• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Size harika bir kitap önermek istiyorum. Burada okuyan çoook kişi vardır. Adı Kryon yuvaya yolculuk. Kitabı çok kısa sürede okudum ve geçen hafta bitirdim. Kitabın yarısını ağlayarak okudum. İlk şoku zaten ilk sayfalarda en sevdiğim yerlerden bahsetmesiyle yaşadım. Sonra hastane macerasını anlatırken doğumuma gittim, belki dünyanın en pahalı hastanesidir kendisi Beverly de ve yaşadığım şeyler... İnanılır gibi değil dedim, bu benim dedim bir kere daha yanlız olmadığıma emindim. Yeni yıla bu kitapla muhteşem bir giriş yapmış oldum topikcanlarım, size de tavsiye ederim; geçtiğim yolları-aldığım eğitimler-geçtiğim evler, anlatmaya çalıştıklarımı çok iyi anlayacaksınız :KK200::KK200:
Evet canım harika bir kitap hatta 2016 da bu topige rastlayıp o zamanlar böyle konulara cok sarmıştım ve sana çok kitap sorarken arastirirken e kitap olarak bulup okumuştum vayy be demistim. Kaldirmadiysam tekrar bakayim 😊🙏

Selamlar topikcanlarım...Hayatımın en önemli dönümlerini burda paylaşırım genelde üstü kapalı da olsa. Bu dönümler inanılmaz enerji yoğunluğum olur, enerjiyi takip ederim ve bu enerjiyi sizinle paylaşma gereği duyarım :KK50:

Yine öyle bir dönemdeyim ama bu dönem hem yeni bir yılın başı hem de jüpiterin balıkte seyrettiği bir dönem. Jüpiter şans gezegeni ve en sevdiği konumda balıkta. Ve benim jüpiterde balıkta hem de retro. Retrolar diğer gezegenlerde olumsuz sayılırken jüpiterde tam tersi etki yapıyormuş. Yeni yıl demek yeni başlangıçlar demek; biliyoruz ki içsel-zihinsel değişim olmadan dışarıyı değiştiremiyoruz. Sadece düşünce tarzımızı-bakış açımızı değiştirerek kolayca içsel değişim yaratabiliriz. En basit soru bunda sevgi var mı, bana ve mutluluğuma hizmet ediyor mu diye sormak. Cevap hayırsa arkamıza bakmadan kaçıyoruz, ama sevgimizi bırakarak; zihnimizde karşımızdaki kişiye-duruma o harika sevgi dolu hediye paketini vererek imajlıyoruz. Kendimizde neyi değiştirmeye niyetleniyorsak, neyi bırakmak istiyorsak buna karar veriyoruz. Neye sahip olmak istiyoruz, neyi enerjimizde-alanımızda buluşturmak istiyorsak bunlara karar veriyoruz. Değişmeye karar verdiğimizde evren zaten bize yeterince desteleyecek, sınırsız kaynak ve bilgilerle donatılmışız bunları hak ettiğimize inandığımızda bu bilgi ve kaynaklar kendini her yerden ortaya çıkartacak. Bu bir sosyal medyada karşınıza çıkacak bir yazı, otobüs-uçak-tren yolculuğu yaparken size eşlik eden hiç tanımadığınız bir insan-komşu-öğretmen-kitap... Bu bilgiyi hatırlamanızı sağlayacak.
Sabırsızlandığım bölüme geliyorum. Hemen bu yepyeni harika zamanda buraya muhteşem niyetler atıyorum kolektiften çekerek sizleri de dahil ederek;

Eki Görüntüle 2980610 Her türlü maddi manevi bolluktan ; sevgiden, hoşgürüden, zarafetten, nezaketten alıkoyan atalarımdan aldığım DNA larımda mevcut olan korku, kaygı, endişe, suçluluk, yeminler,... ne kadar negatif enerji varsa Yüce Yaradanın sonsuz sevgisiyle yıkanmasına, tertemiz olmasına izin veriyorum. Ben dürüstlüğe,sevgiye ve bolluğa layık spiritüel bir varlığım.

Eki Görüntüle 2980616 Buraya yapmak üzere geldiğim şeyi yapmaya, kontratımda olmaya tamamen birleşmeye niyet ediyorum. Rabbim emriyle bütün varlıklar, daima karşılayan dostum ve sevgilimdir Ya Vali Ya Veli.

Eki Görüntüle 2980630 Baktığım her yerde güzelliği, gerçeği ve olabilirliği görmeye niyet ediyorum. Böyle de olduğu için sonsuz şükürler olsun Eş Şekur Ya Latif.

Eki Görüntüle 2980628 Yüksek benliğim benim en yakın sadık dostumdur, beni canından çok seven ebeveynim gibidir. Her zaman ilhamlarla, vizyonlarla hayatımı zenginleştirir. Hayallerim benim yol haritamdır; Yüksek banliğim yol haritama ışık tutar, diğer insanları-kaynakları-durumları aracı kılar. Neye ihtiyaç duyarsam şimdi ve ebediyen karşılar. Benim için yeni ve güzel hücreler yaratır. Canlılığımı, gençliğimi, enerjimi daim kılar Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir.

Eki Görüntüle 2980631 Bolluk benim doğal halimdir. Bolluk içinde olmayı, sevilmeyi, beni sevenlerle birlikte olmayı hak ediyorum. Bana sadece iyi şeyler gelir. Bana coşku ,neşe, keyif her zaman her şekilde akar Ya Fettah Ye Rezzak En Nur.

Eki Görüntüle 2980635 Yaratıcı enerji için açık kanalım. Her zaman yepyeni harika başlangıçlara layığım. Hayatımı tam istediğim gibi yaşamaya ve tam istediğim ilişkileri yaşamaya niyet ediyorum. İlahi bilgelik beni ve diğer tüm insanları bunun için kolayca rehberlik ediyor. Varlığına şükrettiğim, varlığıma şükür eden insanlarla bir aradayım her zaman; enerjimiz-frenkansımız sürekli yükseliyor hiç bilmediğimiz tatları, dokuları, hisleri, zamanları hatta boyutları yaşıyoruz.. Ahenk dolu, coşku dolu, doyum dolu ilişkiler içinde olmaya niyet ediyorum; zaten öyle de olduğu için sonsuz şükürler olsun.

Eki Görüntüle 2980645 Rabbim bana kullanacağım tüm bilgi ve becerileri veriyor. Rüyalarımın bile ötesinde şansım olmasına niyet ediyorum. Tüm yetenek ve bilgilerimi kullandığım, bana doyum veren yeni, harika bir pozisyonum var. Birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor-yaratıcılığımı en güzel şekilde ifade edebiliyorum.

Eki Görüntüle 2980660 Kendimi ve yaratıcılığımı özgür şekilde ifade edebiliyorum. Kendim olmaktan ve kendimle olmaktan çok mutluyum, çok gururluyum. Benden çıkan her türlü his, enerji, madde olarak algılanan her şey dışarıya sevgiyle gider, muhteşem oluşlara vesile olur, ilham olur, bolluk bereket olur Ya Rahman Ya Rahim Ya Muktedir. İlahi sevgi, rahmani duygular burada mucizeler yaratıyor.

Eki Görüntüle 2980666 Her zaman doğru zamanda ve doğru yerdeyim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum
,kendimle olmanın huzuru ve coşkusu içindeyim. Tam şu anda olduğum gibi zaten mükemmelim. Zengin bir bilince sahibim; istediklerimi tezahür ettirecek muhteşem bir çekim alanım var. Sevgi doluyum, şükür doluyum; işte bu yüzden muhteşem çekim gücüne sahip bir mıknatısım.
Doğum haritamızda jupiter retrosu varsa iyi bir şeymiymiş bu sevgili buttrfly ? Benimde doğum haritamda jupiter retro ve yengeç burcunda 11. Evde . İyi mi sence bu ? Ben retrolar bulundukları gezegenlerin konularında gecikme vs getiriyor diye biliyorum .

Yılbaşından önce kendime ajanda aldım mağazada o bölümde 10 dk bakindim durdum. Elim birkac tanesine gitti geldi arada bir tane tek kalmış kapağında değişik bir çizim kanatlı kadın var (sıkı sıkı paketlenmişti icini açıp inceleyemedim bu arada )kapak yazısı Herşey Seninle Güzel 😊 Aldim gitti ..
Eve gelip içini acinca cok güzel aylik olumlamalar önermeler ve alıntılar görünce çok sevindim.
Beni en çok vuran yeri bir ay başlangıcına hooponopo sözleri yazmış eve gelince acip ilk burayı görmem buttrfly buttrfly anladın sen beni 🥳🥰 o kadar ajanda arasinda onu cekmem icinde sevdigim sözler kitap alıntıları bir hoş oldum 💜
(Bu topikte bana birsey soruldugunda en çok tavsiye ettiğim çalışma herkese uçan kuşa mutlaka hoponopo yapın derim)
Eşim dalga geçerdi kızım 2-3 aylıkken bile ninni gibi kulagina fısıldardim 🥰
Çok konuştum özetle aradığınız sey sizi bulur kalpten isteyince ..
Ajanda adı: MeliMelek - Ceyda Düvenci
Ben beğendim almak isteyen olursa diye ..

Son düzenleme:
Size harika bir kitap önermek istiyorum. Burada okuyan çoook kişi vardır. Adı Kryon yuvaya yolculuk. Kitabı çok kısa sürede okudum ve geçen hafta bitirdim. Kitabın yarısını ağlayarak okudum. İlk şoku zaten ilk sayfalarda en sevdiğim yerlerden bahsetmesiyle yaşadım. Sonra hastane macerasını anlatırken doğumuma gittim, belki dünyanın en pahalı hastanesidir kendisi Beverly de ve yaşadığım şeyler... İnanılır gibi değil dedim, bu benim dedim bir kere daha yanlız olmadığıma emindim. Yeni yıla bu kitapla muhteşem bir giriş yapmış oldum topikcanlarım, size de tavsiye ederim; geçtiğim yolları-aldığım eğitimler-geçtiğim evler, anlatmaya çalıştıklarımı çok iyi anlayacaksınız :KK200::KK200:
Merhaba, bende alınacak kitap listeme ekledim .2019 dan bu yana epey sardım bu olumlamalar, kuantum vs. :) Geçen sene çok fazla uygulayamadım :) Biraz saglık sıkıntılarım oldugundan.. Şimdi yine kendimi böyle güzel olan herşeye çekmek istiyorum...
Ufak rastlantılar, istekler, olagan güzelikler hayli yaşadım..
Bu sene çok daha fazla ve aşırı güzellikler yaşamaya niyetleniyorumm..
İnanıyorum neyi ister ve düşünürsek onu çekiyoruz hayatımıza.
Tümm nefissss şeyler bizimle olsun.. :

Doğum haritamızda jupiter retrosu varsa iyi bir şeymiymiş bu sevgili buttrfly ? Benimde doğum haritamda jupiter retro ve yengeç burcunda 11. Evde . İyi mi sence bu ? Ben retrolar bulundukları gezegenlerin konularında gecikme vs getiriyor diye biliyorum .

Burdan dinleyebilirsin canım. Çok guzel açıklamış Öner Döşer 🤗🤗

Benim canım topikcanlarım,
Harika enerjiyle, evrensel bir niyetle sizinle paylaşmak istedim. Aslında kaç zamandır aklımda.
Biliyorsunuz olayları kendi zamanımıza,mekanımıza ve tabiki insan akıl yetilerimize göre hayır ya da şer diye adlandırıyoruz. Olayları yaşarken kendi dönemimize göre değerlendiriyoruz, tabi haklıyız da yaşayıp deneyimlediklerimiz bu kadar. Tarihte bakıldığında en kötü olay diye nitelendirilen durumların arkasından asıl huzur, aydınlanma geldi. Ve ben şu yaşadıklarımızla da asıl gerçek aydınlanmaya gidildiģini hissediyorum. İlk başta Suriye krizi ardından covid ve gümbür gümbür gelişen küresel iklim krizi...Hepsi tüm dünyayı etkilemeye devam ediyor. Hepsi de birliğe,kolektife işaret ediyor. Teknolojinin medya üzerinden gelişimi de sınırları bir yerden kaldırıyor; daha da kaldırmak için evrenin tüm gücüyle çalıştığına inanıyorum. Hep diyorum krizleri fırsat çevirmeyi bilmeliyiz, bize bunlarin hediyesi ne,sürprizi ne diye bakmalıyız. Başkaları felaketi izlerken biz gerçek saflığa, sevgiye bakmalıyız. Kolektiften bir niyet çekiyorum şimdi; hani diyorlardı ya covid aşısını Türkler bulacak diye. Evet Türkler buldu hatta 50 euronun üzerine resimlerini basmayı planlıyorlar ama Almanya'dan...O zaman kolektiften eksik çekiş olmuş bizimkilerin😅😅😅
Şimdi büyük bir merakla soruyorum küresel iklim değişikliği çılgınlığına soğuk su serpen, dünyamızı serinleten Türkiye'deki harika bir amaca kenetlenmiş Türk topluluğu olsaydı nasıl olurdu??? Kimlerle kutlanırdı, nasıl şükranlar çıkardı yine nasıl bir tarih yazılırdı çoook defa yazdığımız gibi??? Şimdiden sonsuz şükür, evrendeki tüm sonsuz harika ihtimallerin varlığına, bolluğumuza,bereketimize,muhteşem doğamıza,cennet ülkemize; cennet dünyamıza :KK200::KK200::KK200:

Selam bu kitap kişisel gelişim mi roman havası ni var

Upuzun mesaj yazdım gitti.
Allah'a şükür sağlıklı sıhhatliyim, evlatlarım var, hiç bir sorunum yok diyeyim takıntılar dan başka .amaaaa olumsuz düşünmekten sanssizliklar geliyor
Örnek
,⛔ Hayatımda ilk rapor aldım diyebilirim.tam aldim şak idari izin covid
,⛔Yirmi dört otuz iki arası idari izin, oley dedim,şans gülüyor bu sefer, benim haftama ramak kala, gitti bitti, amire bağlandı izin, vermediler.
⛔ Hamilelere idari izin vardı,uzun, onda da analık iznindeydim, az yakalayabildim.
Bunlar düşünmeden aklıma gelenler. Ve çevremdeki Ler de sanssizliklarimi bilip gülerler.nasil halledebilirim ben bu durumları?

Benim canım topikcanlarım,
Harika enerjiyle, evrensel bir niyetle sizinle paylaşmak istedim. Aslında kaç zamandır aklımda.
Biliyorsunuz olayları kendi zamanımıza,mekanımıza ve tabiki insan akıl yetilerimize göre hayır ya da şer diye adlandırıyoruz. Olayları yaşarken kendi dönemimize göre değerlendiriyoruz, tabi haklıyız da yaşayıp deneyimlediklerimiz bu kadar. Tarihte bakıldığında en kötü olay diye nitelendirilen durumların arkasından asıl huzur, aydınlanma geldi. Ve ben şu yaşadıklarımızla da asıl gerçek aydınlanmaya gidildiģini hissediyorum. İlk başta Suriye krizi ardından covid ve gümbür gümbür gelişen küresel iklim krizi...Hepsi tüm dünyayı etkilemeye devam ediyor. Hepsi de birliğe,kolektife işaret ediyor. Teknolojinin medya üzerinden gelişimi de sınırları bir yerden kaldırıyor; daha da kaldırmak için evrenin tüm gücüyle çalıştığına inanıyorum. Hep diyorum krizleri fırsat çevirmeyi bilmeliyiz, bize bunlarin hediyesi ne,sürprizi ne diye bakmalıyız. Başkaları felaketi izlerken biz gerçek saflığa, sevgiye bakmalıyız. Kolektiften bir niyet çekiyorum şimdi; hani diyorlardı ya covid aşısını Türkler bulacak diye. Evet Türkler buldu hatta 50 euronun üzerine resimlerini basmayı planlıyorlar ama Almanya'dan...O zaman kolektiften eksik çekiş olmuş bizimkilerin😅😅😅
Şimdi büyük bir merakla soruyorum küresel iklim değişikliği çılgınlığına soğuk su serpen, dünyamızı serinleten Türkiye'deki harika bir amaca kenetlenmiş Türk topluluğu olsaydı nasıl olurdu??? Kimlerle kutlanırdı, nasıl şükranlar çıkardı yine nasıl bir tarih yazılırdı çoook defa yazdığımız gibi??? Şimdiden sonsuz şükür, evrendeki tüm sonsuz harika ihtimallerin varlığına, bolluğumuza,bereketimize,muhteşem doğamıza,cennet ülkemize; cennet dünyamıza :KK200::KK200::KK200:
Amin Öyle Olsun inşallah Canım 🙏💜🦋🎈

Evettt yine zamansız mekansız harika bir niyetle yazmaya niyetleniyorum:KK49::dua:

Bolluk ve bereket otoriteden, değerlerden, ülke sınırlarından,bağımsızdır. Enerjiyle çalışır, hislere, duyguya karşılık gelir. Kendinizi sıkışmış,borç içinde hissediyorsanız en çok sakral çakramız bundan etkilenir. Sakral çakramız mesanemizin olduğu bölgededir. Sıkısmışlık hissi tuvalete sıkışmışlık hissine benzerdir aslında. Bir şeyler vardır ve çıkmak istiyordur. Tıkandığında keyfimiz kaçar, hayal kuramayız; çünkü yaratıcılıkla ilgilidir . Burası boğaz çakrayla bağlantidadir. Boğaz çakra tezahür çakrasidir; yaraticiligimizin aktığı bölgedir. Yaratıcılığımız tıkaninca tabiki boğaz çakra da etkilenir. Boğazımızda bir şeylerin takıldığını hissederiz topikcanlarım.

Çözüm önerileri :)
Bol bol dans edeceğiz. Özellikle kalça hareketinde bulunacagimiz danslari seçerek. Zumba çok iyi mesela, zumba videolarını izleyerek yapabilirsiniz. Zıt enerjiler mevcut zaten ekonomi ortada. Bu zıt enerjiler en gûzel hayalleri ortaya koymaya yeterli bence. Bol bol imajinasyon tavsiye ediyorum. Hic yemedeginiz harika yemeklerin tadini alın,kokusunu alın; harika mekanların dokusunu hissedin, yeni bir keşfetmenin heyecanı ile zevkin doruklarina çıktığinizi hayal edin. Kendinize muhteşem bir otelde spa keyfi düzenleyin mesela. O süper aromaterapi kokularını alın, size sunulan hizmetin kalitesi ile gururunuzun nasıl okşandığını, nezaketin,inceliğin verdigi o muhteşem keyfe varın mesela. Masaj sırasında bedeninizin nasıl kendini serbest bırakıp,rahatladığını imajine edin. Tüm bunlar için şükür dolu olun. Masaj sonrasi size özel hazırlanmış atom içeçeginizin tadına varın; en sevdiklerinizden tabi ki çünkü size özel.
Buradan çıkın cilt bakımına gidin mesela, bir rahatlayıp ferahlayın. Aynaya bakıp ışıl ışıl olun. Çevrenizdekilerin ooo yine bir bakıma çıkılmış,ışıldamışsın dediklerini duyun. Ama siz biliyorsunuz ki bunlar hep sizden çıkan harika auradan,yüksek frekanstan zaten.

Tüm bu ve bunlar gibi imajinasyonlarda bilinçaltı gerçek olup olmadigini ayirt edemiyor. Veee başlıyor gerçek gibi dopamin,serotonin gibi harika hormanları vucudunuzda yaymaya; dna ları hizalamaya ve çekimleri yapmaya. Daha sonra başka konularda,başka ilhamlar size sürekli akacak zaten. Kanalları açtınız bir kere:KK200::KK50::halay:

Bir de sakral çakra demişken; bol bol sakral çakra olumlamalarını tekrarlayın. Google a yazın direk çıkıyor zaten. Turuncu ve turkuaz renklerini etrafta bol bol bulundurun. Zihninizi güzelliklerle doldurun, gücünüzü dolara-tl, politikaya,başkalarının çekimlerine deģil kendi çekimlerinize kendi imajinasyonlarınıza verin özellikle bu dönem. Kollektife hep birlikte katkıda bulunalim topikcanlarım harika enejilerimizle:KK200::KK200:
Harika yaşam çiçeği benim zihnimin şekil deposundaki önemli şekillerdendir. İnşallah bir gün şekillerin, kutsal geometrinin enerjimiz açısından ne kadar önemli oldugunu, enerjimizi yükseltip güzelliklere hizalanmak konusundakini etkisini de yazacağım. Turuncu ve turkuazın muhteşem buluşmasını sizinle paylasayım.

Eklentiler

• e.webp
    e.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 50
Upuzun mesaj yazdım gitti.
Allah'a şükür sağlıklı sıhhatliyim, evlatlarım var, hiç bir sorunum yok diyeyim takıntılar dan başka .amaaaa olumsuz düşünmekten sanssizliklar geliyor
Örnek
,⛔ Hayatımda ilk rapor aldım diyebilirim.tam aldim şak idari izin covid
,⛔Yirmi dört otuz iki arası idari izin, oley dedim,şans gülüyor bu sefer, benim haftama ramak kala, gitti bitti, amire bağlandı izin, vermediler.
⛔ Hamilelere idari izin vardı,uzun, onda da analık iznindeydim, az yakalayabildim.
Bunlar düşünmeden aklıma gelenler. Ve çevremdeki Ler de sanssizliklarimi bilip gülerler.nasil halledebilirim ben bu durumları?
Siz şansız oldugunuza o kadar inanmışsınız ve onaylamaşsınız ki etrafınıza da bunları onaylayan insanları da çekmişsiniz. Eğer çok şanslı oldugunuza inansaydınız en şanssız durumlarda bile etrafınızdakiler o bulur bir yolunu, hatta bu durum onun işine bile gelir bakın görün derler.
Etrafımda çok insan var böyle. Ben de onların bu yüzden çevresindeyim. Bilirim ki onun başına ne gelirse gelsin o ona fırsat olur. Siz de buna böyle inanmalısınız,iç sesinizi değiştirmelisiniz ki fırsatlar size dönsün.

Yine kendimden örnek vereyim. Zor bir durumla karşılaştığımda evet diyorum güçlenmem,gelişmem için harika bir fırsat. Sonra ne oluyor, öyle bir konumda ya da noktada buluyorum ki o güçlükler benim kalkanım, kılıcım olmuş beni koruyor. Sormuşsunuz Kryon adli kitap roman gibi mi? Evet roman gibi orda da kılıçları var kalkanları var okursanız tam bu dedigimi hatırlarsanız insallah 🤗

Siz şansız oldugunuza o kadar inanmışsınız ve onaylamaşsınız ki etrafınıza da bunları onaylayan insanları da çekmişsiniz. Eğer çok şanslı oldugunuza inansaydınız en şanssız durumlarda bile etrafınızdakiler o bulur bir yolunu, hatta bu durum onun işine bile gelir bakın görün derler.
Etrafımda çok insan var böyle. Ben de onların bu yüzden çevresindeyim. Bilirim ki onun başına ne gelirse gelsin o ona fırsat olur. Siz de buna böyle inanmalısınız,iç sesinizi değiştirmelisiniz ki fırsatlar size dönsün.

Yine kendimden örnek vereyim. Zor bir durumla karşılaştığımda evet diyorum güçlenmem,gelişmem için harika bir fırsat. Sonra ne oluyor, öyle bir konumda ya da noktada buluyorum ki o güçlükler benim kalkanım, kılıcım olmuş beni koruyor. Sormuşsunuz Kryon adli kitap roman gibi mi? Evet roman gibi orda da kılıçları var kalkanları var okursanız tam bu dedigimi hatırlarsanız insallah 🤗
Ne zaman kendimi çaresiz zor durumda hissetsem mutlaka dipten çıkaracak bir mesaj yazıyorsunuz
Evet güçlenmem gelişmem için harika bir fırsat☺️☺️
Teşekkürler buttrfly❤️❤️

merhaba bu konuyu takip eden ilgilenen herkese
yaklaşık 7 yıl önce açtığım bu topik sayesinde kendimi muazzam yerlere alıp götürdüm
şimdi hayatıma renk katan astroloji eğitimi(özellikle karma) /sembol okuyuculuğu(tarot)/wicca rituelleri içinde gerçekten başka bi hayatın tadını yaşıyorum, insan bedeni sadece bi araçtır, ruhunuz ise eşi benzeri olmayan bir varlıktır, parlak ışığı önce size ve sonra bütüne yol göstersin dilerim.
bunu başarmak için ruhunuzun önyargılarını silmeyi öğrenin
hayatınıza giren size iyi yada kötü davranan herkesi ve herşeyi kabul etmeyi öğrenin
affetmeyi bilin
çünkü hayatınızı alt üst eden olaylar aslında sizin çıkarmanız gereken dersler ödevlerdir
bu olaylar olmazsa şayet üzülün çünkü tekamülünüzü tamamlamanız için bu olaylar yaşanmalı, yaşnamıyorsa ruhunuzu nasıl yüceltip "gerçek bir insan" nasıl olmayı bekleyebiliriz?
herşeyi olduğu gibi kabul edin, etmeyi öğrenin
nefret etmeyin , nefret sadece duygularınızı değil ruhunuzu da köreltip sizin görmeniz gereken gerçekliği kapatacaktır.
siz ne zaman "alfa " frekansına erişirseniz işte o zaman düşünceleriniz teker teker hayat bulacaktır.

merhaba bu konuyu takip eden ilgilenen herkese
yaklaşık 7 yıl önce açtığım bu topik sayesinde kendimi muazzam yerlere alıp götürdüm
şimdi hayatıma renk katan astroloji eğitimi(özellikle karma) /sembol okuyuculuğu(tarot)/wicca rituelleri içinde gerçekten başka bi hayatın tadını yaşıyorum, insan bedeni sadece bi araçtır, ruhunuz ise eşi benzeri olmayan bir varlıktır, parlak ışığı önce size ve sonra bütüne yol göstersin dilerim.
bunu başarmak için ruhunuzun önyargılarını silmeyi öğrenin
hayatınıza giren size iyi yada kötü davranan herkesi ve herşeyi kabul etmeyi öğrenin
affetmeyi bilin
çünkü hayatınızı alt üst eden olaylar aslında sizin çıkarmanız gereken dersler ödevlerdir
bu olaylar olmazsa şayet üzülün çünkü tekamülünüzü tamamlamanız için bu olaylar yaşanmalı, yaşnamıyorsa ruhunuzu nasıl yüceltip "gerçek bir insan" nasıl olmayı bekleyebiliriz?
herşeyi olduğu gibi kabul edin, etmeyi öğrenin
nefret etmeyin , nefret sadece duygularınızı değil ruhunuzu da köreltip sizin görmeniz gereken gerçekliği kapatacaktır.
siz ne zaman "alfa " frekansına erişirseniz işte o zaman düşünceleriniz teker teker hayat bulacaktır.
Merhaba yıllar önce üye olduğumda yakından takip ettiğim tek topicti ☺️ Sayenizde ve diğer üyelerle çok güzel gelişmeler kaydettim kendimce çok şey katmıştır burası bana. Tekrar görmek çok güzel bilginizden faydalanmak isterim unutmayın burayı 🥰

Merhaba pozitif güzeller görseli ile birlikte harika bir sözmüş burada paylaşmak istedim ..
Bırakmak yok arada nefes molası verilebilir sonra en iyi versiyonumuza ulaşmak için adım adım devam 🏃‍♀️😎

20220116_213230.webp

Merhaba yıllar önce üye olduğumda yakından takip ettiğim tek topicti ☺️ Sayenizde ve diğer üyelerle çok güzel gelişmeler kaydettim kendimce çok şey katmıştır burası bana. Tekrar görmek çok güzel bilginizden faydalanmak isterim unutmayın burayı 🥰
ne mutlu bize o halde :) çok sevindim
daha çok bilgi aktarımı yapacağım ileriki dönemlerde...

Yeni bir işe başlarken , bir sınava girerken kendinizi nasıl motive ediyorsunuz kızlar ? Ben bazı yeni şeylerin arefesindeyim iş konusunda ve bu sene bir sınavada girmeyi düşünüyorum bunun yanında. Fakat ben çok endişeliyim. Nasıl olacak , başaracak mıyım ? Gibi bir çok soru kafamın içinde dolanıyor. Bir heyecanlanıyorum tamam diyorum yaparım . Bir motivem düşüyor . Önceki başarısızlıklarım aklıma geliyor yok diyorum kasılıyorum sıkılıyorum bunalıyorum. Açıkçası gel git bir haldeyim. Bu konularda kendimi nasıl motive edebilirim. Nasıl kendime yeniden inanabilirim? buttrfly buttrfly bana bu konuda güzel bir tavsiyen olur mu canım ?

Yeni bir işe başlarken , bir sınava girerken kendinizi nasıl motive ediyorsunuz kızlar ? Ben bazı yeni şeylerin arefesindeyim iş konusunda ve bu sene bir sınavada girmeyi düşünüyorum bunun yanında. Fakat ben çok endişeliyim. Nasıl olacak , başaracak mıyım ? Gibi bir çok soru kafamın içinde dolanıyor. Bir heyecanlanıyorum tamam diyorum yaparım . Bir motivem düşüyor . Önceki başarısızlıklarım aklıma geliyor yok diyorum kasılıyorum sıkılıyorum bunalıyorum. Açıkçası gel git bir haldeyim. Bu konularda kendimi nasıl motive edebilirim. Nasıl kendime yeniden inanabilirim? buttrfly buttrfly bana bu konuda güzel bir tavsiyen olur mu canım ?
Daha taze bir sınavın başarılı sonucunu aldım. Evet başardım ama daha ilginci vardı hiç beklemedigim insanlarin çok muhteşem başarıları. Kesinlikle hayale, imajinasyona bağlıyorum. Ki birisinin öyle yaptığına adım gibi eminim. Önerilerim sonuçlar açıklandiginda ismini 1. sırada görmelisin tatlım, hiç beklemediğin insanların bile seni tebrik ettigini duymalısın kesinlikle. Hediyelere, çiçeklere şimdiden kendini hazırlamalısın masanın ûzerindeler, tebrik notlarını gör sesli şekilde oku mesela. Hak ediyorsun, hatta bu bir başlangıç demelisin kendin için. O kadar hazırsın hepsi için. Daha pek çok detay ver, imajinasyonlarında. Çalışmanın içinde zevkle çekileceksin, sorular sana akacak resmen.
Burda harika sonuçların için biz hazırız :halay::halay::rapci:

Back
X