• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Eki Görüntüle 2980610 Her türlü maddi manevi bolluktan ; sevgiden, hoşgürüden, zarafetten, nezaketten alıkoyan atalarımdan aldığım DNA larımda mevcut olan korku, kaygı, endişe, suçluluk, yeminler,... ne kadar negatif enerji varsa Yüce Yaradanın sonsuz sevgisiyle yıkanmasına, tertemiz olmasına izin veriyorum. Ben dürüstlüğe,sevgiye ve bolluğa layık spiritüel bir varlığım.

Eki Görüntüle 2980616 Buraya yapmak üzere geldiğim şeyi yapmaya, kontratımda olmaya tamamen birleşmeye niyet ediyorum. Rabbim emriyle bütün varlıklar, daima karşılayan dostum ve sevgilimdir Ya Vali Ya Veli.

Eki Görüntüle 2980630 Baktığım her yerde güzelliği, gerçeği ve olabilirliği görmeye niyet ediyorum. Böyle de olduğu için sonsuz şükürler olsun Eş Şekur Ya Latif.

Eki Görüntüle 2980628 Yüksek benliğim benim en yakın sadık dostumdur, beni canından çok seven ebeveynim gibidir. Her zaman ilhamlarla, vizyonlarla hayatımı zenginleştirir. Hayallerim benim yol haritamdır; Yüksek banliğim yol haritama ışık tutar, diğer insanları-kaynakları-durumları aracı kılar. Neye ihtiyaç duyarsam şimdi ve ebediyen karşılar. Benim için yeni ve güzel hücreler yaratır. Canlılığımı, gençliğimi, enerjimi daim kılar Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir.

Eki Görüntüle 2980631 Bolluk benim doğal halimdir. Bolluk içinde olmayı, sevilmeyi, beni sevenlerle birlikte olmayı hak ediyorum. Bana sadece iyi şeyler gelir. Bana coşku ,neşe, keyif her zaman her şekilde akar Ya Fettah Ye Rezzak En Nur.

Eki Görüntüle 2980635 Yaratıcı enerji için açık kanalım. Her zaman yepyeni harika başlangıçlara layığım. Hayatımı tam istediğim gibi yaşamaya ve tam istediğim ilişkileri yaşamaya niyet ediyorum. İlahi bilgelik beni ve diğer tüm insanları bunun için kolayca rehberlik ediyor. Varlığına şükrettiğim, varlığıma şükür eden insanlarla bir aradayım her zaman; enerjimiz-frenkansımız sürekli yükseliyor hiç bilmediğimiz tatları, dokuları, hisleri, zamanları hatta boyutları yaşıyoruz.. Ahenk dolu, coşku dolu, doyum dolu ilişkiler içinde olmaya niyet ediyorum; zaten öyle de olduğu için sonsuz şükürler olsun.

Eki Görüntüle 2980645 Rabbim bana kullanacağım tüm bilgi ve becerileri veriyor. Rüyalarımın bile ötesinde şansım olmasına niyet ediyorum. Tüm yetenek ve bilgilerimi kullandığım, bana doyum veren yeni, harika bir pozisyonum var. Birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor-yaratıcılığımı en güzel şekilde ifade edebiliyorum.

Eki Görüntüle 2980660 Kendimi ve yaratıcılığımı özgür şekilde ifade edebiliyorum. Kendim olmaktan ve kendimle olmaktan çok mutluyum, çok gururluyum. Benden çıkan her türlü his, enerji, madde olarak algılanan her şey dışarıya sevgiyle gider, muhteşem oluşlara vesile olur, ilham olur, bolluk bereket olur Ya Rahman Ya Rahim Ya Muktedir. İlahi sevgi, rahmani duygular burada mucizeler yaratıyor.

Eki Görüntüle 2980666 Her zaman doğru zamanda ve doğru yerdeyim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum
,kendimle olmanın huzuru ve coşkusu içindeyim. Tam şu anda olduğum gibi zaten mükemmelim. Zengin bir bilince sahibim; istediklerimi tezahür ettirecek muhteşem bir çekim alanım var. Sevgi doluyum, şükür doluyum; işte bu yüzden muhteşem çekim gücüne sahip bir mıknatısım.
2022 nin ruhunu içeren muhteşem olumlamalarım,tam da günün ruhuna yakışır:KK200::dua::KK49:

Karma yaratmak diye bir şey var ya arkadaşlar, geçmişte kötü karmalar yaratmış bir kişi , bu yaptığı yanlış davranışların farkına varıp bunlardan pişman olur ve devam eden yaşantısında yeni karmalar yaratmamaya dikkat ederse geçmişteki bu kötü karmaların etkisinden kurtulur mu ? buttrfly buttrfly canım bu konuda bir bilgin var mı ?

İmajlarını birebir yaşaması epey zaman aldı evet. İlk 2 3 yıl hayatında mucizeler inanılmazdı. Evren her yerden niyetlerini destekliyordu, bugün şu oldu bu oldu diyordu. İnanılmaz diyordu, sanki evren sürekli benimle bana çalışıyor diyordu. Çevresindeki insanlar,konuşmalar hep bu imajlarina göre örüntü kurdu resmen ağ yaptı. Kesinlikle ve kesinlikle sonuca ulaşması değildi güzel olan; güzel olan bu yola giderken yaşadığı şeylerdi. O 2 3 yılda kendini evrenin mucizelerine tanık olarak geçirdiginden zaman zaman imajlarıni unuttugunu bile söylerdi, hatta bir dönem hiç gercek olmasa mi o kadar mutluyum ki bunlarla diyordu : ))))
Evet imajları gerçek oldu, yanındakiler de bonus olarak. O muhteşem duygulariyla gercek oldu, simdi benim gibi bircok insana esin kaynagi oluyor. Oluyor işte ya o yaptiysa biz de yapariz dedirtiyor; cam tavanları yıktırıyor:KK49::KK200::KK200:
Harikaaa😍 çok oldum biliyorum ama noluuur biraz daha detay ver buttrfly🙏

"O yaptıysa biz de yaparız dedirtiyor" demişsin ya.İşte bunun için keşke tüm aşamalarını paylaşabilsen bizimle...
Değerli vaktinden çaldığım için de özümü kabul et lütfen🙏

kızlar günaydın yardımınıza ihtiyacım var.bir süredir meditasyon yapıyorum cokta iyi geliyor bana hereşeyimle bir değişimin içindeyim olumlu yönde.ancak aşağı yukarı 1 aydır meditatif durumdayken ya da uykuya geçiş aşamasında gövdemin sağ tarafında kalp gibi atan bir seğirme başlıyor sağ dizim ede geçiyor bu seğirme...engelleyemiyorum!!!kendimi mutlaka topraklarım meditasyona başlamadan 2 gün önce inatla uzattıkça uzattım topraklama işini:))seğirme işi mesaneme doğru indi:)olumsuz bir duygu birikimiyle mücadele halindeyim diye düşünüyorum ama arınamadım bir türlü .......

Harikaaa😍 çok oldum biliyorum ama noluuur biraz daha detay ver buttrfly🙏

"O yaptıysa biz de yaparız dedirtiyor" demişsin ya.İşte bunun için keşke tüm aşamalarını paylaşabilsen bizimle...
Değerli vaktinden çaldığım için de özümü kabul et lütfen🙏
Estagfurullah :KK25:
7 yıl olmak üzere burda paylaşım yapmaya başlayalı. Elimden, dilimden geldiģince bildiklerimi, deneyimlerimi paylaşıyorum. Ama artık yetmiyor farkındayım. Keşke üzerimdeki ataleti yenip sizler için youtube kanalı açsam, podcast ler filan eklesem çok daha faydali olurdum bunca yıldır. Benim de korkularım var işte egomu susturamadıgım, sanki genlerimin geçmiş hayatı çok ünlü biriymiş haspam da çok çekmiş gibi aman duymasınlar,bilmesinler büyüsü bozulur.Meditasyonlarımın birinde ilgili ünlü gene de ulaştım aslında, onunla gelişme bile kaydettim.Hatta kendileri pek çok istegime karşıma çıkan alt benliğim oldugunu bile itiraf etti:KK48: .Akrep 8. evde 4 gezegenim var işte asıl ondan hep konfor alanında, sakin sakin ohhh.

Topiģi baştan okumanizi tavsiye ederim kısacası. Egoyu imajinasyonlarla nasıl susturacaginiz, hangi esmaları ne için okuyacaginiz;istediginiz hayatı kendinize çekmeniz için hangi bakış açılarına sahip olmanız gerektigi, deneyimler, enerji yükseltme,aura ışıldatma, çakra bilgileri...Bahsettiģim canım arkadaşımin bizzat yazıları da var bu topikte mesela 🥰🥰

Son düzenleme:
kızlar günaydın yardımınıza ihtiyacım var.bir süredir meditasyon yapıyorum cokta iyi geliyor bana hereşeyimle bir değişimin içindeyim olumlu yönde.ancak aşağı yukarı 1 aydır meditatif durumdayken ya da uykuya geçiş aşamasında gövdemin sağ tarafında kalp gibi atan bir seğirme başlıyor sağ dizim ede geçiyor bu seğirme...engelleyemiyorum!!!kendimi mutlaka topraklarım meditasyona başlamadan 2 gün önce inatla uzattıkça uzattım topraklama işini:))seğirme işi mesaneme doğru indi:)olumsuz bir duygu birikimiyle mücadele halindeyim diye düşünüyorum ama arınamadım bir türlü .......
Seğirmelerimi çok severim ben, çakraların bizi selamlama biçimi olduguna inanirim. En yoğun meditasyon dönemlerimde bu bahsettiginiz seyirmeleri yaşar çok mutlu olurum. İsterseniz bir de bu bakış açısıyla yaklaşın.
Değişimleriniz için çok mutlu oldum,harikaaa:KK49::KK9:

Seğirmelerimi çok severim ben, çakraların bizi selamlama biçimi olduguna inanirim. En yoğun meditasyon dönemlerimde bu bahsettiginiz seyirmeleri yaşar çok mutlu olurum. İsterseniz bir de bu bakış açısıyla yaklaşın.
Vayy canına :) Bunu bilmiyordum Seğirme benimde sırtımda bacagımda falan olur genelde.Ama meditasyon vs yapmıyorum. Aynı sebepten mı acaba?Daha fazla bilgi rica etsem

ayy içimi rahatlattınız çook teşekkür ederim....

Bir şeyin mümkün olduğuna inandığınız zaman ihtimaller belirmeye başlar demiş Elon Musk.

Haklı da biz inanmaya başladığımızda inancımızla,niyetimizle ilgili kişiler,olaylar devreye girmeye başlar. Evren işte el ele vermeye başlamış demektir. Saatleri hep 11.11 10.10 ya da 12.12 iken filan görürsünüz, etrafınızdaki eş zamanlıklar fazlasiyla artar. Enerjiniz sûrekli olarak yûkselir, farklı bakış açısı geliştirmeye başlarsınız. Negatif enerjiler,durumlar sizi artık etkilememeye başlar. Önceden olsa çok etkilenip üzüleceginiz şeyler sizi hiç etkilemez olur, çünkü siz de bir karşılığı yoktur. En fazla içinizden sevginizi gönderir,şifa enerjisi gönderirsiniz. Bu durum dışarıdan duygusuzluk olarak bile adlandırılabilir. Aslında sadece bir bakış açısıdır sizin için, milyonlarca harika olanak varken neden kötüsüne odaklanayim ki dersiniz. İşte burda hız trenine binmiş gibi olaylar, akışlar hızlanır. Evrene bir kez daha bana mutlu edeceklerle gel diyerek sinyal çakmışsınızdır:KK49::KK200:

Bugün Mart ayının ilk günü; yarın yeni ay var hem de ayakları yere hiç basmayan balık burcunda; jüpiter de tabiki muhteşem destekliyor onu, hadi ne duruyorsunuz der gibi; 21 Mart Ekinoksuna güzel güzel hazırlanın enerjinizi yükseltin ve başlayın harika oluşumlara diyor benim dünkü meditasyonumdan ilhamlar.2-3 yıldır zıt enerjiler yeterince yaratım yakıtımızı doldurdu diyor, şimdi bu yakıtla neler var imajlayıp,neler oluşturabiliriz ki ülkemiz için,evrenimiz için ???

"Sizin olumlu,sevecen düşüncelerinizin titreşimi diğer kişinin sizin içinizdeki tek bir teli titreştirmeden geçip gidecek olan olumsuzluğundan daha yûksek olacaktır. Sizin geçirgenliğiniz arttıkça, sükunetinizi ve iç huzurunuzu yansıtan koşulları hayatınıza çekeceksiniz ve saldırgan ya da olumsuz insanlarla nadiren bir arada bulunacaksınız. Siz insanlara ne kadar çok şefkat duyar ve sevgi yollarsanız, onların duygusal hallerine o kadar geçiren olacaksınız"
Sanaya Roman

İşte muhteşem bir eş zamanlılık daha, buraya yazdıktan hemen sonra açtığım bir sayfadan kısım.

7 yıl olmak üzere burda paylaşım yapmaya başlayalı. Elimden, dilimden geldiģince bildiklerimi, deneyimlerimi paylaşıyorum. Ama artık yetmiyor farkındayım. Keşke üzerimdeki ataleti yenip sizler için youtube kanalı açsam, podcast ler filan eklesem çok daha faydali olurdum bunca yıldır. Benim de korkularım var işte egomu susturamadıgım, sanki genlerimin geçmiş hayatı çok ünlü biriymiş haspam da çok çekmiş gibi aman duymasınlar,bilmesinler büyüsü bozulur.Meditasyonlarımın birinde ilgili ünlü gene de ulaştım aslında, onunla gelişme bile kaydettim.Hatta kendileri pek çok istegime karşıma çıkan alt benliğim oldugunu bile itiraf etti:KK48: .Akrep 8. evde 4 gezegenim var işte asıl ondan hep konfor alanında, sakin sakin ohhh.

Topiģi baştan okumanizi tavsiye ederim kısacası. Egoyu imajinasyonlarla nasıl susturacaginiz, hangi esmaları ne için okuyacaginiz;istediginiz hayatı kendinize çekmeniz için hangi bakış açılarına sahip olmanız gerektigi, deneyimler, enerji yükseltme,aura ışıldatma, çakra bilgileri...Bahsettiģim canım arkadaşımin bizzat yazıları da var bu topikte mesela 🥰🥰
ayyy ne harika olurdu canlı canlı seni görmek, videolarını seyretmek, umarım bu korkularını yenerek, en kısa zamanda buraya yayınladığın videoları koyduğunu da görmek nasip olur bizlere:KK68::KK68:

ayyy ne harika olurdu canlı canlı seni görmek, videolarını seyretmek, umarım bu korkularını yenerek, en kısa zamanda buraya yayınladığın videoları koyduğunu da görmek nasip olur bizlere:KK68::KK68:
Çoook çok teşekkür ederim canım benim,7 yıllık yol arkadaşıyız burada. Görsem tanırım seni,sarılırım o kadar ki ruhum tanıyor seni @ftemizcim seni :KK36::KK200::KK200:

Neler mümkün; hangi coşku dolu,keyif dolu itici güçler var, hangi sonsuz kaynaklarım var daha fazla,daha güzel kaynaklardan buluşabilmemiz için bütünün hayrına olacak biçimde :dua::KK49::KK49:

Çoook çok teşekkür ederim canım benim,7 yıllık yol arkadaşıyız burada. Görsem tanırım seni,sarılırım o kadar ki ruhum tanıyor seni @ftemizcim seni :KK36::KK200::KK200:

Neler mümkün; hangi coşku dolu,keyif dolu itici güçler var, hangi sonsuz kaynaklarım var daha fazla,daha güzel kaynaklardan buluşabilmemiz için bütünün hayrına olacak biçimde :dua::KK49::KK49:
ne zaman içim sıkılsa inanki gelip burda paylaşımlarını görüyorum, okuyorum ve silkeleniyorum kendime geliyorum. sen hep yaz, bizler yazmasak da emin ol okuyoruz. Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim, iyiki varsın, iyiki tanımışım seni ve burayı iyiki bulmuşum, hayatımın köklü değişimlerini yaşadım, olmaz dediklerim oldu, ve de çok şükür bin şükür, hayat ihtiyaşamıyla, coşkusuyla, bizler için daha ne sürprizler hazırlıyor, hepsine hazırım, almaya ve de dengede kalmaya niyet ediyorum:KK68::KK68::KK68:

Her şey bir anda değişir!!!

Öyle bir değişir ki geçmez dediklerinin, bitmez dediklerinin varlıkları öyle bir kaybolur ki çoook sonra hatırlarsın belki; ben buna üzülüyordum, hatta öldüm bittim diyordum. Öyle mucizeler olur ki mesela sen maaşıma zam gelse, borçlarımı ödesem dersin ama bir zamanlar o açtığın mucize kanalları sana derya olur deniz olur işte ben senin zamanında yapmiş olduğun niyetim dercesine, show yaparcasına tutar elinden dünyayı turlatır, evreni hizmete geçirir, bolluğu bereketi altın tepsiyle sunar. Bu sürede öyle öyle durumları vesile kılar ki; iz sürdüğünde hayatındaki birçok noktaların mucizevi şekilde birleştiğini görürsün, büyük resim buymuş demek ki dersin. Okyanusun içinde damlayım diyordum ama damla içinde okyanusmuşum da dersin.

Hayatımız, muhteşem bolluk bereketlerle dolu,ihtişam,görkem dolu mucizelerle buluşsun, biz ayaktayız ; hayatın bizi kaldıracağı dansa hazırız. Sürprizlere,jestlere, yoook artık diyeceğimiz eşsiz haberlere, tekliflere, davetiyelere açığız. Evet belki fizikselde yok ama enerjide tüm ihtiyaç duyduğumuz araçlarımız zaten bizimle; alanımızdalar varlıklarına sonsuz şükürler olsun. Tüm bunlara değerim, layığım:KK49::KK200::KK36:
Canım Mor Alev'de vurgulamış yeni ayı,jüpiteri...
Ama ben en çok, yukarıda paylaştığım okyanustan damla,damladan okyanus olma ortaklığını sevdim:KK49::KK36:

"Ruhumda küçük bir biliş damlası var, izin ver de okyanusunda çözülüp dağılsın"
Mevlana

"Kendini okyanusta bir damla sanma, bir damladaki koca bir okyanussun"

İşte ahh o korkular, susmak bilmeyen ego, zihin......
Ben de direnç göstermektedeyim bunlara.
Topiģi keşfettikten sonra (geçen sene hamileyken) baştan sona okuma gayretine girmiştim.🙂
'Duyamasınlar, bilmesinler; büyüsü bozulur' diye endişe etmeden paylaşılan her sayfayı tek tek not ettim telefonuma.Ara ara açar bakarım.En çok da egomun, zihnimin sesi yükseldiği zamanlarda...
Her seferinde de tekrar motive eder ve An'da kalmamı sağlar❤️
Bu kıymetli paylaşımlar için minnettarım kendi adıma🙏

Lütfen daha çok paylaşılsın, bizlere ilham olsun diye ısrarım bu yüzden..

Arkadaşlar hepinize merhaba
Konu neredeyse 1.000 sayfa olmuş
Baştan sona okumak güzel olur lakin şuan bu benim için baya zor

Rica etsem ; günlük okuduğunuz olumlama cümlelerini yazar mısınız :)

Kini, nefreti, öfkeyi bırakıyorum. Sevgiyle uğurluyorum. 🎈🎈Yerine sevgiyi ve barışı davet ediyorum. Güzele, huzura bol bol yer açıyorum. ✨✨Üzerime düşeni yapıyorum. Tevekkül ediyorum ve İlahi olana güveniyorum. Teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.🎉🎄🎉🎼🎸🌹🌹🎄🎀🎀🎶🎶🎇🎇🎁🎁

Selamlar topikcanlarım...Hayatımın en önemli dönümlerini burda paylaşırım genelde üstü kapalı da olsa. Bu dönümler inanılmaz enerji yoğunluğum olur, enerjiyi takip ederim ve bu enerjiyi sizinle paylaşma gereği duyarım :KK50:

Yine öyle bir dönemdeyim ama bu dönem hem yeni bir yılın başı hem de jüpiterin balıkte seyrettiği bir dönem. Jüpiter şans gezegeni ve en sevdiği konumda balıkta. Ve benim jüpiterde balıkta hem de retro. Retrolar diğer gezegenlerde olumsuz sayılırken jüpiterde tam tersi etki yapıyormuş. Yeni yıl demek yeni başlangıçlar demek; biliyoruz ki içsel-zihinsel değişim olmadan dışarıyı değiştiremiyoruz. Sadece düşünce tarzımızı-bakış açımızı değiştirerek kolayca içsel değişim yaratabiliriz. En basit soru bunda sevgi var mı, bana ve mutluluğuma hizmet ediyor mu diye sormak. Cevap hayırsa arkamıza bakmadan kaçıyoruz, ama sevgimizi bırakarak; zihnimizde karşımızdaki kişiye-duruma o harika sevgi dolu hediye paketini vererek imajlıyoruz. Kendimizde neyi değiştirmeye niyetleniyorsak, neyi bırakmak istiyorsak buna karar veriyoruz. Neye sahip olmak istiyoruz, neyi enerjimizde-alanımızda buluşturmak istiyorsak bunlara karar veriyoruz. Değişmeye karar verdiğimizde evren zaten bize yeterince desteleyecek, sınırsız kaynak ve bilgilerle donatılmışız bunları hak ettiğimize inandığımızda bu bilgi ve kaynaklar kendini her yerden ortaya çıkartacak. Bu bir sosyal medyada karşınıza çıkacak bir yazı, otobüs-uçak-tren yolculuğu yaparken size eşlik eden hiç tanımadığınız bir insan-komşu-öğretmen-kitap... Bu bilgiyi hatırlamanızı sağlayacak.
Sabırsızlandığım bölüme geliyorum. Hemen bu yepyeni harika zamanda buraya muhteşem niyetler atıyorum kolektiften çekerek sizleri de dahil ederek;

Eki Görüntüle 2980610 Her türlü maddi manevi bolluktan ; sevgiden, hoşgürüden, zarafetten, nezaketten alıkoyan atalarımdan aldığım DNA larımda mevcut olan korku, kaygı, endişe, suçluluk, yeminler,... ne kadar negatif enerji varsa Yüce Yaradanın sonsuz sevgisiyle yıkanmasına, tertemiz olmasına izin veriyorum. Ben dürüstlüğe,sevgiye ve bolluğa layık spiritüel bir varlığım.

Eki Görüntüle 2980616 Buraya yapmak üzere geldiğim şeyi yapmaya, kontratımda olmaya tamamen birleşmeye niyet ediyorum. Rabbim emriyle bütün varlıklar, daima karşılayan dostum ve sevgilimdir Ya Vali Ya Veli.

Eki Görüntüle 2980630 Baktığım her yerde güzelliği, gerçeği ve olabilirliği görmeye niyet ediyorum. Böyle de olduğu için sonsuz şükürler olsun Eş Şekur Ya Latif.

Eki Görüntüle 2980628 Yüksek benliğim benim en yakın sadık dostumdur, beni canından çok seven ebeveynim gibidir. Her zaman ilhamlarla, vizyonlarla hayatımı zenginleştirir. Hayallerim benim yol haritamdır; Yüksek banliğim yol haritama ışık tutar, diğer insanları-kaynakları-durumları aracı kılar. Neye ihtiyaç duyarsam şimdi ve ebediyen karşılar. Benim için yeni ve güzel hücreler yaratır. Canlılığımı, gençliğimi, enerjimi daim kılar Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir.

Eki Görüntüle 2980631 Bolluk benim doğal halimdir. Bolluk içinde olmayı, sevilmeyi, beni sevenlerle birlikte olmayı hak ediyorum. Bana sadece iyi şeyler gelir. Bana coşku ,neşe, keyif her zaman her şekilde akar Ya Fettah Ye Rezzak En Nur.

Eki Görüntüle 2980635 Yaratıcı enerji için açık kanalım. Her zaman yepyeni harika başlangıçlara layığım. Hayatımı tam istediğim gibi yaşamaya ve tam istediğim ilişkileri yaşamaya niyet ediyorum. İlahi bilgelik beni ve diğer tüm insanları bunun için kolayca rehberlik ediyor. Varlığına şükrettiğim, varlığıma şükür eden insanlarla bir aradayım her zaman; enerjimiz-frenkansımız sürekli yükseliyor hiç bilmediğimiz tatları, dokuları, hisleri, zamanları hatta boyutları yaşıyoruz.. Ahenk dolu, coşku dolu, doyum dolu ilişkiler içinde olmaya niyet ediyorum; zaten öyle de olduğu için sonsuz şükürler olsun.

Eki Görüntüle 2980645 Rabbim bana kullanacağım tüm bilgi ve becerileri veriyor. Rüyalarımın bile ötesinde şansım olmasına niyet ediyorum. Tüm yetenek ve bilgilerimi kullandığım, bana doyum veren yeni, harika bir pozisyonum var. Birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor-yaratıcılığımı en güzel şekilde ifade edebiliyorum.

Eki Görüntüle 2980660 Kendimi ve yaratıcılığımı özgür şekilde ifade edebiliyorum. Kendim olmaktan ve kendimle olmaktan çok mutluyum, çok gururluyum. Benden çıkan her türlü his, enerji, madde olarak algılanan her şey dışarıya sevgiyle gider, muhteşem oluşlara vesile olur, ilham olur, bolluk bereket olur Ya Rahman Ya Rahim Ya Muktedir. İlahi sevgi, rahmani duygular burada mucizeler yaratıyor.

Eki Görüntüle 2980666 Her zaman doğru zamanda ve doğru yerdeyim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum
,kendimle olmanın huzuru ve coşkusu içindeyim. Tam şu anda olduğum gibi zaten mükemmelim. Zengin bir bilince sahibim; istediklerimi tezahür ettirecek muhteşem bir çekim alanım var. Sevgi doluyum, şükür doluyum; işte bu yüzden muhteşem çekim gücüne sahip bir mıknatısım.
3 3gunlukdunya tavsiye ederim mutlaka bu olumlamalari ☺️

Back
X