düşün sonra kararını ver ...

Mesaj atarsanız istediğinde sizi bi güzel paylama hakkını ona vermiş olursunuz.
Genel olarak aranız iyiyse ve sürekli yapmayacağına inanıyorsanız yine de mesaj atmayın ama o dönerse alttan alın bence.

Bu 5 ay sana sadakam olsun deyip kalan omrunu kurtaricaksin. Gercekten de gevsek bi herif. Para saygi getiriyosa 100 lira atayim da sus deseydin. Arsiz kopek bi de uste cikiyo nasi sinirlendim
bu lafına da cok takıldım. Geçmişte böyle bir para / saygı muhabbetimiz olmuştu.
bir kere işveren / işçi bu bambaşka bir boyut. bunu alıp bizim olayımıza hala niye bağladığını anlayamadım.

Buraya yazıpta hatalı çıkmama imkanın yok buraya yazan herkes hatalıdır olarak bakılıyor bence burda yazılana göre karar vermeyin şeyi merak ettim bu adamın kücücük hassas noktasına dokununca bu tepkiyi vermiş ya mesela anne ve babasıyla tartışsanız sanırım sizi ayaklarınızdan iple camdan sallandırır sonra da özür dilerim beinm öfke kontrolüm yoktu der.

Sen kimsin sana küfür ederdim de kadınsın diyen küfür de eder

Mesaj atarsanız istediğinde sizi bi güzel paylama hakkını ona vermiş olursunuz.
Genel olarak aranız iyiyse ve sürekli yapmayacağına inanıyorsanız yine de mesaj atmayın ama o dönerse alttan alın bence.
yazmaz artık. Çünkü yazıp seni zorlamak istemiyorum.
Sen eger istersen ben burdayıma getirdi.

konuşursam her şeyi söylerim ama birde bunu yutmuş olacağım.
Ya yapmaktan cekinmezse ?
o zaman mı bitirmeliyim yoksa şimdi mi bunu bilmiyorum.

Ha bu arada gevşek demişsiniz de adam hakaret etmeden sizi ayak üstü pataklamış baya patronunun elemanı aşağılaması için yukarda da denmiş te patronun olsa yapamazdın demek sen para verseler yapmazsın böyle minvalinde değil mi ya baya saygısız biri

Nasıl yani on dakika yarım saat neyse aralıksız azarlayan adamı haklı mı buldunuz ??? Tamam hatalı olabilirsiniz. O da kırılmış olabilir. Kimse kimseyi boyle rencide edici konuşamaz. Basit bir sekilde ben kullandığın bu kelimeye kırıldım demek yeterli. Ne demek "kimse kimsenin kaşı gözü için durmuyor" insan ofkeliyken nasıl konuşuyorsa öyle biridir aslında. Kimsin sen, haddini bil tarzı konuşma çok itici ve onur kırıcı. Ben hakliyken haksız duruma düşmüş, sonra aradığında da tüy dikmiş diye düşünüyorum.

Yazacağınızdan emin olmak için ben yazmayacağım demiştir bir hafta bekleyin ve görün bunu diyen bir insan elinde sonunda yazar

benim kafamı yazsam mı diye kurcalayn zaten arayıp özür dilemesiydi.
Eger azarladıgı konusmanın üzerşne aramasaydı. Asla buraya konu acma gereği bile duymazdım ama öyle davranmaması gerektiğinin farkında ve özür diledi

Hayi
HayiR haklı değil
25 yaşıma kadar evet bunları affeden yutan bir gerizekalı olurdum
25 imden sonra bana bir aydınlanma geldi
Bu adamın tavrının nereye dayanacagini biliyorum ileride..

Sinirlenince gözü bisey görmeyen bi adamla bi iliski istiyo misin ona karar ver bence, onun kararını biz senin adina veremeyiz
aynı seyi bir kere daha yapsa asla devam etmem mesela.
5 ayda ilk defa oldugu için acaba cok mu üstüne gittim diye düşündüm.
Tekrarı olursa elbet devamı olmaz.

evet yanlış kelime seçtim.
Burada herkes o size hakaret etmemiş diyor ama sana küfür edeceğim , zor tutuyorum kendimi demek de kötü bir sey , hatta küfür etmiş gibi algılıyorum.
Bilmiyorum cok kırıldım. İlk adımı o attı aradı ama 24 saattır ses yok. Pat diye ben mi yazsam ki kafanı toplayınca istersen yazarsın burdayım dedi. Ya da bıraksam yazarsa mı konussam ? bilemedim.

Siz de zaman zaman kızıp anı tepkiler veriyormussunuz sizin de öfke kontrolünde sorun olabilir mi?
Adam haksız ama sanki dolmuş keşke daha önce alttan alacağına tepkisini daha sakin ortaya koysaydi da böyle içinde biriktirmese idi. Böyle daha kötü oluyor çünkü
Bir terapiye mi gitseniz ikiniz de

Ben salt şu hatalı bu hatalı diyen biri değilim. Bir hata varsa karşılıklı vardır her zaman. Ama kimin daha fazla hatalı olduğuna gelirse ben sevgilinizin hatalı olduğunu düşünüyorum. Çok sert tepki vermiş. Sizi ağlatmış. Ve bunu telefonda yapabilmiş.yarın bir gün siz yüz yüze tartışınca ne olacak? Yüz yüzeyken tartışınız diyelim en masum hikayede, siz köşede ağlarken deli danalar gibi ordan buraya yürüyüp kendi kendine söylenen bağıran biri. Ben katlanamazdım açık söyleyeyim.

Benim gibi kırılgan bir yapınız varsa o kavgada sinirle söyledim yeaa denen her bir cümle beyninizi kemirecek bir süre sonra. Ya bu bile bile ölüm.

burcu terazi :)

valla bana korkunçlu geldi :) duvara tosladım hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…