• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

buttrfly buttrfly Teşekkür ediyorum öncelikle kendi adima. Senin yazdıklarını gecen sene okumustum ilk bu konularla tanismamda gecen yil başlamıştı. Sanki tanidigim bir hocam gibi hissediyorum ve yazdiklarinin hissiyatı bana çok güzel geçiyor. :KK200:

Zihnimin dağınık bir döneminde yazıyorum. Yine bir tercih, seçim dönemindeyim sonuçlarını alıyorum çok şükür her zamanki gibi : )))

Şimdi topikcanlarım her şey enerji diyorum ya; baktığınız-hislerinizi aktardığınız her şey etrafınızı sarıyor en çok enerji yüklenen, katılaşan maddeleşiyor ve hayatınıza dahil oluyor. Etrafımızda milyonlarca ışık dalgaları var o ışık dalgalarından hangisine odağınızı verirseniz o artık katılaşıp maddeleşiyor. Bakmadığınız ışık halinde kalıyor, etrafında maddeleşemiyor. Neysek onu çekeriz olayı, para parayı çeker olayı hep buradan geliyor. Geçenlerde bir yerde demiş ki benim etrafımdaki zengin insanlar hiç böyle şeylerle, kuantumla çekim yasasıyla uğraşmıyor . Evet uğraşmıyorlar çünkü bilinci kalıpları hep zenginlikle dolu, bardağın hep dolu kısmına bakıyorlar ve daha da doluyor işte. Daha önceki sayfalarda yazmıştım bulunduğum yeri, konfor alanımı bırakıyorum. Giderken de demişlerdi sen deli misin burası bırakılır mı? Evet ilk başlarda haklı çıktılar, ama bunun olacağını biliyordum ki o enerjiler ancak bu kadar hızlı şu yaşadığım muzzam durumları oluşturabilirdi. Karşıma çıkan insanlar, bulunduğum durum yine bilinçaltımın tanıdığı durumlar; zaten kodları bende var kodlamasını yaptım enerji olarak ve taa taaa hayatımdalar . Ne oluşturmak istiyorsak olmuş tarafına bakıyoruz. Bizzat bunu yaşayan kişilerin hayatına bakıyoruz instagram gibi sosyal medyada. Gitmek istediğiniz ülke varsa kolaj yapıyorsunuz mesela. Nerde ne yenir, nerde gezilir, neler yapılır çıkartın listesini. Biletlerine bakın, hangi firmayla gitmek, nasıl gitmek istiyorsunuz bakın. Bussines mı olsun ekonomik mi olsun. Tutumlar, seçimler geliştirin daha hiç olmamış şeyler için bile. Mesela ben ekonomikte gitmeyi daha çok seviyorum, etiketlenmiş-dışlanmış-ayrılmış hissini atıyorum : ))) En son uçuşumda Chicago dan Nepal e gidecek bir organizatörle sohbet ederken, onunda benim gibi olduğuna emin oldum mesela. Hayalimi gerçekleştiriyordu, insanlara katkıda bulunmak üzere dünyayı turluyordu. Önce evrene beni böyle harika bir insanla zaman mekanda denk getirdiği için çok şükür ettim. Hislerimiz ne kadar karşılıklıymış ki ertesinde çok keyifli yolculuk için teşekkür mesajını aldım. Sonra sordum hemen neler neler mümkün bundan daha harika durumlar için? Tahminlerimiz,kalıplarımın ötesinde hangi olanaklar-durumlar-insanlar var ki bana kendimi hayalimin ortasında buldurup aaa işteee bu diyeceğim ??? İnsanlar ekonomiden dert yanarken bunun bana katkısı ne diyebilirsiniz, krizi düşünürseniz kriz ortanızdan geçer; bolluğu düşünürseniz kriz dalga gibi sizi atlar geçer, bolluk her yerinizi doldurur topikcanlarım çok ilginç kanallardan bolluklar yaşarsınız, hiç tahmin etmediğiniz yerlerden size gelir:KK200::KK49:
:KK200::KK200::KK200::KK200::anne::anne::anne::anne::anne::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

[QUOTE="buttrfly, Şuan bebeğimi emzirirken okuyorum yazını, keyifle :)
O kadar güzel yazmışsın ki, ilham oldun bir kere daha🙏
Anladığım kadarıyla radikal kararlar almışsın ve çevrenin sana söyleyeceklerini sen çoktan söylemişsin kendine ve devam etmişsin ne mutlu..
Bizimle paylaşman çok kıymetli.Somutlaştırarak anlattığın için de ayrıca teşekkür ederim🙏🥰
Yalnız devamını da bekleriz paylaşımının.İyi geliyorsun çünkü.....

buttrfly buttrfly Teşekkür ediyorum öncelikle kendi adima. Senin yazdıklarını gecen sene okumustum ilk bu konularla tanismamda gecen yil başlamıştı. Sanki tanidigim bir hocam gibi hissediyorum ve yazdiklarinin hissiyatı bana çok güzel geçiyor. :KK200:
Çok teşekkür ederim bu güzel ve ince düşüncelerin için tatlım :KK200::KK49:

Doğum haritamda jüpiterim balık burcunda retro halindeymiş. Bu da bana özellikle spiritüel konularda derinlik veriyormuş, kendi çabasıyla öğrenip içselleştirip hayatta kullanmaya ve kişileri etkileyerek çok iyi dersler veren hocaya işaret ediyormuş. Sanırıp burda sizlerle paylaşabilmemi de bu etkiler sağlıyor :halay::KK200:

Hemen bir soru sorayım; neler var acaba sizlerle paylaşabileceğim çok heyecan verici, çılgınlık seviyesinde coşkulu-sevgi dolu-bolluk bereket içinde sonsuz kaynaklar içinde????:halay::KK200::KK50::rapci:

Evettt yine zamansız mekansız harika bir niyetle yazmaya niyetleniyorum:KK49::dua:

Bolluk ve bereket otoriteden, değerlerden, ülke sınırlarından,bağımsızdır. Enerjiyle çalışır, hislere, duyguya karşılık gelir. Kendinizi sıkışmış,borç içinde hissediyorsanız en çok sakral çakramız bundan etkilenir. Sakral çakramız mesanemizin olduğu bölgededir. Sıkısmışlık hissi tuvalete sıkışmışlık hissine benzerdir aslında. Bir şeyler vardır ve çıkmak istiyordur. Tıkandığında keyfimiz kaçar, hayal kuramayız; çünkü yaratıcılıkla ilgilidir . Burası boğaz çakrayla bağlantidadir. Boğaz çakra tezahür çakrasidir; yaraticiligimizin aktığı bölgedir. Yaratıcılığımız tıkaninca tabiki boğaz çakra da etkilenir. Boğazımızda bir şeylerin takıldığını hissederiz topikcanlarım.

Çözüm önerileri :)
Bol bol dans edeceğiz. Özellikle kalça hareketinde bulunacagimiz danslari seçerek. Zumba çok iyi mesela, zumba videolarını izleyerek yapabilirsiniz. Zıt enerjiler mevcut zaten ekonomi ortada. Bu zıt enerjiler en gûzel hayalleri ortaya koymaya yeterli bence. Bol bol imajinasyon tavsiye ediyorum. Hic yemedeginiz harika yemeklerin tadini alın,kokusunu alın; harika mekanların dokusunu hissedin, yeni bir keşfetmenin heyecanı ile zevkin doruklarina çıktığinizi hayal edin. Kendinize muhteşem bir otelde spa keyfi düzenleyin mesela. O süper aromaterapi kokularını alın, size sunulan hizmetin kalitesi ile gururunuzun nasıl okşandığını, nezaketin,inceliğin verdigi o muhteşem keyfe varın mesela. Masaj sırasında bedeninizin nasıl kendini serbest bırakıp,rahatladığını imajine edin. Tüm bunlar için şükür dolu olun. Masaj sonrasi size özel hazırlanmış atom içeçeginizin tadına varın; en sevdiklerinizden tabi ki çünkü size özel.
Buradan çıkın cilt bakımına gidin mesela, bir rahatlayıp ferahlayın. Aynaya bakıp ışıl ışıl olun. Çevrenizdekilerin ooo yine bir bakıma çıkılmış,ışıldamışsın dediklerini duyun. Ama siz biliyorsunuz ki bunlar hep sizden çıkan harika auradan,yüksek frekanstan zaten.

Tüm bu ve bunlar gibi imajinasyonlarda bilinçaltı gerçek olup olmadigini ayirt edemiyor. Veee başlıyor gerçek gibi dopamin,serotonin gibi harika hormanları vucudunuzda yaymaya; dna ları hizalamaya ve çekimleri yapmaya. Daha sonra başka konularda,başka ilhamlar size sürekli akacak zaten. Kanalları açtınız bir kere:KK200::KK50::halay:

Bir de sakral çakra demişken; bol bol sakral çakra olumlamalarını tekrarlayın. Google a yazın direk çıkıyor zaten. Turuncu ve turkuaz renklerini etrafta bol bol bulundurun. Zihninizi güzelliklerle doldurun, gücünüzü dolara-tl, politikaya,başkalarının çekimlerine deģil kendi çekimlerinize kendi imajinasyonlarınıza verin özellikle bu dönem. Kollektife hep birlikte katkıda bulunalim topikcanlarım harika enejilerimizle:KK200::KK200:

Ben burdaki bayanlara bişey danışmak istiyorum,
Çevrem hep çeşitli konularda(gelecek misafirine yapacakları ikramlıklardan tutun da kılık kıyafet kombin önerisi, takısı aksesuarı, kozmetik/bakım/makyaj malzemesi, ev dekorasyon fikirlerine kadar her şey) benden fikir isteyen, öneri isteyen, bana akıl danışan, benim verdiğim fikirle hareket eden, sonuçtan memnun olan ama sonra dönüp beni kesinlikle onure etmeyen, gönülden bi teşekkür etmeyen insanlarla dolu, ben de istiyorum ki benim fikrimle bişeyler yaptıysanız, benim tavsiyemle bişey alıp çok memnun kaldıysanız dönüp bana iyi ki söyledin, senin sayende keşfettim bunu vs diye beni onure edin, takdir edin ama benim çevrem paso her türlü fikirlerimi, zevkimi kullanıp gerisini umursamayan insan kaynıyo, ben mi çekiyorum böylelerini, benden mi kaynaklı, ben çekiyosam bunu nasıl değiştiricem, yoksa abartıyo muyum herkes mi böyle? Saçma bi beklenti mi içerisindeyim? Hep aynı şeyi yaşadığım için dikkatimi çekti bu durum zaten, Sosyal medyada şahit oluyorum ama bi arkadaşının önerisiyle aldığı şeyi göstererek arkadaşını onure eden, teşekkür eden kadınlara..Ben sosyal medya paylaşımı vs istemiyorum, kısa bi msjla iyi ki verdin bu fikri, iyi ki söyledin bu kremi, çok sağol canım… denmesi
Artık bu sebepten benden öneri isteyen kimseye yardım etmek, fikir vermek istemiyorum 😖 Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
En basitinden geçenlerde yakın bi arkadaşım benden belli özelliklerde bi parfüm önerisi istedi, çok bilinmeyen bi koku önerdim ona, hemen denemiş, beğenmiş, almış mesela o parfümü, tesadüfen gördüm çantasında, öyle söyledi çok beğendiğini falan ama ben görmesem asla demiyo ki dediğin parfümü çok beğendim, aldım, iyi ki önerdin vs
Çevremde herkes böyle, nedennn nedenn🥺😣

Evettt yine zamansız mekansız harika bir niyetle yazmaya niyetleniyorum:KK49::dua:

Bolluk ve bereket otoriteden, değerlerden, ülke sınırlarından,bağımsızdır. Enerjiyle çalışır, hislere, duyguya karşılık gelir. Kendinizi sıkışmış,borç içinde hissediyorsanız en çok sakral çakramız bundan etkilenir. Sakral çakramız mesanemizin olduğu bölgededir. Sıkısmışlık hissi tuvalete sıkışmışlık hissine benzerdir aslında. Bir şeyler vardır ve çıkmak istiyordur. Tıkandığında keyfimiz kaçar, hayal kuramayız; çünkü yaratıcılıkla ilgilidir . Burası boğaz çakrayla bağlantidadir. Boğaz çakra tezahür çakrasidir; yaraticiligimizin aktığı bölgedir. Yaratıcılığımız tıkaninca tabiki boğaz çakra da etkilenir. Boğazımızda bir şeylerin takıldığını hissederiz topikcanlarım.

Çözüm önerileri :)
Bol bol dans edeceğiz. Özellikle kalça hareketinde bulunacagimiz danslari seçerek. Zumba çok iyi mesela, zumba videolarını izleyerek yapabilirsiniz. Zıt enerjiler mevcut zaten ekonomi ortada. Bu zıt enerjiler en gûzel hayalleri ortaya koymaya yeterli bence. Bol bol imajinasyon tavsiye ediyorum. Hic yemedeginiz harika yemeklerin tadini alın,kokusunu alın; harika mekanların dokusunu hissedin, yeni bir keşfetmenin heyecanı ile zevkin doruklarina çıktığinizi hayal edin. Kendinize muhteşem bir otelde spa keyfi düzenleyin mesela. O süper aromaterapi kokularını alın, size sunulan hizmetin kalitesi ile gururunuzun nasıl okşandığını, nezaketin,inceliğin verdigi o muhteşem keyfe varın mesela. Masaj sırasında bedeninizin nasıl kendini serbest bırakıp,rahatladığını imajine edin. Tüm bunlar için şükür dolu olun. Masaj sonrasi size özel hazırlanmış atom içeçeginizin tadına varın; en sevdiklerinizden tabi ki çünkü size özel.
Buradan çıkın cilt bakımına gidin mesela, bir rahatlayıp ferahlayın. Aynaya bakıp ışıl ışıl olun. Çevrenizdekilerin ooo yine bir bakıma çıkılmış,ışıldamışsın dediklerini duyun. Ama siz biliyorsunuz ki bunlar hep sizden çıkan harika auradan,yüksek frekanstan zaten.

Tüm bu ve bunlar gibi imajinasyonlarda bilinçaltı gerçek olup olmadigini ayirt edemiyor. Veee başlıyor gerçek gibi dopamin,serotonin gibi harika hormanları vucudunuzda yaymaya; dna ları hizalamaya ve çekimleri yapmaya. Daha sonra başka konularda,başka ilhamlar size sürekli akacak zaten. Kanalları açtınız bir kere:KK200::KK50::halay:

Bir de sakral çakra demişken; bol bol sakral çakra olumlamalarını tekrarlayın. Google a yazın direk çıkıyor zaten. Turuncu ve turkuaz renklerini etrafta bol bol bulundurun. Zihninizi güzelliklerle doldurun, gücünüzü dolara-tl, politikaya,başkalarının çekimlerine deģil kendi çekimlerinize kendi imajinasyonlarınıza verin özellikle bu dönem. Kollektife hep birlikte katkıda bulunalim topikcanlarım harika enejilerimizle:KK200::KK200:
Yine harika enerjinle uçurdun bizi canim süpersin o zaman her yer turuncu turkuaz olsun 🧡💙
Ve bolca deeaannsss 💃💃💃🥳😍

Çevrem hep çeşitli konularda(gelecek misafirine yapacakları ikramlıklardan tutun da kılık kıyafet kombin önerisi, takısı aksesuarı, kozmetik/bakım/makyaj malzemesi, ev dekorasyon fikirlerine kadar her şey) benden fikir isteyen, öneri isteyen, bana akıl danışan, benim verdiğim fikirle hareket eden, sonuçtan memnun olan ama sonra dönüp beni kesinlikle onure etmeyen, gönülden bi teşekkür etmeyen insanlarla dolu, ben de istiyorum ki benim fikrimle bişeyler yaptıysanız, benim tavsiyemle bişey alıp çok memnun kaldıysanız dönüp bana iyi ki söyledin, senin sayende keşfettim bunu vs diye beni onure edin, takdir edin ama benim çevrem paso her türlü fikirlerimi, zevkimi kullanıp gerisini umursamayan insan kaynıyo, ben mi çekiyorum böylelerini, benden mi kaynaklı, ben çekiyosam bunu nasıl değiştiricem, yoksa abartıyo muyum herkes mi böyle? Saçma bi beklenti mi içerisindeyim? Hep aynı şeyi yaşadığım için dikkatimi çekti bu durum zaten, Sosyal medyada şahit oluyorum ama bi arkadaşının önerisiyle aldığı şeyi göstererek arkadaşını onure eden, teşekkür eden kadınlara..Ben sosyal medya paylaşımı vs istemiyorum, kısa bi msjla iyi ki verdin bu fikri, iyi ki söyledin bu kremi, çok sağol canım… denmesi
Artık bu sebepten benden öneri isteyen kimseye yardım etmek, fikir vermek istemiyorum 😖 Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
En basitinden geçenlerde yakın bi arkadaşım benden belli özelliklerde bi parfüm önerisi istedi, çok bilinmeyen bi koku önerdim ona, hemen denemiş, beğenmiş, almış mesela o parfümü, tesadüfen gördüm çantasında, öyle söyledi çok beğendiğini falan ama ben görmesem asla demiyo ki dediğin parfümü çok beğendim, aldım, iyi ki önerdin vs
Merhaba hoşgeldiniz anladığım kadarıyla beğenilip taklit edilen hoş bir hanımsınız. Ve kendinizden çok vermeye basladiginizi anlayip artik bundan rahatsızlık duymaya başlamışsınız.
Aslında ülkemizin genel yapisi böyle takdir vermeyi teşekkür etmeyi korkar eleştirmeye cok cesaretliyiz. Sizi üzense yakınınızın da böyle davranması anlıyorum insanı çok kırıyor
Benim nacizane onerim kendimde yapmaya çalışıyorum son yıllarda ..Birsey sorulduysa içinizden o tavsiyeyi fikiri paylaşmak gelmiyorsa o an paylaşmayın gerçekten genel bir tavsiye verin sen seç canım belki begenmezsin diye ona bırakın bırakın ki o araştırsın bulsun emek etsin.
Siz kendiniz aileniz için belki günlerce saatlerce araştırıp emek veriyorsunuz karşıdaki 5 dk da aliyor öneriyi bir teşekkür yok böyle davranana ben ikinci kez birsey söylemiyorum artık genel yüzeysel birsey söyleyip kapatıyorum konuyu. Zaten o insan gercekten bana değer veriyorsa mutlaka saygısını sevgisini belli ediyor. Yani özetle artik sadece kendimi daha çok teşekkür takdir ediyorum ve beni üzecek insanlara sınır çizip beni üzecek ortamlardan uzak durmaya çalışıyorum. Deneyin bir en yakınınıza yapamazsaniz eğer uzak cevre arkadaşa uygulamaya çalışın sonra yavaştan alışıyor insan kafa rahatlıyor tavsiye ederim. Değerinizi kendinize saklayin.. ben şöyle diyorum benim değerim benim sihrim tılsımım sadece kendime 🥰 inanin bencilce değil 🌸 💜 sevgiler kolay gelsin şimdiden 🙏😊

Merhaba hoşgeldiniz anladığım kadarıyla beğenilip taklit edilen hoş bir hanımsınız. Ve kendinizden çok vermeye basladiginizi anlayip artik bundan rahatsızlık duymaya başlamışsınız.
Aslında ülkemizin genel yapisi böyle takdir vermeyi teşekkür etmeyi korkar eleştirmeye cok cesaretliyiz. Sizi üzense yakınınızın da böyle davranması anlıyorum insanı çok kırıyor
Benim nacizane onerim kendimde yapmaya çalışıyorum son yıllarda ..Birsey sorulduysa içinizden o tavsiyeyi fikiri paylaşmak gelmiyorsa o an paylaşmayın gerçekten genel bir tavsiye verin sen seç canım belki begenmezsin diye ona bırakın bırakın ki o araştırsın bulsun emek etsin.
Siz kendiniz aileniz için belki günlerce saatlerce araştırıp emek veriyorsunuz karşıdaki 5 dk da aliyor öneriyi bir teşekkür yok böyle davranana ben ikinci kez birsey söylemiyorum artık genel yüzeysel birsey söyleyip kapatıyorum konuyu. Zaten o insan gercekten bana değer veriyorsa mutlaka saygısını sevgisini belli ediyor. Yani özetle artik sadece kendimi daha çok teşekkür takdir ediyorum ve beni üzecek insanlara sınır çizip beni üzecek ortamlardan uzak durmaya çalışıyorum. Deneyin bir en yakınınıza yapamazsaniz eğer uzak cevre arkadaşa uygulamaya çalışın sonra yavaştan alışıyor insan kafa rahatlıyor tavsiye ederim. Değerinizi kendinize saklayin.. ben şöyle diyorum benim değerim benim sihrim tılsımım sadece kendime 🥰 inanin bencilce değil 🌸 💜 sevgiler kolay gelsin şimdiden 🙏😊
Çok çok teşekkür ederim, ne güzel yazmışsınız, beni çok iyi anlamışsınız🙏🏻 Fikren ve zihnen resmen kullanılıyorum, artık bu sebeplerden gerçekten kimseye fikir veresim gelmiyo, dediğiniz gibi geçiştiriyorum, sorulan şeyi bilsem de paylaşmak istemiyorum, fikrimi kim danışsa bi parça takdiri çok görüyo, bunu yapan neredeyse çevremdeki tüm bayanlar, en yakın arkadaşlarım dahil😞
Sanırım bi al-ver dengesi var ve ben bu dengeyi bozuyorum, almadan sürekli verdiğim için, sonra da kırılıyorum, kullanılmış hissediyorum, artık böyle insanları kendime çekmek istemiyorum🙏🏻

Çok çok teşekkür ederim, ne güzel yazmışsınız, beni çok iyi anlamışsınız🙏🏻 Fikren ve zihnen resmen kullanılıyorum, artık bu sebeplerden gerçekten kimseye fikir veresim gelmiyo, dediğiniz gibi geçiştiriyorum, sorulan şeyi bilsem de paylaşmak istemiyorum, fikrimi kim danışsa bi parça takdiri çok görüyo, bunu yapan neredeyse çevremdeki tüm bayanlar, en yakın arkadaşlarım dahil😞
Sanırım bi al-ver dengesi var ve ben bu dengeyi bozuyorum, almadan sürekli verdiğim için, sonra da kırılıyorum, kullanılmış hissediyorum, artık böyle insanları kendime çekmek istemiyorum🙏🏻
Ne güzel anlatmışsın duygularıma tercüman oldun bende bu konudan muzdaripim ve artık kendimde hata arıyorum🤦‍♀️

Merhabalar,
Size tavsiyem yardım istemeden yardım etmeyin diyecegim ama istiyorlarmış. Kendinizi kötü hissediyorsanız yapmayın zaten, sırf bu yüzden bile enerjiniz düşer. Kendimden öneri verecek olursam burda destanlar yazıyorum ama fiziksel çevrem bilmez mesela bu kadar ilgilendigimi. En fazla iyi düşün,güzel düşün der geçerim. Ama şöyle hafif benim gibi düşünen biri olunca da sohbete,tavsiyeye doyum olmaz.
Kendinizi kullanılmış hissetmeniz çok düşük frekanstır. Kısır döngü gibi kendinizi daha da düşüren insanları çekersiniz. Ilk once bakış açınızı değiştirmeniz lazım. Yine kendimden örnek vereyim hatta birkac ay onceydi. Bana habire bir durum geliyordu, durumun benimle ilgisi yok sadece o duruma hakimim diye geliyor; gidip başkasına para ile yaptirmalari gereken bir şey. Baktım negatif histeyim ve bu hissi ben çektim. Hemen kendime yeni bir enerji alanı yaptım, ben bu işte zaten cok iyiyim, bana ihtiyaclari var diye : ))))) Karşı tarafa teşekkur ettim sayende bu alanda daha iyi oluyorum diye. Ne mi oldu sonra? Bir daha hiç bu durum gelmedi. Size de tavsiye ederim.
Genel olarak rahatsız oldugunuz bir durumda ilk kendi içinize dönün,oraya bakın. Kurban rolüne girmek, kendine acımak çok kolay. Zavalli,cüce ego bu olaya bayılır. Fırsat vermeyin şu uyuza, alın enerjiyi elinize.

Kendini kullanılmış hissetmek bahsederken aklıma ne geldi :halay:Ben burada paylaşıyorum ya paylaşımlarımdan çok yerden karşılaşıyorum sosyal medyada. Valla ne havalara giriyorum ne de beni kopyalamışlar diyorum. Her şey enerjiyle, her şey enerjisiyle topikcanlar. Ben yazarken benim frekansımla, enerji imzamla gidiyor zaten.Bunu bilmek başlı başına bir güzellik değil mi zaten. Bir de tüm bunlar sizin dna larınızda da var alanlarınızda da var ben kollektiften çekiyorum, sadece daha görünür kılıyorum, aracı oluyorum. Sizlerin teşekkürleriniz, memnuniyetiniz,muazzam mesajlarınız benim için bir onay ,devam et belirtisi bana yeterli.
Bugün harika bir mesaj aldım burda mesela çok güzel şeyde vesile olmuşum:KK36:

Mucizeler hayatımızı sarsın. Negatif diye nitelendirdigimiz şeyler olurken etrafta, öyle harika şeyler de olsun ki o negatiflik gözümüze gözükmesin zamanda mekanda eğilip bükülsün, toz olsun duman olsun yok olsun:KK200::KK200::KK200:

Kendini kullanılmış hissetmek bahsederken aklıma ne geldi :halay:Ben burada paylaşıyorum ya paylaşımlarımdan çok yerden karşılaşıyorum sosyal medyada. Valla ne havalara giriyorum ne de beni kopyalamışlar diyorum. Her şey enerjiyle, her şey enerjisiyle topikcanlar. Ben yazarken benim frekansımla, enerji imzamla gidiyor zaten.Bunu bilmek başlı başına bir güzellik değil mi zaten. Bir de tüm bunlar sizin dna larınızda da var alanlarınızda da var ben kollektiften çekiyorum, sadece daha görünür kılıyorum, aracı oluyorum. Sizlerin teşekkürleriniz, memnuniyetiniz,muazzam mesajlarınız benim için bir onay ,devam et belirtisi bana yeterli.
Bugün harika bir mesaj aldım burda mesela çok güzel şeyde vesile olmuşum:KK36:

Mucizeler hayatımızı sarsın. Negatif diye nitelendirdigimiz şeyler olurken etrafta, öyle harika şeyler de olsun ki o negatiflik gözümüze gözükmesin zamanda mekanda eğilip bükülsün, toz olsun duman olsun yok olsun:KK200::KK200::KK200:
Benim şuanki düşük modumla yazılarını okuduktan sonra modum yükseldi :)
Ben her ruh halini yaşamamız gerektiğini düşünüyorum. (Diğer türlü çok karma geliyor bana, sanki bir durum var ve herkes ekleme yapıyor daha da durum karışıyor gibi) Sezgisel olarak aslında dediğin gibi içimizde çogu şey :)
Bende hergelen duyguya teşekkür edip serbest bırakıyorum..
Ama çevremde paylaşıcaklarımı idrak edemeyen kişilerle paylaşımı direk kesiyorum.. Ben yükselmek istiyorum kendimden yükseklerle uçmak istiyorum belki de :)

🌈💜🌈💜
20200707_155356.webp

Merhaba pozitif güzeller yeni yıl
için hepimize böyle bir liste diliyorum 🙏💜
Anne olma ayni yil içinde pandeminin baslamasi iki yıl sürmesi hepimizi biraz aşağı cekti ama bu sene yeniden tomurcuk vermeye yeşermeye niyet edelim mi 🌲🧡🌸🦋💙🏞
Kendi adıma eskisi her gün olmasa da beni yükselten beğendiğim yazi görsel film kitap eylem vs tekrar paylaşmaya niyet ediyorum burda tekrar canlansın buralar sizleride bekliyorum eski kızlar yeni arkadaslar sessiz okuyucu varsa bekleriz topigimize 🥰

Bu sene yapmaya niyetlendiklerim 🙏😊
Hergün 10 dk da olsa egzersiz
Günde 10 dk da özel an dk arttırılabilir ana göre
Sağlıklı beslenmeye özen
Su içmek
Vitamin ve balık yağı almak
Arınmak iyi hissettirmeyen herşeyden düşünce hareket insan yiyecek esya kiyafet beni aşağı ceken vs hersey
Çekirdek aileme daha cok özen sevgi sabir anlayis göstermek
Bakim yapmaya çalışmak en azından yatmadan el yüz nemlendirmek 😂 (Gün sonu dis fircalayip yüz yik. jeli ile yüzümü yıkadıktan sonra halim kalmıyordu 🤦‍♀️)
Ayda bir film kitap
Daha az tüketip daha cok anı biriktirmek
Sevdiklerime sevgimi belli etmek...

Selamlaar,
Uzun zamandır yoktum buralarda pozitif enerji şelalesinde yıkanmaya geldim. :) Bu sene nasıldı seneye nasıl olmasını isterim şeklinde bir özet yapacağım burada.

Bu sene benim için birçok ilki yaşadığım bir seneydi. Bu seneye yoğun bir iş arayışı içinde başlamıştım ve ne bir dönen vardı ne de bir red. Korona dönemini de katınca işin içine yoğun bir bunalım döneminde bocalıyordum diyebilirim. Sonrasında bazı olumsuz durumları nasıl olumluya çeviririm düşüncesiyle bu bunalımlı dönemden çıkmak adına ilk adımlarımı attım. Yaşadığım bölge yazlık bir bölge olduğundan insan pek yoktu ama yürüyüş için keşfedilebilecek potansiyel yerler vardı. İlk adımım yürüyüşle başladı. Bazen ağaçlık bir alanda bazen de deniz kenarında yürümeye başladım yürüdükçe de üzerimdeki sisli bulutlar aralanmaya başladı. Yavaş yavaş şansım da açılıyordu yaptığım başvurulara dönüşler almaya başladım. Mülakatlardan önce sorulacak teknik sorulara hazırlanıyordum. Hazırlanma süreci bile bana iyi geliyordu. Derken Mart ayı gibu işe başladım istediğim alanda. Her yeni başlangıç heyecan getirse de belirsizlik ve endişeyi de bir araya getirdi. Bu zamanlarda bu duygulardan beni arındıran da yürüyüşlerim olmuştu malum hava da güzeldi benden yanaydı yine her şey. En çokta bu dönem içinde her yapamayacağımı düşündüğüm işle ilgili görevlerde hep sorular sormaya başladım. "Bu sorunu çözmem için neler mümkün? Hangi şartlar içinde olmalıyım ki bu durum çözülsün?" Bazen de hangi sorun ve olaylar bana gelmeli ki beni ekip içerisinde değerli,vazgeçilemez kılsın? Bu sorularım da sırayla cevaplandı. Kendimi junior halimle şirketin göz bebeği bir projede buldum. O konuyla ilgili tüm sorular bana geliyordu. Bir süre sonra da o konuyla ilgili çalışmam bitti ve gelen işler istediğim tarzda işler değildi. Sorularıma yeni bir soru daha ekledim. "Istedigim tarzda işler gelmesi için neler mümkün?" Tahmin edeceğiniz gibi bu sorunun cevabı da geldi :D Beklenmedik olaylar istediğim şeyleri yanında getirdi. Şirkette ekip içi ikiye bölünme sonrası tamm da istediğim işlerin çıkacağı yere düştüm şansa :D iki yönetici de beni istemiş kendi ekibinde. Şu an içerisinde olduğum ekibin yöneticisinin benden daha deneyimli birini seçmesini beklerken hem de. Bu sefer yine güzel bir projenin içerisine düştüm ve bu proje en üst yönetime gidecek. :D

Bu yıl arkama baktığımda ve anlattıklarımdan da anlaşıldığı üzere hayatım iş ve yürüyüş arasında bölünmüş. En yakın iki arkadaşımla yüz yüze görüşmem de bu yılın başka bir mutluluk kaynağı oldu benim için.Peki seneye nasıl bir yıl bekliyorum?

Her şeyin başı sağlık. Sevdiklerimin ve benim sağlıklı olduğum bir yıl diliyorum.

İş hayatımda tatmin edici olaylar içerisinde kendimi bulacağım bir yıl diliyorum.

Aşk hayatımda güzel gelişmeler olacağı bir yıl diliyorum.

Arkadaşlarımı yüz yüze bol bol göreceğim ve onlarla güzel yemekler gömeceğimiz bir yıl diliyorum.

Bir zamanlar başlayıp eksik bıraktığım bir konuyu bitirebilmem için zaman/mekan/kişi/durumların oluşacağı olayların meydana gelmesini diliyorum.

Sevdiklerimin yüzünde mutluluk göreceğim neşeli bir yıl diliyorum.

Hem kendime hem de sizlere
Sevgilerr

Selamlaar,
Uzun zamandır yoktum buralarda pozitif enerji şelalesinde yıkanmaya geldim. :) Bu sene nasıldı seneye nasıl olmasını isterim şeklinde bir özet yapacağım burada.

Bu sene benim için birçok ilki yaşadığım bir seneydi. Bu seneye yoğun bir iş arayışı içinde başlamıştım ve ne bir dönen vardı ne de bir red. Korona dönemini de katınca işin içine yoğun bir bunalım döneminde bocalıyordum diyebilirim. Sonrasında bazı olumsuz durumları nasıl olumluya çeviririm düşüncesiyle bu bunalımlı dönemden çıkmak adına ilk adımlarımı attım. Yaşadığım bölge yazlık bir bölge olduğundan insan pek yoktu ama yürüyüş için keşfedilebilecek potansiyel yerler vardı. İlk adımım yürüyüşle başladı. Bazen ağaçlık bir alanda bazen de deniz kenarında yürümeye başladım yürüdükçe de üzerimdeki sisli bulutlar aralanmaya başladı. Yavaş yavaş şansım da açılıyordu yaptığım başvurulara dönüşler almaya başladım. Mülakatlardan önce sorulacak teknik sorulara hazırlanıyordum. Hazırlanma süreci bile bana iyi geliyordu. Derken Mart ayı gibu işe başladım istediğim alanda. Her yeni başlangıç heyecan getirse de belirsizlik ve endişeyi de bir araya getirdi. Bu zamanlarda bu duygulardan beni arındıran da yürüyüşlerim olmuştu malum hava da güzeldi benden yanaydı yine her şey. En çokta bu dönem içinde her yapamayacağımı düşündüğüm işle ilgili görevlerde hep sorular sormaya başladım. "Bu sorunu çözmem için neler mümkün? Hangi şartlar içinde olmalıyım ki bu durum çözülsün?" Bazen de hangi sorun ve olaylar bana gelmeli ki beni ekip içerisinde değerli,vazgeçilemez kılsın? Bu sorularım da sırayla cevaplandı. Kendimi junior halimle şirketin göz bebeği bir projede buldum. O konuyla ilgili tüm sorular bana geliyordu. Bir süre sonra da o konuyla ilgili çalışmam bitti ve gelen işler istediğim tarzda işler değildi. Sorularıma yeni bir soru daha ekledim. "Istedigim tarzda işler gelmesi için neler mümkün?" Tahmin edeceğiniz gibi bu sorunun cevabı da geldi :KK70: Beklenmedik olaylar istediğim şeyleri yanında getirdi. Şirkette ekip içi ikiye bölünme sonrası tamm da istediğim işlerin çıkacağı yere düştüm şansa :KK70: iki yönetici de beni istemiş kendi ekibinde. Şu an içerisinde olduğum ekibin yöneticisinin benden daha deneyimli birini seçmesini beklerken hem de. Bu sefer yine güzel bir projenin içerisine düştüm ve bu proje en üst yönetime gidecek. :KK70:

Bu yıl arkama baktığımda ve anlattıklarımdan da anlaşıldığı üzere hayatım iş ve yürüyüş arasında bölünmüş. En yakın iki arkadaşımla yüz yüze görüşmem de bu yılın başka bir mutluluk kaynağı oldu benim için.Peki seneye nasıl bir yıl bekliyorum?

Her şeyin başı sağlık. Sevdiklerimin ve benim sağlıklı olduğum bir yıl diliyorum.

İş hayatımda tatmin edici olaylar içerisinde kendimi bulacağım bir yıl diliyorum.

Aşk hayatımda güzel gelişmeler olacağı bir yıl diliyorum.

Arkadaşlarımı yüz yüze bol bol göreceğim ve onlarla güzel yemekler gömeceğimiz bir yıl diliyorum.

Bir zamanlar başlayıp eksik bıraktığım bir konuyu bitirebilmem için zaman/mekan/kişi/durumların oluşacağı olayların meydana gelmesini diliyorum.

Sevdiklerimin yüzünde mutluluk göreceğim neşeli bir yıl diliyorum.

Hem kendime hem de sizlere
Sevgilerr

Merhabalar sizi hatırlıyorum işle ilgili durumlarınızı. Çok şükür ki sorularınızın cevabı en iyi şekilde gelmiş, bundan daha iyi daha harika diyeceğiniz neler var acaba? Neşeyle, keyifle, coşkuyla gelsinler :halay::KK200:

Selamlar topikcanlarım...Hayatımın en önemli dönümlerini burda paylaşırım genelde üstü kapalı da olsa. Bu dönümler inanılmaz enerji yoğunluğum olur, enerjiyi takip ederim ve bu enerjiyi sizinle paylaşma gereği duyarım :KK50:

Yine öyle bir dönemdeyim ama bu dönem hem yeni bir yılın başı hem de jüpiterin balıkte seyrettiği bir dönem. Jüpiter şans gezegeni ve en sevdiği konumda balıkta. Ve benim jüpiterde balıkta hem de retro. Retrolar diğer gezegenlerde olumsuz sayılırken jüpiterde tam tersi etki yapıyormuş. Yeni yıl demek yeni başlangıçlar demek; biliyoruz ki içsel-zihinsel değişim olmadan dışarıyı değiştiremiyoruz. Sadece düşünce tarzımızı-bakış açımızı değiştirerek kolayca içsel değişim yaratabiliriz. En basit soru bunda sevgi var mı, bana ve mutluluğuma hizmet ediyor mu diye sormak. Cevap hayırsa arkamıza bakmadan kaçıyoruz, ama sevgimizi bırakarak; zihnimizde karşımızdaki kişiye-duruma o harika sevgi dolu hediye paketini vererek imajlıyoruz. Kendimizde neyi değiştirmeye niyetleniyorsak, neyi bırakmak istiyorsak buna karar veriyoruz. Neye sahip olmak istiyoruz, neyi enerjimizde-alanımızda buluşturmak istiyorsak bunlara karar veriyoruz. Değişmeye karar verdiğimizde evren zaten bize yeterince desteleyecek, sınırsız kaynak ve bilgilerle donatılmışız bunları hak ettiğimize inandığımızda bu bilgi ve kaynaklar kendini her yerden ortaya çıkartacak. Bu bir sosyal medyada karşınıza çıkacak bir yazı, otobüs-uçak-tren yolculuğu yaparken size eşlik eden hiç tanımadığınız bir insan-komşu-öğretmen-kitap... Bu bilgiyi hatırlamanızı sağlayacak.
Sabırsızlandığım bölüme geliyorum. Hemen bu yepyeni harika zamanda buraya muhteşem niyetler atıyorum kolektiften çekerek sizleri de dahil ederek;

1641195290325.png
Her türlü maddi manevi bolluktan ; sevgiden, hoşgürüden, zarafetten, nezaketten alıkoyan atalarımdan aldığım DNA larımda mevcut olan korku, kaygı, endişe, suçluluk, yeminler,... ne kadar negatif enerji varsa Yüce Yaradanın sonsuz sevgisiyle yıkanmasına, tertemiz olmasına izin veriyorum. Ben dürüstlüğe,sevgiye ve bolluğa layık spiritüel bir varlığım.

1641195647505.png
Buraya yapmak üzere geldiğim şeyi yapmaya, kontratımda olmaya tamamen birleşmeye niyet ediyorum. Rabbim emriyle bütün varlıklar, daima karşılayan dostum ve sevgilimdir Ya Vali Ya Veli.

1641196720306.png
Baktığım her yerde güzelliği, gerçeği ve olabilirliği görmeye niyet ediyorum. Böyle de olduğu için sonsuz şükürler olsun Eş Şekur Ya Latif.

1641196388381.png
Yüksek benliğim benim en yakın sadık dostumdur, beni canından çok seven ebeveynim gibidir. Her zaman ilhamlarla, vizyonlarla hayatımı zenginleştirir. Hayallerim benim yol haritamdır; Yüksek banliğim yol haritama ışık tutar, diğer insanları-kaynakları-durumları aracı kılar. Neye ihtiyaç duyarsam şimdi ve ebediyen karşılar. Benim için yeni ve güzel hücreler yaratır. Canlılığımı, gençliğimi, enerjimi daim kılar Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir.

1641196742831.png
Bolluk benim doğal halimdir. Bolluk içinde olmayı, sevilmeyi, beni sevenlerle birlikte olmayı hak ediyorum. Bana sadece iyi şeyler gelir. Bana coşku ,neşe, keyif her zaman her şekilde akar Ya Fettah Ye Rezzak En Nur.

1641197070511.png
Yaratıcı enerji için açık kanalım. Her zaman yepyeni harika başlangıçlara layığım. Hayatımı tam istediğim gibi yaşamaya ve tam istediğim ilişkileri yaşamaya niyet ediyorum. İlahi bilgelik beni ve diğer tüm insanları bunun için kolayca rehberlik ediyor. Varlığına şükrettiğim, varlığıma şükür eden insanlarla bir aradayım her zaman; enerjimiz-frenkansımız sürekli yükseliyor hiç bilmediğimiz tatları, dokuları, hisleri, zamanları hatta boyutları yaşıyoruz.. Ahenk dolu, coşku dolu, doyum dolu ilişkiler içinde olmaya niyet ediyorum; zaten öyle de olduğu için sonsuz şükürler olsun.

1641197539224.png
Rabbim bana kullanacağım tüm bilgi ve becerileri veriyor. Rüyalarımın bile ötesinde şansım olmasına niyet ediyorum. Tüm yetenek ve bilgilerimi kullandığım, bana doyum veren yeni, harika bir pozisyonum var. Birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor-yaratıcılığımı en güzel şekilde ifade edebiliyorum.

1641197841118.png
Kendimi ve yaratıcılığımı özgür şekilde ifade edebiliyorum. Kendim olmaktan ve kendimle olmaktan çok mutluyum, çok gururluyum. Benden çıkan her türlü his, enerji, madde olarak algılanan her şey dışarıya sevgiyle gider, muhteşem oluşlara vesile olur, ilham olur, bolluk bereket olur Ya Rahman Ya Rahim Ya Muktedir. İlahi sevgi, rahmani duygular burada mucizeler yaratıyor.

1641198221920.png
Her zaman doğru zamanda ve doğru yerdeyim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum
,kendimle olmanın huzuru ve coşkusu içindeyim. Tam şu anda olduğum gibi zaten mükemmelim. Zengin bir bilince sahibim; istediklerimi tezahür ettirecek muhteşem bir çekim alanım var. Sevgi doluyum, şükür doluyum; işte bu yüzden muhteşem çekim gücüne sahip bir mıknatısım.

Eklentiler

• 1641195330125.webp
    1641195330125.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 1641198609681.webp
    1641198609681.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 20
Size harika bir kitap önermek istiyorum. Burada okuyan çoook kişi vardır. Adı Kryon yuvaya yolculuk. Kitabı çok kısa sürede okudum ve geçen hafta bitirdim. Kitabın yarısını ağlayarak okudum. İlk şoku zaten ilk sayfalarda en sevdiğim yerlerden bahsetmesiyle yaşadım. Sonra hastane macerasını anlatırken doğumuma gittim, belki dünyanın en pahalı hastanesidir kendisi Beverly de ve yaşadığım şeyler... İnanılır gibi değil dedim, bu benim dedim bir kere daha yanlız olmadığıma emindim. Yeni yıla bu kitapla muhteşem bir giriş yapmış oldum topikcanlarım, size de tavsiye ederim; geçtiğim yolları-aldığım eğitimler-geçtiğim evler, anlatmaya çalıştıklarımı çok iyi anlayacaksınız :KK200::KK200:

Back
X