düşün sonra kararını ver ...

siz de erkek arkadaşımı mı dogru buldunuz
Sizin tavrınizi da begendim...zaten onemsediginizi belli etmediginiz için, gardınızı dusurmediginiz icin pismanlik geri dönüşü olmuş erkek arkadaşınızdan. Sizin tavrınız da basarili bence.

Hakli bulmadım kaba buldum erkek arkadaşınızı. Düşüncelerini beğendim ama ifade tarzı kaba. Siz başarılı bir şekilde yonetmişsiniz süreci. O yüzden geri adım atmış.

Şimdi aradi beni . Neredesin dedi. Disci randevum var ordayim dedim. Tek misin diye sordu. bir arkadasimla geldim. Tek değilim dedim. Tamam donuste soyle ben alayim seni eve yurume. Hem konusuruz dedi.

Bence de doğru dusunuyor ama ifade ediş bicimi yanlis. Kaba yani bikere.
Bakalım bir adim attim. Ilımlı döndü gibi. Birazdan buluşacağız. Umarim düzelir ve yazdigima deger.

Hemen hemen herkes boyle düşünmüştü. Ben de sizlerden cesaret yazdim . Konusalim dedim.
Birazdan buluşacağız:)

Onemsediginizi belli etmeyin ne demek ya? Koskoca insanlariz , tabi ki erkek arkadasini ve laflarini yada kuslugu onemseyecek, onemsemiyorsa ne isi var o kisiyle? Birakin bu bos taktikleri. Konu sahibi siz mesaj atmakla dogru olani yaptiniz, zaten hataliydiniz.

ben böyleyim , bir anda çok sinirleniyorum. Sonra saman alevi gibi geçiyor. Pişman oldum ama bu dereceye beni , sen getirdin
Bunlar tehlikeli cümleler...olsun aramişsiniz artık...şöyle birşey deneseniz nasıl olur? Söylediğim söz için çok üzgünüm senin anladığın anlamda söylememiştim, senin sözlerin beni hem çok incitti hem çok korkuttu sanırım biz birbirimize uygun olamayacağız 5 ay için teşekkürler guzeldi. Hoscakal.
Onun cevabına göre yol alırsınız.

Evet haklısınız o lafların üstüne 150 kere arayıp 500 mesaj göndermeliydi.

yani evet bu kadar sinirlenmesi normal değil ama sonuçta o telefonun ucunda sen vardın. ve o kişiyi sen tanıyorsun.
eğer sevgisi sana karşı tavrının üzerine çıkıyorsa şans vermelisin.
zaten sır da burada.
kimse dört dörtlük değil. karşımızdakine olan sevgimiz terazide ağır basıyorsa o yolda yürüyebiliyoruz.
bence şans vermelisin

Ee karşıya cevap hakkı kalmamış ki burada

Eşimle sevgiliyken ona yav he he dediğim için bu dediklerinin çook benzerini yaşamıştık. Tepkilerim aynı senin gibiydi. Eğer devam edeceksen, (bu tip biriyle 4 yıldır evli biri olarak söylüyorum) senden değişmeni bekleyecek. Çok ama çok zorlanacaksın. Ve bu uzun nutuk son olmayacak defalarca duyacaksın. 5 ay uzun değil benim gözümde o yüzden yol vermeni tavsiye ederim.

Ben de şuraya takıldım tartışmanın en baş noktasına: attığı birkaç (komik mesaj sanırım?) mesajı görmemişsiniz ve bir konuda yardım istemek için aramışsınız.Yani bunun kavga sebebi olması bir bana mı saçma geldi anlamadım? Hatta sen yazmasaydın yazmazdım da demiş sonrasında. Siz de haklı olduğunuz için ılımlı değil mantıklı konusmussunuz ki olması gerektiği gibi bana göre.Yani bilmiyorum ben bir şey anlatırken laubali laubali gülünmesi aşırı sinirlendirir.Sizin kelimeniz de doğru değil ama sevgilinizin , sen kimsin bee! Bu dağları ben yarattım tepkisi bana çok uç geldi yani tamam sinirlendin de her şeyin bir üslubu olur kırıp döktükten sonra 737373 kez özür dile ne mana? Bilemedim ufak hesaplar peşinde ve dengesiz biri izlenimi aldım sevgilinizden ,dikkat edin derim manipülatör yapısı var gibi

Konu sahibi girmedigine göre gece pek bi soluklu anlasılan :) girdiginde haberleri cıtlat :)

ay evet sizin de haksız olduğunuz yerler var, söylediğiniz de hoş değil ama tepki de biraz fazla geldi bana açıkçası. bu şekilde de karşılıklı olarak saygı durumu biraz zedeleniyor tabi.
görüştünüz mü? sonuç ne oldu?

Ya adam gevsek lafinin agirligina takilmio orda. Üstte biri de yazmis yav he he dedim diye sinirlenmisti benim esim de diye.

Yani gönül iliskisinde karsidakine kendini en fazla yoldan geçen emmi gibi hissettirirsen sinirlendirebilirsin. Adamin hissettigi o, adam yerine konmamak sen kimsin demek gibi bisey bu. Gevsek gevsek konusma ~ yav he he, nolduk beş ayda da devrem gibi davraniosun diyor adam aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…