• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

ftemiz ftemiz cnm orda anlatmak istediğim,ilk önce ardıma aldım konuyu umursamadım,görmezden geldim '' hadi canım daha neler'' dediğim bile oldu..sonra o konunun ısrarla orda burda şurda karşıma çıkması ve beni içine alması..ve incelediğim de aslında benim kariyerim için dönüm noktası olma olasılığının ve istediğim yerde yaşama olasılığının büyük bi bölümüne sahip olması...

ftemiz ftemiz cnm orda anlatmak istediğim,ilk önce ardıma aldım konuyu umursamadım,görmezden geldim '' hadi canım daha neler'' dediğim bile oldu..sonra o konunun ısrarla orda burda şurda karşıma çıkması ve beni içine alması..ve incelediğim de aslında benim kariyerim için dönüm noktası olma olasılığının ve istediğim yerde yaşama olasılığının büyük bi bölümüne sahip olması...
hımm anladım canım, inşallah ulaşırsın istediklerine.
Allah hepimize karşımıza çıkan bu fırsatları farketmeyi nasip etsin inşallah. benim de çok istediğim bişey var, uğraşıyorum ama olması çok da zor gibi, açıkçası olup olmayacağına emin olamadığım için çok da üzerinde durmuyorum aslında. ama dediğin gibi her zaman karşıma çıkıyor, inşallah olacaktır. hayırlı olan ne varsa hayatımızda Rabbim bizlere nasip etsin.

Resim1%282%29.png

Back
X