Düsunceleriniz benim icin cok onemli...

ben anlamiyorum,
2 cocuk var calisiyorsunuz,
bir de ustune evin tum isini ustleniyorsunuz,
aksam evde koca bey muhabbet bile etmek icin durmuyor.
Kendinize gareziniz mi var sizin?
Neden bu kadar seyi ustlniyorsunuz.
Daha ilk gun yerinizde olsam ac birakirdim o kocayi, ya yemek yapsin ya birsey dusunsun yani.

Sizin gibi kadinlarin en buyuk problemi bu maalesef,
cok fazla sabir, cok fazla alttan alma.

Esiniz duzelir belki ama asla siz bu sekilde davrandikca degil.
Sorumluluklari ona vereceksiniz.

Biraktirabilirsem yada yardim alsa belki kurtarabilirim evliligimi diye ama birakmazsa zaten ayrilcaz. Sonucta yikmak kolay olan su an icin

Ama esiniz dibe gormeden kendine gelemeyenlerden birisi,
siz sabir ettikce dozu artirmis.
Siz bu yuvayi yikarsaniz asil belki o zaman kafasina dank edecektir bir seyler,
asil o sekilde kurtulus sansi varsa goreceksiniz.

3. Cocuğa takanlar olmuş arkadaş ironi yapmış bu kadar mı anlamıyorsunuz okuduğunuzu.
Bide bu adam öğretmen ha vah ki ne vah keşke şikayet edilse kimlere çocuklar emanet ediliyor :KK57:

Dalga geçmedim. Çözüm önerisi sundum.
Konu sahibi yazdığınızı ciddiye alıp cevap verince çözüm önerisinde bulundunuz kendinizde hatta yazdınız ciddi değildim diye niyetim tartışmak değil konu sahibi yakınırken sizin yazdığınızıciddiye alıpcevap vermesi bi anlık sinirime dokundu kusura bakmayın

Konu sahibi yazdığınızı ciddiye alıp cevap verince çözüm önerisinde bulundunuz kendinizde hatta yazdınız ciddi değildim diye niyetim tartışmak değil konu sahibi yakınırken sizin yazdığınızıciddiye alıpcevap vermesi bi anlık sinirime dokundu kusura bakmayın
Ne kusuru. Sinirinize dokunduysa, siz kusuruma bakmayın lütfen! Benimde konu sahibinin sabrı sinirime dokundu. Eşinin madde bağımlılığını sorun etmeli diye yazdım, diğerlerinde şaşkınlık ve sinirden ironi yaptım, haklısınız.

Iyi aksamlar arkadaslar. Bugun cocuklari amcalrina biraktim Esimle konustum herseyi. Yaklasik 3saat konsmusuz Tabi ki oncelik bagimlilik. O hala bagimli olmadigini isterse birakabilcegini soyluyor bu durumdan kendisininde memnun olmadigini soyluyor. sigarayi biraktim bunu da yaparim dedi. Ama ben israrla yardim almasi gerektigini anlattim.Eger bu sekilde devam ederse cocuklarimi alip o maddeyi kullandigi surece cocuklarimi gostermicemi, En gec pazartssiye kadar bu randevuyu alip gitmezse ben dava acacami bosancami soyledim. Evliligimi duzeltmenin 2.asamasi olarakta tayin isteyip burdan gitmeyi istedigimi sonrasinin duzelcegini anlattim. Uzun konusmalarin sonunda yardim almayi kabul etti. Ve sanirim simdiye kadar hic kendime guvenerek konsumamisim ki bu sefer ciddiyetimi anladi. Bundan sonraki surec onun elinde. Eger olurda bi kez daha icerse ben cocuklarimi alip gitcem. Artik daha kararliyim daha da ozguvenliyim. Cunku aksama kadar bunun artisini eksisini dusundum. Her turlu kendime inancim tam.

Esiniz Ne iciyor yani maddeyi soruyorum. Icince kendinde olmuyor mu ?

Hadi bakalım düzeltsin kendisini madem. Ama eğer madde kullanmayı bırakmaz , size olan tavır ve tutumlarını da düzeltmezse boşayın gitsin derim. İnanın çocuklar öyle huzursuz evde, mutsuz anneyle, maddeci ve sorunlu bir babayla faydasız zaman geçireceğine ayrı evlerde daha iyi yetişirler, sefil de olmazlar rezil de olmazlar.
Pedagoglar da hep diyor önemli olan sadece birlikte ve uzun zaman geçirmek değil, önemli olan kaliteli zaman geçirmek diye. Tabi ki gönül ister sevgi dolu mutlu bir ailede büyüsünler ama paşamızın pis huyları yüzünden bu mümkün değilse, o zaman ayrı olmak birlikte olmaktan çok daha az zarar verir size ve çocuklarınıza.

Hala sigara ile uyuşturucuyu aynı kefeye mi koyuyor, sigarayı ben de bıraktım. Kendi başına uyuşturucuyu bırakanı duymadım. Ya hiç mi Türk filmi izlemediniz, ne cesaret, içenlerin ne hale geldiğini görmediniz mi? Bence o amca çocuklarıyla da görüştürmeyin bir daha.

Back
X