• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

olumlu düşünüyorum, olumlama da yapıyorum ve etkilerini de görüyorum ama bir konuda artık pes ettim. olmayacağını biliyorum çünkü bir ışık göremiyorum. o yüzden artık bıraktım dua bile etmek içimden gelmiyor olumsuza saldım kendimi:KK55:

olumlu düşünüyorum, olumlama da yapıyorum ve etkilerini de görüyorum ama bir konuda artık pes ettim. olmayacağını biliyorum çünkü bir ışık göremiyorum. o yüzden artık bıraktım dua bile etmek içimden gelmiyor olumsuza saldım kendimi:KK55:
O istediğiniz şey belki sizin hayrınıza değildir. Çok dua ettiğim halde olmayan nice isteklerim için sonradan "İyi ki olmamış." demişimdir.Bence dua edip gerisini düşünmemek lazım.Çünkü dua müracaattır,Allah da müracaatımıza en doğru şekilde cevap verecektir.

Kendinizi üzmeyin.Kabul olur mu diye hiç düşünmeden duanıza devam edin.Çünkü yaptığınız dualar size pozitif enerji yükleyecektir.Bir nevi ruh detoksu gibi düşünün.Dua ettikçe ruhunuz arınacak ve Allah'la olan münasebetiniz daha da ilerleyerek. Muhtemelen çok daha mutlu bir insan olacaksınız ve belki de o istediğiniz şey size en güzel şekilde sunulacak.

Istediginiz seyin zamanina mudahale ediyorsaniz,olup olmadigini kontrol ediyorsaniz,düşündüğünüzde size mutluluk,huzur,cosku vermiyor hatta ya olmazsa diye düsünüp korku duyuyorsaniz hayalinize yaklasmayi birakin onu kacirirsiniz.Hayalinizi yasiyor gibi olmalisiniz, düşüncesi bile huzur vermeli.Olmazsa olmasin demelisiniz.Diyemiyosaniz o size ait olan ve kalpten gelen hayal degildir zaten,egonuzun hayalidir.Olumlu düşünmenin en güzel yanı,anda kalmak.Anda kaldigimiz zaman egomuz degil kalbimizden ilham olarak gelecek hayalimiz,istegimiz...

En son kisimda dedim ya kalbimizden ilham olarak gelen hayalimiz,istegimiz...Bu aralar düşüncelerim sanki bir üst boyuta geçtı,daha da temellendi sanki.Ama su an bulaniklik var :) Isteklerim,hayallerimin ilham olarak,kalbimden geldigine ve o yuzden cekimin cok etkili oldugunu düşünüyorum kendimde.Tabi ilhamin kaynagi belli:an 'da kalmak,bol bol şükür(şu an ki mevcut olan her seye,memnun olmadiklarimiz dahil) ve bol bol Yaradan'in o guzel esmalarini hissederek hatta yasayarak o güzel titresimleri hücrelerimizde DNA larimizda titretmek...Tabi bunlar kendimce...

Merhaba arkadaslar kilo vermek özgüven kazanma ve mutluluk özsaygi icin ne gibi olumlamalar yapmam gerek?

Nasil ve ne kadar süre kac kere?

O istediğiniz şey belki sizin hayrınıza değildir. Çok dua ettiğim halde olmayan nice isteklerim için sonradan "İyi ki olmamış." demişimdir.Bence dua edip gerisini düşünmemek lazım.Çünkü dua müracaattır,Allah da müracaatımıza en doğru şekilde cevap verecektir.

Kendinizi üzmeyin.Kabul olur mu diye hiç düşünmeden duanıza devam edin.Çünkü yaptığınız dualar size pozitif enerji yükleyecektir.Bir nevi ruh detoksu gibi düşünün.Dua ettikçe ruhunuz arınacak ve Allah'la olan münasebetiniz daha da ilerleyerek. Muhtemelen çok daha mutlu bir insan olacaksınız ve belki de o istediğiniz şey size en güzel şekilde sunulacak.
Teşekkür ederim cevabınız için..Aslında her zaman böyle değilim, olumlu düşünmeye pozitif olmaya çalışırım genelde, ki istediğimi de alırım er yada geç. Ama bu konu da bir ışık göremediğim için ister istemez karamsarlığa kapılıyorum, olmuyo işte diyip geri çekiyorum kendimi. Dediğiniz gibi hata yapıyorum belki de böyle davranmakla.. Devam edicem dualarıma ama inat ettim:)

Istediginiz seyin zamanina mudahale ediyorsaniz,olup olmadigini kontrol ediyorsaniz,düşündüğünüzde size mutluluk,huzur,cosku vermiyor hatta ya olmazsa diye düsünüp korku duyuyorsaniz hayalinize yaklasmayi birakin onu kacirirsiniz.Hayalinizi yasiyor gibi olmalisiniz, düşüncesi bile huzur vermeli.Olmazsa olmasin demelisiniz.Diyemiyosaniz o size ait olan ve kalpten gelen hayal degildir zaten,egonuzun hayalidir.Olumlu düşünmenin en güzel yanı,anda kalmak.Anda kaldigimiz zaman egomuz degil kalbimizden ilham olarak gelecek hayalimiz,istegimiz...
Tesekkur ederim cevabınız için, evt tam dediğiniz gibi oluyor. ilk başta çok konsantre bir şekilde hissederek içten gelerek istediğim şeyi diliyorum. sonrasında olmayacak diye içime bir his geliyor ve karamsarlığa kapılıyorum, amaaan olmuyor işte diyip kestirip atıyorum hemen. ve etrafımdaki insanların da payı var tabi bunda. umutsuz vaka gözüyle bakıyorlar. Allah bilir tabi her sey onun elinde. dua etmekten başka çaremiz yok...

ooooww bayadır yazmıyorum buraya
yeni bişeyler keşfetme vakti gelmiş bulunmakta
en kısa zaman içinde sizlerle paylaşıma devam edicem :)
hatta yaşadığım bi olayı size anlatacağım..gün içinde görüşmek üzre :)

ooooww bayadır yazmıyorum buraya
yeni bişeyler keşfetme vakti gelmiş bulunmakta
en kısa zaman içinde sizlerle paylaşıma devam edicem :)
hatta yaşadığım bi olayı size anlatacağım..gün içinde görüşmek üzre :)
merakla bekliyorum canım. ben de epeydir bırakmıştım takibi, geçenlerde aklıma geldi, bayağı faydasını görmüştüm, tekrar devam etmek istiyorum ben de.

merakla bekliyorum canım. ben de epeydir bırakmıştım takibi, geçenlerde aklıma geldi, bayağı faydasını görmüştüm, tekrar devam etmek istiyorum ben de.
birazcık işim var onları tamamlayayım başlıycam ufak çaplı :)

bugün yeni bir olumlamaya başlamak istiyorum ve önümüzdeki 21 gün için özellikle tecrübeli arkadaşlarımızın desteğine ihtiyacım var :)

klasik hikaye, unutamadığım ve 1 ay önce yolları ayırdığım biri var, elbette hayırlısıysa onu istiyorum ancak değilse de kendi kendime bir bütün olabilmeyi, kendimle mutlu ve huzurlu olabilmeyi, kafama geçmişimi takmamayı istiyorum.

çok güzel giden bir kariyerim varken, işyerinden arkadaşlarımdan uzak kalışımı ve aralarında kurdukları yakın dostlukları içime dert etmeden, akışına bırakıp, tavır ve triple kendimden uzaklaştırmamak, aksine güzel muhabbetlerimiz için tekrar kendime çekebilmek istiyorum. çünkü iş yerindeki huzurum çok önemli.

bu ikisi için nasıl esma'lar önerirsiniz sevgili arkadaşlarım? ve nasıl olumlamalar?

ve tabii ki sağlık! ailemin sağlığı ve huzuru için her gün dua ediyorum :) sağlı kher şeyden önemli.

bugün yeni bir olumlamaya başlamak istiyorum ve önümüzdeki 21 gün için özellikle tecrübeli arkadaşlarımızın desteğine ihtiyacım var :)

klasik hikaye, unutamadığım ve 1 ay önce yolları ayırdığım biri var, elbette hayırlısıysa onu istiyorum ancak değilse de kendi kendime bir bütün olabilmeyi, kendimle mutlu ve huzurlu olabilmeyi, kafama geçmişimi takmamayı istiyorum.

çok güzel giden bir kariyerim varken, işyerinden arkadaşlarımdan uzak kalışımı ve aralarında kurdukları yakın dostlukları içime dert etmeden, akışına bırakıp, tavır ve triple kendimden uzaklaştırmamak, aksine güzel muhabbetlerimiz için tekrar kendime çekebilmek istiyorum. çünkü iş yerindeki huzurum çok önemli.

bu ikisi için nasıl esma'lar önerirsiniz sevgili arkadaşlarım? ve nasıl olumlamalar?

ve tabii ki sağlık! ailemin sağlığı ve huzuru için her gün dua ediyorum :) sağlı kher şeyden önemli.
slm cnm
esmalardan ve olumlamalardan önce küçük bi dipnot;beynini kontrol etmen gerek.
aslında sen zaten çevrende neler olup bittiğini görebiliyorsun bu şuan için atmış olduğun olumlu bi adım..
yolumuzu ayırdık dediğin kişi zaten senin için uygun olmuş olsaydı,o yol devam ederdi..demekki değilmiş..
şuan için ayrıldığın kişiden çok içinde bulunduğun atmosfere bağlanman gerek ,neden mi?orda daha huzurlu daha mutlu olacaksın ve bunları yaşarken bambaşka insanların karakterlerini çözmeye başlarken bulacaksın kendini..tüm bunlar olurken o yolunu verdiğin kişi aklından uçup gidecek..
benim sana tavsiyem sadece ortamında sevilmeyi saygı görmeyi sağlaman
inan bana iş-para-kariyer bazen bi erkekten daha önemlidir..
ve sen senin frekanslarına uyan,tam gönlüne göre olan kişiyi bulduğunda inan bana hepsi harmanlanıp seni daha da yüceltecek

bu yüzden ki ''etrafın tarafından sevilme-saygı görme adına'' esma okuyabilirsin..
ben esmaları geçmiş sayfalarda fazlasıyla paylaştım canım,şuan yanlış yazmak istemediğimden yazmıyorum..olumlama yaparken zaten nasıl yapıldığını öğrendiniz :) ''herkes tarafından seviliyorum,çok güzel arkadaşlarım var,çok mutluyum,işimi bulunduğum ortamı çok seviyorum,sağlıklı ve akıllıyım..ailem dostlarım herkes yanımda....vs'' diye bilirsin..

evet kızlar yaşamış olduğum küçük bi olaydan bahsetmek istiyorum..
aylar önce sevgili buttrfly buttrfly ile özel olarak konuştuğum bi konuda bana küçük bi öneri sunmuştu..ben pek dikkat etmedim açıkcası çünkü söylediği şey ne ilgi alanımdı ne de mesleki alanım :)
aradan bi kaç ay geçti..tabi bu arada o geçen zaman zarfında ben felaket yoğunum..her neyse,daha sonra öyle youtube da dolaşırken,bi vloger var çok beğenerek takip ettiğim,tam benim sorularımı yanıtlıyor falan,bayadır da bakmıyordum,şans eseri karşıma çıktı :) ve çok ilginçtir ki buttrfly ile aynı konudan bahsetti..şaşırdım..neden mi?bu konu bi kaçtır tv de reklamlarda orda burda karşıma çıkmaya başlamıştı..sonra dank etti kafama :) başladım araştırmaya..1 haftadır her yerden araştırıyorum ve ilginç sonuçlar almaya başladım :) şuan bi kaç kişiyle daha karşılaştım bizzat bu konuyla alakalı olan :) yani demem o ki,bişeyler size yol gösteriyorken,siz gözlerini kapatırsanız,o şeyi görmezden gelirseniz,o anlık sadece görünmez olur..sonra pat diye bi yerlerden yine sizi bulur,ama siz yine gözlerinizi kapatıp bırakırsanız..bu sefer o da sizi bırakır :)

evet kızlar yaşamış olduğum küçük bi olaydan bahsetmek istiyorum..
aylar önce sevgili buttrfly buttrfly ile özel olarak konuştuğum bi konuda bana küçük bi öneri sunmuştu..ben pek dikkat etmedim açıkcası çünkü söylediği şey ne ilgi alanımdı ne de mesleki alanım :)
aradan bi kaç ay geçti..tabi bu arada o geçen zaman zarfında ben felaket yoğunum..her neyse,daha sonra öyle youtube da dolaşırken,bi vloger var çok beğenerek takip ettiğim,tam benim sorularımı yanıtlıyor falan,bayadır da bakmıyordum,şans eseri karşıma çıktı :) ve çok ilginçtir ki buttrfly ile aynı konudan bahsetti..şaşırdım..neden mi?bu konu bi kaçtır tv de reklamlarda orda burda karşıma çıkmaya başlamıştı..sonra dank etti kafama :) başladım araştırmaya..1 haftadır her yerden araştırıyorum ve ilginç sonuçlar almaya başladım :) şuan bi kaç kişiyle daha karşılaştım bizzat bu konuyla alakalı olan :) yani demem o ki,bişeyler size yol gösteriyorken,siz gözlerini kapatırsanız,o şeyi görmezden gelirseniz,o anlık sadece görünmez olur..sonra pat diye bi yerlerden yine sizi bulur,ama siz yine gözlerinizi kapatıp bırakırsanız..bu sefer o da sizi bırakır :)
canım tam olarak anlamadım yani maddi anlamda mı sana katkı sağladı bu dediğin olay, ne açıdan faydasını gördün?

Back
X