Düsunceleriniz benim icin cok onemli...

Eşiniz de öğretmen mi? İhbar edin içtiği gün kanında çıkar. Yada en azından yapacağınızı söyleyin. Ya senin eşinin kişiliği gelişmemiş, sitede vakit geçiriyormuş, sonra amcasıgille barışınca kuzenlerle, bir de uyuşturucuya başlamış. Bir de her haftasonu aileye gitme durumu var. Ailen haklıymış istememekte. Ama senin kararlı olduğunu görürlerse bence destek olurlar. Ailenin yaşadığı yere tayin iste, davanı da aç. Adamın umrunda değilsin zaten, adam senin dışında kim olsa onunla vakit geçiriyor.
Ailem cok sever esimi ama hep derler istediginiz kisiye evet dedik bosancaz diyerek gelmeyin diye.
Pislik herif.. Baba olmanın sorumluluğunu bilmeyen, sorumsuz birisi ile evlisiniz maalesef.. Allah kurtarsın...
Amin diyeyim.
Ne iş yapıyor eşiniz??
Ogretmen oda
çocuklarla ilgilenmeyin diyemem ama ev işine daha az zaman ayırıp o enerjiyi eşinize ayırsanız. evde temizliği, yemeği çok iyi yapmasanız da olur bu süreçte. istediği gibi bekleyin, cinselliği yaşayın.
Cocuklarim kucuk. Evi temizlemek zorundayim cunku oglum dokuyo. Kizim ne bulsa agzina atiyo. Yemekte zaten cocuklarim icin yapiyorum. Yani gun icinde cocuklarim icin olan kismi yapiyorum. O 7gibi gidip 12de gelince bende sabah 6da uyanip o saate kadar onu bekleyemem ki.
Çocukla evlilik mi düzeltilir yapmayın ya. E noldu adam duzelmedi aksine daha da kötü oldu. Simdi 3. Çocuğu yapsan boşanmayı kısa sure ertelersin en fazla. Yazik etme 3. Çocuğu asla yapma. Aileye danış terapiste ikna edin
Ben onu baska birine cevap icin yazmistim bana kalsa 2.cocugu da yapmazdim o durumda. Evliligim 4 4luk olsa da 3.cocuga yetisemem zaten.
Babaları onlara zaten babalık yapmıyor farkında mısınız? Madde bağımlılığı ciddi bir konu, çocuklara yazık size yazık.
Size hiç bir faydası yok hatta sırtınızda ekstra yük bu adam
Evet bende farkindayim ama ogluma kahraman kol deyince babam diyo.
eee sizde ama
onu yapamam bunu yapamam ne yapacaksınız?
atandık diyorsunuz eşiniz de öğretmen mi?
aman Allah ım diyorum

arkadaş eve almayın vs demiş neden gözünüzü karartmıyorsunuz
aileniz ne kadarını biliyor bu olayların?
Hic birini. Cunku ailemle aram cok iyi degil uzun zamandir.
Belki eşi konu sahibini dinlese, onu önemli bulsaydi, her hafta sonu köye süreklemese, ev işlerinde yardim etse, çocuklarina babalik yapsa,.. o cinsellikte olur demi?

Ama yook o pipili ya, o hiç çaba sarf etmek zorunda değil. Kadin robot gibi olacak, hem ev temiz, hem çalişip, hem yatakta süper harika olacak! Kim demiş sex duygu ile oluyor demi?!

E Elif2780 Şimdi bile babalik yapmayan biri, yani kendini kandirma çocuklar 2 ev arasi mekik dönecekler diye. O çocuklar her gün psikolojik zarar görüyorlar, yipranmiş bir anne ile, olmayan bir baba ile. Boşanmaktan başka çare yok.
Cocuklarim su an hic biseyin farkinda degiller. Ama artik onlar anlamasin diye rol yapmaktan da yoruldum

İyi de size BÖyle davranan adamın gönlünü hala hoş ederseniz neden size saygı duyup anlayışla yaklaşsın ki. Zaten onun en büyük isteklerinden birini yapıyorsunuz her haftaosnu. Neden rest çekip ben gelmiyorum demediniz şu durumda bile
Oglum icin. Cunku cocuk hep evin icinde en azindan orda acik temiz havada rahat rahat oyun oynuyo. Zaten havalar da sogudu artik gitmem zaten.
Farkındaysanız lütfen çocuklarınızı bu bataklıktan çekip alın size de çok yazık iş ev çocuk bide ailesi arasında koşulturuyorsun. Sende rahat edersin.
Tedaviyi kabul etmeyen birinin bırakma şansı yok denecek kadar az.
Bu aksam konuscam. Birakamam derse zaten baska yolum yok
Evet cinsellik bir sonuçtur. Iyi bir ilişkinin, mutluluğunun, sevginin, aşkin, anlayişin bir sonucudur.

Cinsellik bu üstteki yazdiklarimi almak için bir araç değildir. Hali ile bu üstteki yazdiklarim cinsellikten daha önemlidir.

Bir ilişkide önemsenilmek önemli, hayati paylaşmak, yükü paylaşmak. Bunlar olmadan tabiki cinsellikte olmaz.
Zaten daha oncesinde cinsellkte vardi. Ama onemsenmedigimi hissedince zaten bende de uzaklasma oldu.

bnce

bence bir süre ailenizin yanına gidin. kendine çeki düzen verene kadar dönmeyeceğinizi söyleyin madde kullanması çok sakıncalı daha da artarsa size ve çocuklarıniza zarar verebilir. bi an önce gidin bnce
Ailem farkli bi ilde gidemem suan calisiyorum. Zaten aramda iyi degil ailemle

Ailem cok sever esimi ama hep derler istediginiz kisiye evet dedik bosancaz diyerek gelmeyin diye.

Amin diyeyim.

Ogretmen oda

Cocuklarim kucuk. Evi temizlemek zorundayim cunku oglum dokuyo. Kizim ne bulsa agzina atiyo. Yemekte zaten cocuklarim icin yapiyorum. Yani gun icinde cocuklarim icin olan kismi yapiyorum. O 7gibi gidip 12de gelince bende sabah 6da uyanip o saate kadar onu bekleyemem ki.

Ben onu baska birine cevap icin yazmistim bana kalsa 2.cocugu da yapmazdim o durumda. Evliligim 4 4luk olsa da 3.cocuga yetisemem zaten.

Evet bende farkindayim ama ogluma kahraman kol deyince babam diyo.

Hic birini. Cunku ailemle aram cok iyi degil uzun zamandir.

Cocuklarim su an hic biseyin farkinda degiller. Ama artik onlar anlamasin diye rol yapmaktan da yoruldum

Oglum icin. Cunku cocuk hep evin icinde en azindan orda acik temiz havada rahat rahat oyun oynuyo. Zaten havalar da sogudu artik gitmem zaten.

Bu aksam konuscam. Birakamam derse zaten baska yolum yok

Zaten daha oncesinde cinsellkte vardi. Ama onemsenmedigimi hissedince zaten bende de uzaklasma oldu.
Bırakmam diyecek haberin olsun. Suçlu olan o sen neden uğraşıyorsun ki işin gücün var ailen kabul etmezse etmesin sen kendine yetersin boşver at kapıya adamı

3. Çocuk diyenler olmuş sakın yapma öyle bir hata.

O madde Dediğiniz şey nedir ?

Eşinize ya tayin isteyelim o madde için tedavi ol ya da ayrılalım deyin.
Gerekirse aileleri araya sokun.

madde kullanan öğretmen???
ah konu sahibi ahh
tehdit bile edebilirsiniz aslında mebe şikayet ederim diye
meb duyarsa ne olur acaba?
E Elif2780

Esiniz sizi sevmiyor , sizin ona olan bagimli ve sagliksiz sevginiz de gozunuzu kor etmis maalesef
Adam sadece evde yemegim yapilsin , sevisecek kadin olsun diye evlenen cinsten , nasil bunu goremiyorsunuz? Yazik degil mi size ve cocuklariniza , cocuklarinizi uyusturucu bagimlisi bir adam ile ayni evde buyutuyorsunuz

üzüldüm sizin adınıza izin alamaz mısınız iş yerinden bnce böyle bi durumda ailenizle aranızı duzeltin
Ogretmenim ben. Ustelik matematik ogrwtmeniyim. Okulda sinava hazrladigim cocuklarim var. Simdi gidersem onlar magdur olcak

Merhaba kizlar. Biraz uzun yazcam simdiden kusura bakmayin.

5yillik evliligimde artik ne yapcagimi bilemez duruma geldim. Esimle severek evlendik hala cok seviyorum Evliligimin 6.ayinda hamile kaldim. Ve ayni aylarda esimin memleketine tayinimiz cikti. O gunden itibaren de hep sorunlarimiz basladi. Her hafta sonu 2gunumuzu esimin ailesinin yaaadigi koyde geciriyoduk. Hafta ici calsip hafta sonu da orda olunca ne evimin isine nede birbirimize vakit kalmiyor dolayisiyla. Ilk zamanlar hep kavgamiz bundandi. Ama bi turlu vazgecmiyodu. Bende bu durumu kabullendim. Artik her hafta sonu orda hafta ici de is ve cocuk derken gunden gune yiprandim. Ama huzursuzluk olmasin diye susmayi tercih ettim. Ve oglum 23 aylikken supriz bi sekilde kizima hamile kaldim. Ve o surecte sorunlarda daha cok basladi. Esim aksam 5te eve geliyodu bi yemek yiyip siteye iniyodu. Orda komsularla vakit geciriyidu. Once bu durumdan rahatsiz oldum. Hamileyim cocuk ilgi bekliyo kucagima alamiyorum desemde bu durumdan vazgecmedi. Dogum yaptim ben hastaneden ciktigimiz gun bile aksam evde yoktu. Annem kendi evine dondukten sonra hersey normale dondu dedigim anda amcasinin ogullariyla biz evlenmeden once küslerdi onlarlada baristilar. Bu sefer de surekli onlarla gorusmeye basladi. 2cocuk ev isim hafta sonu köy derken ister istemez daha cok yoruldum. Ve cinsel anlamda uzaklik basladi. Bunun sebebini yorgunlugum oldugunu yardim istedigimi soyledim ama asla anlamak istemedi. Oda beni kendince once sarilmayi keserek sonrada evde oldugu surecte sohbet etmeyerek cezalandirdi bu arada kuzenleriyle gorustukten sonra sigaradan daha zararli bi madde icmeye basladi.. 2ay once bosanmayi konustuk ama cocuklar icin ve sevdigimiz icin yapamicagimizi anladik. Duzeltmeye calisalim dedik. Ama onun istedigi cinsellikken ben ondan sohbet istedim tekrar biseler paylasmak istedim. Her sey cok iyi gitti 1ay. 1aydir o mereti gunluk icmeye basladi. Yalvardim yapma diye guzellikle konustum olmadi. Yine evin tum sorumlulugu bende yine o disarda. Ben yoruluyorum cocuklarimla ilgilenme telasi. Oda benim ondan istediklerimi onemsemeye basladi. Bende kendimi geri cektim. Cunku sadece beni kullandigini dusunmeye basladim benim yapma gitme dedigim hic biseye dikkat dahi etmedi cunku. 3gundur nerdeyse hic iletisimimiz yok.Evim de huzurum kalmadi. Sevgide bi yere kadar. Cocuklarim olmasa 1dk dusunmezdim evli kalmayi bu sartlarda ama cocuklar beni en cok dusunduren 2 ev arasinda daha da rezil olcak cocuklar. Bu sekilde de nasil kurtarabilirim evliligimi.( Kesinlikle terapi kabul etmiyor.)
ailesinden kopamayan kendi ailesi olduğunu kabul etmeyen bir adam
madde bağımlısı olması yolunda ilerleyen bir kişi
ve size ve çocuklarına gerçek anlamda sevgisi ve ilgisi olmayan sizleri geri plana atan biri boşanmak için daha ne bekliyorsunuz ??

Ogretmenim ben. Ustelik matematik ogrwtmeniyim. Okulda sinava hazrladigim cocuklarim var. Simdi gidersem onlar magdur olcak
anladım. Ama eşiniz kolay kolay düzelecek bir adama benzemiyor çok bilmiyorum sizin tayin durumlarını ama ailenizin memleketine tayin isteyemiyor musunuz. eşinizde tamamen akıllanınca gelsin yanınıza ya bırakmam o meredi bırakamam derse siz onu bırakırsınız

madde kullanan öğretmen???
ah konu sahibi ahh
tehdit bile edebilirsiniz aslında mebe şikayet ederim diye
meb duyarsa ne olur acaba?
E Elif2780
Zaten onu hep diyorum bizim ornek olmamiz lazim diye. Ama maalesef. Sukur ki su an okulda calsmiyo. Milli egitimde calisiyo.
Esiniz sizi sevmiyor , sizin ona olan bagimli ve sagliksiz sevginiz de gozunuzu kor etmis maalesef
Adam sadece evde yemegim yapilsin , sevisecek kadin olsun diye evlenen cinsten , nasil bunu goremiyorsunuz? Yazik degil mi size ve cocuklariniza , cocuklarinizi uyusturucu bagimlisi bir adam ile ayni evde buyutuyorsunuz
Kor degilim farkindayim herseyin. Ondan zaten bu kadar sorun yasiyorum

insanlar neden eşleriyle sorun yaşarken çocuk yaparlar ki 😳 hani çocuk olsun düzelir mantığı çok saçma değil mi?
asıl çocuksuz sessiz, sakin ortamlarla birbirine vakit ayırarak düzelir bence.

anladım. Ama eşiniz kolay kolay düzelecek bir adama benzemiyor çok bilmiyorum sizin tayin durumlarını ama ailenizin memleketine tayin isteyemiyor musunuz. eşinizde tamamen akıllanınca gelsin yanınıza ya bırakmam o meredi bırakamam derse siz onu bırakırsınız
Hazirana kadar gidemiyorum maalesef. Gitsem de ailemin yanina gidemem. Kucuk bi ilcede cocuklarimi buyuturken onlara suncagim imkan daha az .

Merhaba kizlar. Biraz uzun yazcam simdiden kusura bakmayin.

5yillik evliligimde artik ne yapcagimi bilemez duruma geldim. Esimle severek evlendik hala cok seviyorum Evliligimin 6.ayinda hamile kaldim. Ve ayni aylarda esimin memleketine tayinimiz cikti. O gunden itibaren de hep sorunlarimiz basladi. Her hafta sonu 2gunumuzu esimin ailesinin yaaadigi koyde geciriyoduk. Hafta ici calsip hafta sonu da orda olunca ne evimin isine nede birbirimize vakit kalmiyor dolayisiyla. Ilk zamanlar hep kavgamiz bundandi. Ama bi turlu vazgecmiyodu. Bende bu durumu kabullendim. Artik her hafta sonu orda hafta ici de is ve cocuk derken gunden gune yiprandim. Ama huzursuzluk olmasin diye susmayi tercih ettim. Ve oglum 23 aylikken supriz bi sekilde kizima hamile kaldim. Ve o surecte sorunlarda daha cok basladi. Esim aksam 5te eve geliyodu bi yemek yiyip siteye iniyodu. Orda komsularla vakit geciriyidu. Once bu durumdan rahatsiz oldum. Hamileyim cocuk ilgi bekliyo kucagima alamiyorum desemde bu durumdan vazgecmedi. Dogum yaptim ben hastaneden ciktigimiz gun bile aksam evde yoktu. Annem kendi evine dondukten sonra hersey normale dondu dedigim anda amcasinin ogullariyla biz evlenmeden once küslerdi onlarlada baristilar. Bu sefer de surekli onlarla gorusmeye basladi. 2cocuk ev isim hafta sonu köy derken ister istemez daha cok yoruldum. Ve cinsel anlamda uzaklik basladi. Bunun sebebini yorgunlugum oldugunu yardim istedigimi soyledim ama asla anlamak istemedi. Oda beni kendince once sarilmayi keserek sonrada evde oldugu surecte sohbet etmeyerek cezalandirdi bu arada kuzenleriyle gorustukten sonra sigaradan daha zararli bi madde icmeye basladi.. 2ay once bosanmayi konustuk ama cocuklar icin ve sevdigimiz icin yapamicagimizi anladik. Duzeltmeye calisalim dedik. Ama onun istedigi cinsellikken ben ondan sohbet istedim tekrar biseler paylasmak istedim. Her sey cok iyi gitti 1ay. 1aydir o mereti gunluk icmeye basladi. Yalvardim yapma diye guzellikle konustum olmadi. Yine evin tum sorumlulugu bende yine o disarda. Ben yoruluyorum cocuklarimla ilgilenme telasi. Oda benim ondan istediklerimi onemsemeye basladi. Bende kendimi geri cektim. Cunku sadece beni kullandigini dusunmeye basladim benim yapma gitme dedigim hic biseye dikkat dahi etmedi cunku. 3gundur nerdeyse hic iletisimimiz yok.Evim de huzurum kalmadi. Sevgide bi yere kadar. Cocuklarim olmasa 1dk dusunmezdim evli kalmayi bu sartlarda ama cocuklar beni en cok dusunduren 2 ev arasinda daha da rezil olcak cocuklar. Bu sekilde de nasil kurtarabilirim evliligimi.( Kesinlikle terapi kabul etmiyor.)
Madde kullanımı var evliliği devam ettirmek niye?

insanlar neden eşleriyle sorun yaşarken çocuk yaparlar ki 😳 hani çocuk olsun düzelir mantığı çok saçma değil mi?
asıl çocuksuz sessiz, sakin ortamlarla birbirine vakit ayırarak düzelir bence.
Kesinlikle katiliyorum. Bu sorunlar olsaydi ilk zamanlarda cocuk yokken ayrilirdim zaten. 2.cocugu da kendi gonlumle yapmazdim zaten

Back
X