düşün sonra kararını ver ...

Cok dogru. Çünkü insanın sadistik yanlarını kamcilio karşıdakinin ezilmesi ve daha cok ezmek istiyosun. Bittermoon izle konusahibi :) O da artik ezilmemek icin bir adim atayim yeter ben erkegim ulan demis :)
izleyeceğim bunu. Listeye aldım :)

Anladim. Kalbinizi kirdiysa gonlunuzu almali, hataliysa ozur dilemekten kacinmamali bu zaten olmasi gereken bir sey. Alttan almak diyince benim kafamda siz devamli hakli haksiz uste ciktiniz karsinizdaki de alttan almaya calisiyor gibi gelmişti.

herkes erkek arkadaşımı haklı gördü.
Şuan tamamen haksız hissediyorum.

Buraya yazmadan önce haklı ama tepkisi cok diye düşünmüştüm. Herkes az bile oldugunu söyledi.

normalde babasına falanda kızıyor ediyor.
Benim için hep daha dikkatli. Tutuyor kendisini hissediyorum. Seni kırmak istemiyorum diyor .
Bu sefer tutamadı maalesef ben cok abarttım demekki

o özür diledi ben uzattım.
Normalde de o özür diliyor, ben biraz uzatıyorum maalesef.
Ama sonunda hemen mutlaka sonuca ulasıyoruz. Yan yana olunca daha kolay oluyor tabii.

Tamam işte böyle tipe ne kadar güvenecek bu kız???

herkes erkek arkadaşımı haklı gördü.
Şuan tamamen haksız hissediyorum.

Buraya yazmadan önce haklı ama tepkisi cok diye düşünmüştüm. Herkes az bile oldugunu söyledi.
Ben erkek arkadaşınızı haklı görmüyorum. Az falan da değil size dakikalarca saydırmış bunun bir üstü şiddet göstermesi ya da daha ağır küfürler etmesi mi? Neyi az görmüşler tam olarak?

zaten o yanlış ifade ettiğini kabul ediyor. Bu yüzden arayıp özür diledi .
Ben sessiz kaldım. O da özür dilesem de kabul etmeyebilirsin belki görüşmek istemeyebilirsin. Saygı duyarım.
Kafanı topla iyice, kararını ver. Yazarsın dedi.

yok öyle süründüreyim tarzı biri değilim. Zaten buna kendisi de izin verecek yapıda değil.
Genelde beni kızdırır ve ben de belli ederim halimden, tavrımdan. Özür diler, şakaya vurur ama mutlaka gönlümü alır.
Çünkü gerçekten kızdırmıştır . Ama öyle her olayda trip, tavır yapmıyorum tabii ki.

Anladim. Kalbinizi kirdiysa gonlunuzu almali, hataliysa ozur dilemekten kacinmamali bu zaten olmasi gereken bir sey. Alttan almak diyince benim kafamda siz devamli hakli haksiz uste ciktiniz karsinizdaki de alttan almaya calisiyor gibi gelmişti.
aa yok öyle değil. Zaten o yapıda değil.
Gerçekten kızdırıyor ya da kırıcı konuşuyor. Sonrasında düzeltmeye çalışıyor.

Cok dogru. Çünkü insanın sadistik yanlarını kamcilio karşıdakinin ezilmesi ve daha cok ezmek istiyosun. Bittermoon izle konusahibi :) O da artik ezilmemek icin bir adim atayim yeter ben erkegim ulan demis :)

Ne yalan soyleyeyim boyle asssiri pasif, asiiiriii kendini ezdiren biri bana miy miy miy dert anlatiyor ya mesela kafasinin ortasina bir tane çakasim geliyor benim bile. Soguyorum zaten o kişiden.

ben asla az ya da haklı demedim tepkisi bunu belirteyim
aksine haklı iken haksız duruma düştüğü konusundaki düşüncem baki
siz bana yaı düşünen tek kişisiniz.
Tamam haklı ama tepkisi cok ve yanlış.
Haklıyken haksız dediniz değil mi :)

Çok gereksiz yükselmiş, sen kimsinvari konuşmuş.
Benim de bir sevgilim vardı, yüzde yüz haklı olduğum bir sebepten bağırıp çağırırken (ayrılma konusmasiydi) , gayet sakince 'seni sevmem benimle böyle konuşma hakkını vermiyor, kapatıyorum. Sakinlesince beni ara' deyip çat diye kapatmıştı yani yine ayrıldık ama bu davranış çok hoşuma gitmişti.
Birisini sevmek seninle üst perdeden konuşmasına izin verme hakkını vermemeli. Bu açıdan çocuk haklı .
Ama o kadar saçma konuşmuş ki... Zaten kendini sakinkestiremeyen insanlar hep beni korkutmustur
Sinirliyken içindekileri söyler ya insan, o da sana demiş; sen kimsin?
İşte sen busun onun gözünde..ben yerinde olsam devam etmezdim. Zaten aşkınız devam ederse bir şekilde barisirsiniz. Ama şimdi devam etmek bence yanlis.
Yol ver gitsin.
Daha beş ayda sana böyle bilenmiş, biraz da kendine toz konduramayan insan. Bunla evlenecen de sanki mutlu mu olacan?

bir de konuşmadaki senin demek istediğin ben burada ciddi ciddi konuşuyorum sen orada işi gırgıra vuruyorsun zaten sinirlenmişim demek istemişsin ben anladım. işte birikmiş öfkenin patlaması fena oluyor, eşim biraz destek aldığı için bu konularda çok prof hep şey der öfke insana tatlı gelir. O öfke anında allahım nasıl haklıyım, işte dersini bildiriyorum gibi tuhaf bir boşalma oluyor ama ben bu güne kadar öfke ile kalkıp zarar ile oturmayanı gerçekten görmedim. Kendimi de hiç haklı göremedim o yüzden sevgilini de belki bundan haklı göremiyorum.

borderline ne demek. İlk defa duydum.
Konunuzu okuyacağım.

Normalde sinrli biri ama bana hep sakindir. Kırmaz, üzmez, alttan alır yani.
Ya inanıyor musun? İstediği olmayınca garsona bağıran, trafikte yolunu alana öfkelenen zamanla sana kızdığında ne yapar? İnsansın belki gerçekten hata yaparsın bir gün o zaman ne olacak? Onun istediği gibi boyun eğmediğinde içinde biriken yönetememe duygusu, kin ne olacak? Hani sana sakindi bak ne yaptı? Neden bi daha yapmasın?

Şans vermeye değmez. 5 ay çabuk unutulur. Yat kalk Allaha dua et erkenden gördün.

Sen o kelimeyi etmekle gerçekten hata etmişsin ben olsam ben de sinirlenirim. Ama bu kadar uzun uzadıya yok sen kimsin anam babam mısın diye dırdır yapmam. Erkeğin dırdırcısı musil içmiş güvercine benzer, mide bulandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…