Kızlar selam. Çok kötüyüm
Düşüncelerde boğuluyorum... Olanı, olmayanı, olabilme ihtimali olanları.. herşeyi düşünüyorum beynim hiç susmuyor sürekli birşeyler kuruyor düşünürken boğuluyormuş gibi hissediyorum şuan yazarken bile ağlıyorum kalbim patlayacak gibi hissediyorum
Herşeyi takıntı haline getiriyorum (temizlik vs değil, birinin bir lafı bakışı bile, herşey de bir ima arıyorum saatlerce kafamda dönüyor )
Aklıma durup dururken gelen şeylere inanıyorum. Rüyalarımı da boşa görmediğimi beni uyardığını düşünüyorum. Örn; Sürekli eşimin beni aldattığını yada başka kadınlarla arkadaşlık kurduğunu akşama kadar işteyken onlarla vakit geçirdiğini düşünüyorum .(Aslında yok) Sürekli görüntülü aramalar çalıştığı yere gitmeler(hepsi erkek) vs derken de dün bazı davranışlarımında üstüne çok fena patladı eşim aramız çok kötü şuan .
Anlık ikna olsam da bir kaç dakika yanlız veya kendi halimde durduğumda tekrar başa dönüyorum tekrar aklimdakilere inanıyorum . Şuan da sanırım başka derdim olmadığı için eşimin üstünde dönüyor bunu yeni farkettim.
Başka takıntı yapacak birşeyler bulduğumda bunlar aklıma gelmiyor onlara yöneliyorum
Bunların normal olmadığını farkettim hatta birkaçi eşimin benim hakkımdaki yorumu. hobi vs herşeyi denedim olmuyor bana hiç birşey fayda etmiyor gibi artık. Dediğim gibi yani herşey o anlık biraz fayda sağlıyor ben bir saniyede bile yüzlerce şey kurmaya başlayabiliyorum.
Ben artık çok yoruldum kızlar hani o düşündüklerim gerçek olursa o an düşünmek istiyorum yani aldatirsa ayrılıriz biter gibi. Daha anlatamadığım pek çok şey var fazla uzatmayayım konuyu.
Olmayan şeyleri düşünmek istemiyorum olursa da olur kafasında yaşamak için ne yapabilirim bana lütfen birşey söyleyin hareketlerim herşeyim saçma sapan bir hal aldı 2 çocuğum var