düşün sonra kararını ver ...

Bence haklı. İnsan çok fazla sakin kalıp tepki vermediği zaman aşırı tepkiler verebiliyor. Kendini güzel ifade etmiş, siz farkında olmadan saygısızlık yapmışsınız (niyetiniz o değilmiş ama sonuç öyle olmuş), o da kendine yapılan saygısızlığı sineye çekmemiş tepki vermiş.

bu ananla , babanla kelimesini ben de sordum özür dilemek için aradıgında.
sizin anladıgınız gibi anlamıştım çünkü.
Şöyle açıkladı;
- Annenle böyle konuşabilir misin? hayır . Babanla böyle konusabilir misin? hayır. Ee onlara saygın var çünkü. Peki bana niye yok dedi. Ben de senin sevgilinim dedi

Bu huy bence genel de sakin insanlar da var zaten..Ama yeriniz de olsam biticekse de yüz yüze konuşmayı isterdim bir kere..Söylediklerini sindiremiyorum demişsiniz belki yüz yüze görüşünce onun da pişmanlığını görürsünüz..

Tamamen sizi hatalı buldum kusura bakmayın. Olayı uzatan siz, üstten konuşan siz, gevşek diye hakaret eden siz ama sonra bağıran o. İnsanları çileden çıkartıp sonra ben bir şey yapmadım ki diyen insanlara gıcık oluyorum ya. Herkesin bir sınırı var, sınırını da iyice çekmiş. Bu da size ders olur umarım.

Başta siz de zaten çoğu hatanın kendinizde olduğunu söylemişsiniz.
Bence adam durmuş dayanmış ve patlamış. Sevgi dolu vs. davrandığı alttan aldığı için gururu incinmiş. Kusura bakmayın ben adamı haklı gördüm. Bundan sonrası sizin bileceğiniz iş. Ama bir sonraki ilişkinizde de aynı yaparsanız bence aynı sonuca ulaşırsınız. Yerini bilecek derken bence onu kastetmiş. Tamam sen benim için önemlisin ama vazgeçilmez de değilsin demiş.

Ayrıca gevşek konuşuyorsun demek bence hakaret. Bana dense ben de sinirlenirim.

:)) valla böyle okuyunca haklı.

Eğer o kadar laftan sonra aramasaydı aramazdım ben de ama sonucta arayıp özür de diledi.
Akşam yazacagım.:)

Adam devamli alttan almiş simdiye kadar, bu tepkiyi almasaydiniz emin olun yavas yavas bilincli olmasa da bu adama sayginiz azalacakti, bu kişiye hoyrat daha hoyrat davranmaya devam edecektiniz.

Kadin olsun erkek olsun cok fazla alttan alan, çok fazla yumuşak davranip devamli ozur dileyen tiplere bir sure sonra kopek gibi davraniliyor. O kişi patlayip ayrilmak isteyene kadar da bu durumu normal goruyor karşidaki.
Adam size tepkisini çoook gecikmeden koymuş.

Yukaridaki anlattigim türde ilişkiler cok gordum cevremde, burada da cok okudum. Karsidaki devamli alttan aliyor diye "demek ki ben vazgecilemezim" kafasina girenler oluyor istemsiz. Uyandirma servisi şart oluyor haliyle. Bence arayin konuşun.

Üslup çok önemlidir iletişim kurarken benim için. Bazı hassas olduğum kelimeler var benim de. Yıllar önce çok normal bir konuda gayet sakince tartışıyorduk o zamanki erkek arkadaşımla. Bir anda bana neyin artistliği bu dedi.. O ciddiye alınmama hissi, öfke, küçük görülme duygusu.. Bir anda seviyeli salon kadını çizgimden çıkıp sen kimle konuştuğunu sanıyorsun haddini bil minvalinde bir yükseliş yaşamıştım :)) Bir daha asla kullanmadı aynı kelimeyi.

Konunun ne olduğunu bilmiyorum, ancak bilmeden hassas bir noktaya temas etmişsiniz ve patlamış adam. Bu onun da üslubunu haklı göstermez kırıldıysanız.

Öfke kontrolü yok diyorsunuz ama hassas noktasına dokunduğunuz birinin sakin kalmasını bekleyemezsiniz.

Birbirinizi tanımak için çok erken. En başta ikinizin de kendinizi ortaya koyması güzel olmuş. Eğer karşılıklı olarak üsluplarınızda dikkatli olabilecekseniz bir şans daha verin bence. Yapamayacaksanız hiç uzatmayın.

Narsist. Uzak dur.

kızmasını haklı buluyorum kesinlikle.
Ben de ani sinirlenen biriyim ama söyledikleri bence çok fazlaydı. Haklı olabilir ama kızdıgını daha düzgün ifade edebilirdi diye düşünüyorum ama şöyle bir artısı var. Bu çıkışı için özür diledi ve son kararı bana bıraktı.
Yani haklı bile olsa öyle davranmaması gerektiğinin farkında.
Ve evet damarına basmısım maalesef. Öyle söyledi.

Bak sana çok net bir şey söyleyeceğim. Bu kişi borderline. Ben senin gibi alttan alınacak bi şey yapmadım ama tıpatıp aynı şeyi yaşadım. Eski arkadaşlık yıllar sonra sevgililik 3. Ayda aynı ama aynı bu kavga. Herhalde hatalıyım deli değil ya bu dedim. Aradım. Zamanla bunlar tekrarlandı. Ya paradan saygıya saman alevine kadar aynı kelimeler. Ben aptallık ettim, evlendim. Şimdi boşanıyorum. Nasılsa bunu kabul eden saygı değmez biri sanacak seni dozu artacak ve sonuç şiddet. Sırf falsosu bu değildir. Başka tepkilerini de düşün bi. Konumu oku istersen. Sana sonradan algıladığım yüzlerce örnek sayarım. Bunun adı manipülasyon.

yüz yüze görüşürsek ben eminim aslında düzeleceğine. Çünkü akşam zaten yumusamıştı.
Üzüldüğümü fark etti. Ağlama tamam haklısın cok üstüne geldim dedi.
Akşam yazacagım konuşmak istediğmi ama hastayım simdilik yüzyüze görüşmem sanırım ama en azından konuşmak istediğimi söyleyeceğm.

borderline ne demek. İlk defa duydum.
Konunuzu okuyacağım.

Normalde sinrli biri ama bana hep sakindir. Kırmaz, üzmez, alttan alır yani.

ya niye bana kızdınız.
Ben hatalı oldugumu biliyorum, bir şey yapmadım demiyorum ki

Sadece adım atıp atmama konusunda kararsız kaldım. Çok kızdı ve arkadaşlarım onu hatalı buldu.
Ben de acaba mı dedim . Sizlerden fikir almak istedim.

5 aydir alttan alırken bu sana tek kelime için çektiren mağrur aklı nerdeymis? Konunun dayak atma potansiyeliyle ne ilgisi var? Hic ilgisi yok adam küfür eder öyle biri olsa duzgunce anlatmis gene. Olan şey şu aşıkken aman agzimizin tadi kacmasin varsin alttan alan ben olayim diye rol kesio bu showman herifler. Aşk bitip yerini mantiga biraktikca ipleri eline almak istiolar. O orda gevsek kelimesine degil 5 aydir tüm sustuklarina+Gevsek kelimesine kumulatif olarak sinirleniyor yani. Olay tamamen ipleri sana vermiş olmanin aydinlanmasi. Geri alma peşinde.

Adam size hakaret etmemiş ki, söyledikleri hakaret sayılmaz bence. Asıl gevşek kelimesi hakaret kabul edilebilir. Bir yerden sonra dayanamamış patlamış gibi geldi bana.

Narsist. Uzak dur.

Diplomalar hangi tıp fakültesinden hanımlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…