- 18 Şubat 2010
- 16.187
- 19.986
- 823
hoş geldin sefa getirdin :)Pardon basliyorum ve mutluyum.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin sefa getirdin :)Pardon basliyorum ve mutluyum.:)
Eveeeet isin uzmanlarina 7 gun sonraki olumlamam için sormaya geldi sira. Su zmna kdr fazla kalp kirikligi yasadim ve gidenlerin hep donmesini bekleywrwk, donunce de gelecek için endiselenerek vaktimi ve iliskilerimi harcadim. Su an hayatimda bana en dogru ve en guzel duygulari yasatabilecek insana dogru cekilmek ve o insanla an'da mukemmel bir uyum yakalamak istiyorum. Niyet esma ve olumlama onerilerini alabilir miyim? Ne dusunuyorsunuz?
Hosgordum canim.:)hoş geldin sefa getirdin :)
hemen hemen evet canım :) içerikler aynı olaylar aynı sadece yapmak eyleme geçmek gerek hepsi bu :)Hosgordum canim.:)
Allah razı olsun canim hiç usenemden sayfalarca güzel güzel yazmissin:)
Pek ayrıntılı okuyamadım
Yani basite indirgersek işin özü olumlu düşünmek güzel düşünmek degil mi
Güzeli dusunelim güzeli cagiralim
Yani bi nevi şu soz gibi değil mi canim:)
Güzel bakan, güzel görür. Güzel gören, güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır
Bediuzzaman Said nursi
Tamamdir canimcim:)hemen hemen evet canım :) içerikler aynı olaylar aynı sadece yapmak eyleme geçmek gerek hepsi bu :)
Hosgordum canim.:)
Allah razı olsun canim hiç usenemden sayfalarca güzel güzel yazmissin:)
Pek ayrıntılı okuyamadım
Yani basite indirgersek işin özü olumlu düşünmek güzel düşünmek degil mi
Güzeli dusunelim güzeli cagiralim
Yani bi nevi şu soz gibi değil mi canim:)
Güzel bakan, güzel görür. Güzel gören, güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır
Bediuzzaman Said nursi
Teşekkür ederim hoş buldum canim:)Hosgeldiniz,kuantum acisindan Bediuzzaman in tefekkurleri bana cok ilham olmustur.
Aynen ben de sendenim canim, 21 gun olumlama bana gore degil.Cunku 21 gunun sonunda sanki beklentiye giriliyormus gibi geliyor eee ne oldu diye bekler gibi,icsellestirilmeli hayat felsefesi haline getirilmeli bence.Zaten isin icinde zaman kavrami varsa ben o kadar pozitif olamiyorum acikcasi itiraf etmek gerekirse,endise bile duyarim.Uppppuzun zamandir ilk defa endiseye sahibim mesela,sanki kontrol edemiyorum bebegimin basi ters hala donmedi ve ben cooook normal dogum istiyorum zaman az kaldi,ama sanki bebegimin iradesine istegine mudahale ediyormusum gibi geliyor donmesini cok isteyerek o yuzden bu durumuma olumlama bile yapamiyorum icten.Oyle karisik bir hal aldim...Neyse her sekilde Gorelim Mevlam Neyler Neylerse En guzelini eyler : )Hepinize kocaman günaydınlaaar. :)
Kızlar ben olumlama yapıyorum. Fakat 21 güne sadık kalamayacağım galiba. Beni örnek almayınız. Çünkü ben bu durumu yaşam biçimim haline getirmek istiyorum. İçsel bir şey bu da. Her gününme olumlu cümlelerle başlamak her olaya olumlu tarafından bakabilmeyi öğrenmek a'nı yaşamak. Öncesinde canımı sıkan, beni yaralayan olayların kişilere ve olaylara yüklediğim anlamdan kaynaklandığını bilmeyi öğreniyorum. Daha rahat daha huzurlu ve mutluyum.
Hala öğrenme sürecindeyim. Kendime bol maşallah diyorum.
Bugün ki esma ritüelim; Ya Vedud Ya Cami Ya Latif.
Aynen ben de sendenim canim, 21 gun olumlama bana gore degil.Cunku 21 gunun sonunda sanki beklentiye giriliyormus gibi geliyor eee ne oldu diye bekler gibi,icsellestirilmeli hayat felsefesi haline getirilmeli bence.Zaten isin icinde zaman kavrami varsa ben o kadar pozitif olamiyorum acikcasi itiraf etmek gerekirse,endise bile duyarim.Uppppuzun zamandir ilk defa endiseye sahibim mesela,sanki kontrol edemiyorum bebegimin basi ters hala donmedi ve ben cooook normal dogum istiyorum zaman az kaldi,ama sanki bebegimin iradesine istegine mudahale ediyormusum gibi geliyor donmesini cok isteyerek o yuzden bu durumuma olumlama bile yapamiyorum icten.Oyle karisik bir hal aldim...Neyse her sekilde Gorelim Mevlam Neyler Neylerse En guzelini eyler : )
Hhaha evet canım çok haklısın konuşmuştuk zaten sonra bi baktım art arda mesajları atmışsın! :))Bu kadar olurrr :) Yazimi yazdiktan sonra simdi bu yeni yazini okudum.Sanki dusuncelerini okumusum gibi,yazdigim ustteki yazi bu yazina cukkk diye oturmus.Cunku ben senin hep gecmis ve gelecek kaygilarin olduguna emindim, bak sorum belli cozumu de yakalamissin, bunlarin hepsi isaret sana tatlim : )))
henüz başlamadığın için onla ilgili bi gelişme diyemiycem ama bilinçaltına onu doldurduğundan dolayı evrenin sana küçük bi şakası diyebilirim :)kızlar bu akşam cok komik birşey olduburaya bugün aşk olumlamasına başlayacağımı yazmıştım. olmasını istediğim kişiyle, 3 aydır konuşmuyoruz ve en son konuşmamızda tartışmıştık. o gün bugündür aramızda hiçbir iletişim yok. bu akşamda bi arkadaşımla msjlaşırken hiç yapmadığım birşey yaptım, onun profiline girip online mı değil mi diye bakmak istedim. ara ara profiline girdim baktım nedense.. sonra onun sayfasından cıkmadan whatsapptan tamamen çıktım. arkadaşımda öncesinde bana birşey sormuştu, netten o dediği şeye bakıyordum. sonra arkadaşıma cvp yazmak için, tekrar whatsappı açınca, hoşlandığım cocuğun sayfasını kapatmadığım için msjı onun sayfasına yazdım farkında olmadan
allahımm elim ayağım titriyo napıcamı şaşırdım. çocukta şaşırdı, nasıl yani diyo
isim benzerliği yanlışlıkla gönderdim falan diyip salladım bişeyler
öyle biraz konuştuk. cokta uzatmak istemedim bilerek attım sanmasın diye.
komik oldu ama cok tatlıydı konuşması.. bu bi işaret mi acaba
![]()