Ailem cok sever esimi ama hep derler istediginiz kisiye evet dedik bosancaz diyerek gelmeyin diye.Eşiniz de öğretmen mi? İhbar edin içtiği gün kanında çıkar. Yada en azından yapacağınızı söyleyin. Ya senin eşinin kişiliği gelişmemiş, sitede vakit geçiriyormuş, sonra amcasıgille barışınca kuzenlerle, bir de uyuşturucuya başlamış. Bir de her haftasonu aileye gitme durumu var. Ailen haklıymış istememekte. Ama senin kararlı olduğunu görürlerse bence destek olurlar. Ailenin yaşadığı yere tayin iste, davanı da aç. Adamın umrunda değilsin zaten, adam senin dışında kim olsa onunla vakit geçiriyor.
Amin diyeyim.Pislik herif.. Baba olmanın sorumluluğunu bilmeyen, sorumsuz birisi ile evlisiniz maalesef.. Allah kurtarsın...
Ogretmen odaNe iş yapıyor eşiniz??
Cocuklarim kucuk. Evi temizlemek zorundayim cunku oglum dokuyo. Kizim ne bulsa agzina atiyo. Yemekte zaten cocuklarim icin yapiyorum. Yani gun icinde cocuklarim icin olan kismi yapiyorum. O 7gibi gidip 12de gelince bende sabah 6da uyanip o saate kadar onu bekleyemem ki.çocuklarla ilgilenmeyin diyemem ama ev işine daha az zaman ayırıp o enerjiyi eşinize ayırsanız. evde temizliği, yemeği çok iyi yapmasanız da olur bu süreçte. istediği gibi bekleyin, cinselliği yaşayın.
Ben onu baska birine cevap icin yazmistim bana kalsa 2.cocugu da yapmazdim o durumda. Evliligim 4 4luk olsa da 3.cocuga yetisemem zaten.Çocukla evlilik mi düzeltilir yapmayın ya. E noldu adam duzelmedi aksine daha da kötü oldu. Simdi 3. Çocuğu yapsan boşanmayı kısa sure ertelersin en fazla. Yazik etme 3. Çocuğu asla yapma. Aileye danış terapiste ikna edin
Evet bende farkindayim ama ogluma kahraman kol deyince babam diyo.Babaları onlara zaten babalık yapmıyor farkında mısınız? Madde bağımlılığı ciddi bir konu, çocuklara yazık size yazık.
Size hiç bir faydası yok hatta sırtınızda ekstra yük bu adam
Hic birini. Cunku ailemle aram cok iyi degil uzun zamandir.eee sizde ama
onu yapamam bunu yapamam ne yapacaksınız?
atandık diyorsunuz eşiniz de öğretmen mi?
aman Allah ım diyorum
arkadaş eve almayın vs demiş neden gözünüzü karartmıyorsunuz
aileniz ne kadarını biliyor bu olayların?
Cocuklarim su an hic biseyin farkinda degiller. Ama artik onlar anlamasin diye rol yapmaktan da yoruldumBelki eşi konu sahibini dinlese, onu önemli bulsaydi, her hafta sonu köye süreklemese, ev işlerinde yardim etse, çocuklarina babalik yapsa,.. o cinsellikte olur demi?
Ama yook o pipili ya, o hiç çaba sarf etmek zorunda değil. Kadin robot gibi olacak, hem ev temiz, hem çalişip, hem yatakta süper harika olacak! Kim demiş sex duygu ile oluyor demi?!
E Elif2780 Şimdi bile babalik yapmayan biri, yani kendini kandirma çocuklar 2 ev arasi mekik dönecekler diye. O çocuklar her gün psikolojik zarar görüyorlar, yipranmiş bir anne ile, olmayan bir baba ile. Boşanmaktan başka çare yok.
Oglum icin. Cunku cocuk hep evin icinde en azindan orda acik temiz havada rahat rahat oyun oynuyo. Zaten havalar da sogudu artik gitmem zaten.İyi de size BÖyle davranan adamın gönlünü hala hoş ederseniz neden size saygı duyup anlayışla yaklaşsın ki. Zaten onun en büyük isteklerinden birini yapıyorsunuz her haftaosnu. Neden rest çekip ben gelmiyorum demediniz şu durumda bile
Bu aksam konuscam. Birakamam derse zaten baska yolum yokFarkındaysanız lütfen çocuklarınızı bu bataklıktan çekip alın size de çok yazık iş ev çocuk bide ailesi arasında koşulturuyorsun. Sende rahat edersin.
Tedaviyi kabul etmeyen birinin bırakma şansı yok denecek kadar az.
Zaten daha oncesinde cinsellkte vardi. Ama onemsenmedigimi hissedince zaten bende de uzaklasma oldu.Evet cinsellik bir sonuçtur. Iyi bir ilişkinin, mutluluğunun, sevginin, aşkin, anlayişin bir sonucudur.
Cinsellik bu üstteki yazdiklarimi almak için bir araç değildir. Hali ile bu üstteki yazdiklarim cinsellikten daha önemlidir.
Bir ilişkide önemsenilmek önemli, hayati paylaşmak, yükü paylaşmak. Bunlar olmadan tabiki cinsellikte olmaz.