düşün sonra kararını ver ...

Burası önemli bence.
Zaman zaman gereksiz tripler yapınca karşı tarafta birşeyleri tüketmiş olabilirsiniz.
O alttan almalar aslında birikme oluyor.
Sonrasında da patlıyor bu şekilde.
Gevşek sözüde hoş değil , ben de olsam rahatsız olurdum.
Sevgiliniz fazla yükselmiş ama işleri bu raddeye karşılıklı olarak getirmemek gerekiyor.
evet hakkını yemiyorum . Hep alttan alır , kalbimi kırsa gönlümü almasını bilir.
Biriktirdi sanırım.

Siz ne düşünüyorsunuz? Yüz yüze oturup bir kere daha konuşmak gerekir mi ?

Adam sinirlenmiş ama hakaret etmemiş. Söylediklerini biraz abartmış ama haklı olduğunu düşünüyorum.
Siz ona ne niyetle olursa olsun gevşek demişsiniz, sizinki hakaret.
Seviyorum diye alttan almış ama patlamış.
Düşünün, düzgün bir şekilde ilişkiye devam etmeye karar veriyorsanız devam edin.

arkadaşlarımla da paylaştım. Onlar belki arkadaşım olduğu içindir bilmiyorum. Gevsek lafından sonra bile böyle kelimeler söylenmez dediler.
Cok kararsız kaldım.
Burada beni doğru yönlendireceğinizi , tarafsız olunacagını bildigim için sizlerden fikir istedim.
Güzel şeyler hissediyorum . Gerçekten o haklıysa adım atmaktan korkmam.

Öfkeli, saman alevi gibi bir yapınız olabilir ancak bu, haddini aşan sözler soylemenizi meşrulaştırmaz.
"Gevşek gevşek konuşuyorsun "demek bir hakaret sözüdür.
Bence erkek arkadaşınız tepkisinde çok haklı. Belli ki ne yaptığını, ne söylediğini bilen ölçüp tartan biri. Sizin de duygusal ve histerik davranmak yerine mantıklı olmaniz gerek bence. Yoksa bu adamla ilişki yurutmeniz zor olabilir.

haklı diyorsunuz yani. 10 dk azarladı beni :KK43: bu zoruma gitti sanıyorum kı.

Bir de çevremdekiler hep haklısın dedi vs. Onlardan etkilendim sanıyorum ki.
Akşam mesaj atayım o halde. Biraz iyileşince yüz yüze gelip konuşmak istediğimi söyleyeyim.

arkadaşlarımla da paylaştım. Onlar belki arkadaşım olduğu içindir bilmiyorum. Gevsek lafından sonra bile böyle kelimeler söylenmez dediler.
Cok kararsız kaldım.
Burada beni doğru yönlendireceğinizi , tarafsız olunacagını bildigim için sizlerden fikir istedim.
Güzel şeyler hissediyorum . Gerçekten o haklıysa adım atmaktan korkmam.
Üstüne sinirlendim diye özür de dilemiş. Hakkını da korumuş , niye kızdığını da söylemiş.
Arkadaşlarınıza göre kadın hep haklı, ama erkek sinirlenmez, kizamaz diye düşünüyorlarsa sağlıklı bir ilişki yaşayamazsiniz.
Adam hâla sizinle iletişimi koparmiyor.
İlişkiye devam edecekseniz biraz toparlayın kendinizi. Açık ve net olun, süründürcem havalarına girmeyin,kazanirsiniz

hata yok aslında.
Bir konu üzerine konuştuk. Sonrasında ben arkadaşımla görüşecektim o akşam.
Sonrasında bir iki şaka amaçlı bir şeyler yazmış . Dışardaydım okumadım. Sonra bir konuda yardıma ihtiyacım vardı aradım kendisini. Beni arayacagına internetten baksaydın dedi. Bozuldum ben de haliyle.
O akşam hiç konuşmadık. Meğer o da mesajına cevap yazmadım diye kızmıs . Öyle saçmasapan bir şey oldu aslında.

Bilmiyorum o da patladım artık dedi. İki gündür konusuyoruz sonuc yok. Sinirlendim dedi.
Sizce haklı mı tepkisinde ?

bence bir insanın haklı olduğunda da verdiği tepkiler önemli
ben bir kere eşimle daha çıkarken sizinki gibi hakaret sayılabilecek bir söz sarf ettim sinirle. Durdu, aramızda böyle konuşma istemiyorum, ben sana böyle asla davranmıyorum ve senin de bana böyle davranmanı istemiyorum, saygısız yüz göz bir ilişki istemiyorum ben, dediğinde gerçekten çok utanmış ve yerin dibine geçmiştim. Ders böyle verilir bence.
O da bana Allah ne verdiyse saydırsaydı o an şu an çok başka yerlerde olabilirdik mesela.
Haklılık haksızlık skor tutmak gibi, bana çok yorucu geliyor.

Düşünüyorum, erkek arkadaşıma, gevşek gevşek konuşuyorsun desem, kızar o da. Hakaret varsa ortada, ilk başlatan siz olmuşsunuz.
ben yanlış yaptım kabul ediyorum ama yine de tepkisi bana cok geldi neden bilmiyorum.
Sonra gerçi özür diledi.

Kızmakta haklı ama o da yanlış kelimeler seçti gibi geliyor bana.

Bazı insanlar tartışmaları alttan alır alır sonra gereksiz yerler de fazla patlar..Normalde alttan alan bir insan mı erkek arkadaşınız..Benim eşim böyledir alttan alır, gönül alır küslük olmasın diye her türlü uğraşır bazen duygusal patlama yaşadığı oluyor bu yüzden çok nadir karşılaşsam da, bu yüzden hatalı olduğum durumlar da bende olay soğumadan özür dilerim..Ama erkek arkadaşınız öfke olarak yansıtmış..Bana karşılıklı hatalı gibi geldiniz..Çokta akıl verilecek bir konu değil sanki çünkü duyduğunuz sözleri sindiremeyecekseniz devam kararı alsanız bile sürmeyecek bu ilişki..Hakkınız da hayırlısı..

ben yanlış yaptım kabul ediyorum ama yine de tepkisi bana cok geldi neden bilmiyorum.
Sonra gerçi özür diledi.

Kızmakta haklı ama o da yanlış kelimeler seçti gibi geliyor bana.
Siz de seçmisşiniz , o da seçmiş. Üstelik o özür dilemiş kelimeleri için, sizde o da yok.

bence bir insanın haklı olduğunda da verdiği tepkiler önemli
ben bir kere eşimle daha çıkarken sizinki gibi hakaret sayılabilecek bir söz sarf ettim sinirle. Durdu, aramızda böyle konuşma istemiyorum, ben sana böyle asla davranmıyorum ve senin de bana böyle davranmanı istemiyorum, saygısız yüz göz bir ilişki istemiyorum ben, dediğinde gerçekten çok utanmış ve yerin dibine geçmiştim. Ders böyle verilir bence.
O da bana Allah ne verdiyse saydırsaydı o an şu an çok başka yerlerde olabilirdik mesela.
Haklılık haksızlık skor tutmak gibi, bana çok yorucu geliyor.
aslında ben de böyle düşünüyorum.
Kesinlikle hatalı olduğumu biliyorum ama hatalı olsam da tepkisi böyle mi olmalıydı burada kafama yatmayan şeyler var.
o da zaten aslında bu yaptıgının yanlış oldugunun farkında. Bu yüzden arayıp , özür diledi. Yine de içimde bir huzursuzluk var.

üstten üste konuşmak dediğim.
Ilımlı olmadım. Ufacık bir mesaj görmeme , yanlış anlama durumu neden beni arayıp suna kızdım demiyorsun.
Ben bana alındığını bile fark etmedim. Kızdıgın şeyi söylemezsen nasıl konuşup, halledebiliriz dedim.
O da sen yazmasan yazmıcaktım vs dedi.
Kızdım ben de ne demek yazmasan yazmıcaktım. Bu hesapları mı yapıyosun dedim.

O da beklemiş ki özür dilerim seni kırdım , mesajını görmedim diyecekmişim.
Bu durumda dediğiniz şeye alınabilir ama fazla abartmış. Öfke kontrolü pek yok, bunu farklı şekilde de ifade edebilirdi. Ben olsam gevşek dediğim için arar özür dilerim ama aynı şekilde bana 10 dakika boyunca saydırmasının beni kırdığını, bunu farklı şekilde ifade edebileceğini söylerim.

Siz de seçmisşiniz , o da seçmiş. Üstelik o özür dilemiş kelimeleri için, sizde o da yok.
özür dilemedim ben evet:KK22:
O an cok ağlamıştım , cokta hastaydım aslında. Yarım yamalak bir konuşma oldu.
Sonrasında bana dinlen , yazarsın dedi.

Dün yazmadım. bugun sizlerden fıkır aldıktan sonra akşam yazmaya karar verdim.

Bu durumda dediğiniz şeye alınabilir ama fazla abartmış. Öfke kontrolü pek yok, bunu farklı şekilde de ifade edebilirdi. Ben olsam gevşek dediğim için arar özür dilerim ama aynı şekilde bana 10 dakika boyunca saydırmasının beni kırdığını, bunu farklı şekilde ifade edebileceğini söylerim.
o aslında farkında. Sen bana hakaret ettin ama ben de dogru davranmadım özür dilerim dedi.
Öfke kontrolü olmadıgını , sinirlenince gözünün hiçbir şey görmediğini daha önce de söylemişti. Bu duruma kolay kolay gelmiyorum.
Hakaret kabul edemem dedi sadece.

evet ben ılımlı olmadım bunu kabul ediyorum.
O sebeple ertesi gün tekrar aradım.

Gevsek demesem iyiydi ama onu da gülerek konuşuyorsun , umursamıyorsun seklinde söylemiştim.
Kullandığım kelime yanlış bunu biliyorum. Sonrasında olay büyümese zaten özür dilerdim. ama agzına geleni söyledi o an.
Kalbim kırıldı ama sonrasında da arayıp özür diledi. acaba yüz yüze görüşüp konuşalım desem mi ?
Yani ben kendimi sizin yerinize koyacak olsam görüşürdüm ve konuşurdum.
Bazen insanların anlık ruh halleri olmadık şeylere olmadık tepkiler vermesine neden olabiliyor.
Ancak bu durumun karakteri olup olmadığını zamanla, güzelce gözlemleyerek karar verilebilir diye düşünüyorum.
Başka insanlar hakkında söyledikleri, gittiğiniz mekanlardaki garsonlara (yani parası ile hizmet aldığı insanlara) olan davranışları kişinin karakterini azda olsa tanımanıza imkan sağlar.
Bu tür durumlarda sizi rahatsız eden bir şeyler varsa/olursa ona göre karar verebilirsiniz.

Tabi bu sadece benim fikrim, yani ben olsaydım ve karşımdaki insanı buna değer bulsaydım bu şekilde davranırdım.

Bazı insanlar tartışmaları alttan alır alır sonra gereksiz yerler de fazla patlar..Normalde alttan alan bir insan mı erkek arkadaşınız..Benim eşim böyledir alttan alır, gönül alır küslük olmasın diye her türlü uğraşır bazen duygusal patlama yaşadığı oluyor bu yüzden çok nadir karşılaşsam da, bu yüzden hatalı olduğum durumlar da bende olay soğumadan özür dilerim..Ama erkek arkadaşınız öfke olarak yansıtmış..Bana karşılıklı hatalı gibi geldiniz..Çokta akıl verilecek bir konu değil sanki çünkü duyduğunuz sözleri sindiremeyecekseniz devam kararı alsanız bile sürmeyecek bu ilişki..Hakkınız da hayırlısı..
normalde hep yan yanayız . Beni kırsa mesela çabalar, güldürmeye çalışır, özür diler. Alttan alıyor yani .
5 ayda ilk defa böyle oldu zaten.
Ona cok şaşırdım ben de. Normalde hep daha sakin oldugu için.

aslında ben de böyle düşünüyorum.
Kesinlikle hatalı olduğumu biliyorum ama hatalı olsam da tepkisi böyle mi olmalıydı burada kafama yatmayan şeyler var.
o da zaten aslında bu yaptıgının yanlış oldugunun farkında. Bu yüzden arayıp , özür diledi. Yine de içimde bir huzursuzluk var.

adam haklıyken haksız duruma düşmüş resmen bir nevi.
bir de gerçekten off doldurmak için söylemiyorum ama sen kimsin mi gevşek gevşek konuşma mı daha kırıcı diye sorulsa ben sen kimsin i seçerim.
Hakaret illa tdk sözlüğünde hakaret olarak geçmesi gerekmiyor benim için. En dayanamadığım cümledir sen kimsin. Hani ben seni gözümü kırpmadan silerim gibi ne bileyim.
T
ek aklımı kurcalayan her zaman alttan alıyor demeniz oldu, gerçekten siz çok kırıp o da çok mı alttan alıyor, hep sakin kalan taraf o mu oluyor mesela?

Yani ben kendimi sizin yerinize koyacak olsam görüşürdüm ve konuşurdum.
Bazen insanların anlık ruh halleri olmadık şeylere olmadık tepkiler vermesine neden olabiliyor.
Ancak bu durumun karakteri olup olmadığını zamanla, güzelce gözlemleyerek karar verilebilir diye düşünüyorum.
Başka insanlar hakkında söyledikleri, gittiğiniz mekanlardaki garsonlara (yani parası ile hizmet aldığı insanlara) olan davranışları kişinin karakterini azda olsa tanımanıza imkan sağlar.
Bu tür durumlarda sizi rahatsız eden bir şeyler varsa/olursa ona göre karar verebilirsiniz.

Tabi bu sadece benim fikrim, yani ben olsaydım ve karşımdaki insanı buna değer bulsaydım bu şekilde davranırdım.
deger veriyorum ona. 5 ayda bana yaptıgı hiçbir kötü , kırıcı harekete olmadı.
Aksine yapıcıydı. Sanırım bir kere daha görüşebilirim

Üstüne sinirlendim diye özür de dilemiş. Hakkını da korumuş , niye kızdığını da söylemiş.
Arkadaşlarınıza göre kadın hep haklı, ama erkek sinirlenmez, kizamaz diye düşünüyorlarsa sağlıklı bir ilişki yaşayamazsiniz.
Adam hâla sizinle iletişimi koparmiyor.
İlişkiye devam edecekseniz biraz toparlayın kendinizi. Açık ve net olun, süründürcem havalarına girmeyin,kazanirsiniz
süründürmek değil niyetim.
Kızlar da verdi bana coskuyu. Ne olursa olsun dememesi gerekiyordu vs. Ben de kararsız kaldım.
Ben biraz kafamı toplayayım dedim en son.
Bugun yazmayı düşünüyorum. Kesinlikle yüz yüze konuşmak istediğimi söyleyeceğim.

Tabi ki hakli. Karşisinda sirf kadin var iş bozulmasin diye kendine hakaret ettirmiyor bir siniri, tavrı var adamin. Gevşek gayet hakaret algilanacak bir kelime. Cok dogru yapmiş bence.
:)) valla böyle okuyunca haklı.

Eğer o kadar laftan sonra aramasaydı aramazdım ben de ama sonucta arayıp özür de diledi.
Akşam yazacagım.:)

Back