek istedim. teşekkürler yanıtın için.
devamlı bizim tarafa geliyor demişsiniz.oturduğunuz yeri biliyorsa ve hissettiğiniz gibi hissediyorsa karşınıza çıkacaktır.ama sizi takip ediyor olması,size bakması bekar olduğunu gösttermez.niice erkekler var eşi yanındayken bile dönüp bakıyorlar bununla ilgii burada konular dahi açıldı..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Heyecanlanmışsın sanırım anlıyorum seni çok güzel bir duygu ama..
Bana da oluyor böyle ama fazla kaptırma hayal kırıklığı oluyor .
Keşke bir daha görüşme imkanınız olsa ...
Nasibinde varsa gelir bulur seni zaten canım.
parmağında yüzük olmaması ve size ilgiyle bakması onun bekar olduğu anlamına kesinlikle gelmez. kaldı ki belki de hoşuna giden pek çok kadına öyle bakıyodur, bunu bilemezsiniz. o yüzden anlam yüklemek biraz riskli olur. o bankanın daimi müşterisi değilseniz elbette birdaha görmeniz zor. adam sarı çizmeli memet ağa, hakkında hiçbişey bilmiyosunuz , evet saygılı ve seviyeli olabilir, ama olmak zorunda tabi işi gereği. fazla kapılmayın onu düşünmeyin derim
devamlı bizim tarafa geliyor demişsiniz.oturduğunuz yeri biliyorsa ve hissettiğiniz gibi hissediyorsa karşınıza çıkacaktır.ama sizi takip ediyor olması,size bakması bekar olduğunu gösttermez.niice erkekler var eşi yanındayken bile dönüp bakıyorlar bununla ilgii burada konular dahi açıldı..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Devamlı bizim tarafa geliyor derken, annemle bankada sıra beklerken hep benim karşıma geçmesi, sürekli bakmasını kastetmiştim, tabii bekar olduğunu göstermez tüm bu davranışlar teşekkürler,amin hepimiz için hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.
Heyecanlanmışsın sanırım anlıyorum seni çok güzel bir duygu ama..
Bana da oluyor böyle ama fazla kaptırma hayal kırıklığı oluyor .
Keşke bir daha görüşme imkanınız olsa ...
Nasibinde varsa gelir bulur seni zaten canım.
evet çok heyacanlandım hem de keşke karşılıklı olsaydı, o da bekar olsaydı herşey daha da güzel olsaydı..ama kaptırmış değilim, aslında karşılaşma imkanımız şöyle var, güv.görevlileri bankayı kapattıklar için geç vakte kadar orada oluyor, bazen dışarı çıkıyor, kapı önüne, oradan geçebilirim ama onun dışarı çktığı anla benim geçtiğim an nasıl denkleşir bilmiyorum haklısın, nasipse gelir bulur zaten, neler oluyor duyuyoruz, kısmet herşey,çok teşekkürler
parmağında yüzük olmaması ve size ilgiyle bakması onun bekar olduğu anlamına kesinlikle gelmez. kaldı ki belki de hoşuna giden pek çok kadına öyle bakıyodur, bunu bilemezsiniz. o yüzden anlam yüklemek biraz riskli olur. o bankanın daimi müşterisi değilseniz elbette birdaha görmeniz zor. adam sarı çizmeli memet ağa, hakkında hiçbişey bilmiyosunuz , evet saygılı ve seviyeli olabilir, ama olmak zorunda tabi işi gereği. fazla kapılmayın onu düşünmeyin derim
haklısınız,anlam yüklemek riskli tabi, zaten ben de sizlerin fikirlerinizi almak için konuyu açmıştım,daimi müşterisi değilim, sarı çizmeli mehmet ağa nın bile en azından adını biliyorum, onun hakkında ise hiç bir şey kısmet artık demekten başka bir yol yok,teşekkürler.
Dün akşam iş çıkışı uzun bir zamandan sonra ilk defa onu gördüm, tam bankanın yanından geçiyordum, o da kapıda duruyordu, hava karanlık olmasına rağmen beni farketti, durdu, aramızda mesafe vardı epey ama ben geçene kadar baktı, ben de baktım dik dik bakmadım tabii,bi önüme baktım bi de yüzümü o tarafa döndüm bakmaya çalıştım, yani hissetmiştir heralde ona baktığımı, o da baktı bi an kafasını çevirmedi, tanımış olmalı dimi, ama gelip konuşmadıaslında zaman da yoktu , o görev başında sayılıyordu hala, bırakamazdı bankayı dimi, ufff