Gerçekten ilgilenip ilgilenmediği hakkında hiçbir yorum yapmayacağım ama tekrar karşılaşabilirsiniz tabiki. Bankamatikle yapmaya çalıştığınız bir işlemde sorun yaşadığınızı, yapamadığınızı söyleyin. Yardımcı olmak için gelecektir.Orda banka dışındaki tavırlarına bakarak daha net fikir sahibi olabilirsiniz. Ya da yaka kartına bakın sonra facebookta ekli mi diye kontrol edin en azından evli olup olmadığınızı öğrenirsiniz.
Bakması, izlemesi bekar olması konusunda ayırt edilebilecek bir şey değil.
Kimsenin karakterini bilemeyiz.
Evli olup, başkalarında gözü olan biri de olabilir.
Senin ilgini farkedince birde gösterişliyim dedin ilgi çekmek hoşuna gitmiş olabilir.
Ya da senin düşündüğün gibi düşünmemiş olabilir.
Bence iş çıkışında bankanın önünde oturabileceğin bir yer varsa bekle ve onun seni görmesini sağla.
Belki yanına gelir sohbet açılır.
Ama adamın gerçekten evli olup olmadığını öğrenmen lazım
KEndini kaptirma. Huyunu suyunu nedeni halini bile bilmiyorsun daha. Hayirlisi olsun canim. Nasibindeki oysa bu is bir sekilde olur mutlaka. Sen hic kafana takma..
ayyy çok heyecanlı!! mutlaka bir bahane bul bir şey üret ve tekrar git o bankaya. en azından bankamatikte falan bir sorun çıktı diyebilirsin hemen yardım ediyor güvenlik görevlileri.
Dün konuşurken yaka kartına bakmaya çalıştım ama yoktu galiba, dikkatli bakamadım zaten.O bankayla hiç bir ilişkim kalmadı artık.o sebeple diyorum ya imkansız diyeTeşekkürler yanıtınız için.
hmm ışın zor :26:
yarın bankaya gıtsen, hemen onun yanına gıt
kımlığımı dün burda düşürmüş olabılır mıyım elınıze bırşey ulaştı mı bı bakar mısınız desen
sonrada çaktırmadan yaka kartı felan varsa bak, mutlaka vardır
kredi çekicem bilgi almak istiyorum diye gidebilirsin meselahem ona sorarsın sıra fişi alınıyo ya, hangisinden alıcam diye... biraz oyalan sanki bulamamış gibi hoşlanıyosa gelir zaten
Dün konuşurken yaka kartına bakmaya çalıştım ama yoktu galiba, dikkatli bakamadım zaten.O bankayla hiç bir ilişkim kalmadı artık.o sebeple diyorum ya imkansız diyeTeşekkürler yanıtınız için.
Kredi kartınız ya da bankamatik kartınız vs. yok mu o bankanın. Yoksa da çıkartırsınız ne var ki? Ya da tasarruf hesabı filan açtırırsınız. Hem şubeye gitmek için bahaneniz olmuş olur.
zor iş hadi bir bahane buldun gittin bankaya
oda diyelimki açıldı sana bir şekilde
nasıl anlıyacaksınızki evli olup olmadığını
pat diyede sorulmazki evlimisin diye
yüzük takmıyormuş ama çoğu evli erkek takmıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?