• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Kocişkom dünya ya bir daha gelsem yine seni severim..
Benim fedakar hep beni düşünen herşeyim.

Ömrüm geçmişim geleceğim ahiretim dünüm bugünüm yarınım..
Hani diyorsun ya rabbim öteki tarafta da bizi birbirimizden ayırmasın diye
Rabbim bizi hiç ayırmasın.

Şuan sevgili değiliz belki ama seni hala çok seviyorum kocaman özledim sevdicek..Bu suskunluk hiç yakışmadı bize

Nefesiiim...yalniz dunyamda bi sen varsin...beni dunyanin kotuluklerine Allah sana guc verdigince beni korudugun icin sana tesekkur ederim...benimle evlendigin icin cok gururluyum...senin oldugum icin mutluyum...Rabbim son nefesimizde yan yana el ele olmayi nasip etsin...guzel gozlum!...

beni seviyomusun..üüüüüüf .sen beni hep böyle sevdin.sen anlatılmayacak bir eş çok aşık sevgili çatlak bir baba oldun. ve biz hayat boyu aşık olduk.

özel günleri önemsemedik yıldönümleri kutlamadık doğum günlerini unuttuk...bunlar için değilde bit kadar sebeplerden kavgalar ettik.öpüşüp barıştık.meydanlarda barıştık sokaklarda caddelerde yürürken birden barışıverdik her seferinde daha sıkı sarıldık birbirimize nefesimiz kesildi...kar altında donarken bile elele yürüdük eldivensiz..herkese ve herşeye rağmen evlendik sonunda...biz hep çok aşık olduk..şimdi mesaidesin ..geldiğinde yine ilkkez buluşuyoruz gibi sarılcaksın bana biliyorum..seni çok özledik..

Sevgili değiliz ama seviyorum daha öncede söyledim beni unut dedin ama unutamadım. İlk aşkımsın ilk hayalim ilk hayal kırıklığım. İlk yaramsın ilk yarabandım. Şimdi arasan açmam telefonu. Sana çok kırgınım sevgim bile geçirmez bunu. Kaderim bile değiştiremez fikrimi, bugün kendimde bitirdim seni.

Sevdiğim. Benim canımın parçası.
Biz birlikte çok güçlüyüz. Sevgimiz çok güçlü.. :cry:

birgün kavuşucaz ve ben o günü iple çekiyorummm senden isteğim nlurr istediğim bir adam olarak gel

seni çok seviyorum aşşşkıııııımmmm deyim bende :KK28::KK37:

güzel huylu,yumuşak başlı,pamuk sevgilimmm
beyaz tenini papatya saçlarını özledim.
boynunda saklı cennetimi özledim..
pontik kollarında uyumayı özledim..
uyurken ara ara uyanıp koluma bacağıma sarılıp geri uyumanı özledim.. :)

adamım.. bana bu tür davranışlarda bulunma... Erkek olan benmiyim senmisin... Erkeklik yaptım sevdiğimi söyledim.. erkeklik yapıpta düzgün cevap bile veremedin... İşlerin yolunda giderse belki birşeyler olabilirmiş gitmezse hala arkadaş olabilirmisiz... pehh.. ama varya varya yinede deliyim adamım.. yinede seviyorum seni... birdaha cesaret bulsam yine söylerdim seni sevdiğimi...
Adamım özledim seni... Gülüşünü, bakışını, bana birşey anlatamayınca kendini paraladığın o günleri özledim...

Hayatımdaki varlığına ,sonsuz Elhamdulillah. Sen ne güzel ne koca yürekli bi adamsın. Ne güzel yazılmışsın alnıma,can oldun canıma Beyim :)

Çok güzel intikamını aldın benden ama ben intikam almayı hakkedecek hiç bir şey yapmadım sana. ne bir başkasına yan gözle baktım sen yokken nede sana ailene karşı saygısızlık ettim. sen benden çoookk uzaklarda gününü gün ederken bende buradaki görevlerimi tamamlayıp memleketime dönüp yepyeni hayatıma başlayacağım. bilmiyorum döndüğünde pişman olur musun olmaz mısın ama bence hiç olma . hemen hemen her dakika aklımda olsanda hala bunlar geçici durumlar bir sene sonra ne ben seni hatırlayacağım ne de sen beni....

Hep diyordun büyük konuşuyorsun dikkat et diye gülerdik.Biz hic ayrilmayiz diyordum dilimi essek arisi soksun.Hani tam 10 gün önce karşılaştık ya ne kadar özlemişim seni.Keşke bize bir şans bıraksaydin be canimin ici.Keske sarilabilseydim sana o an en mutlu gunundu ve ben misafirdim.Umarim bir gun hatalarini fark edersin ve eskisinden daha iyi bir biz oluruz..

Öküzlügün lüzmu yok, su camasirlari bir kere de sen yika. Ben yapiyorum. Tatil günlerinde bari su eve ceki düzen ver.
Illa benim mi söylemem lazim yerdeki cöpleri topla diye..
Iki gün donunu yikamasam anca anlarsin dimi, o tsörtler kendi kendine dolaba girmiyor.
Canim sevgilim, esim, cocugumun babasi biliyorum beni cok seviyorsun ama ben senin sarki söylemeni hic sevmiyorum. Ha sözlerini ögrenip söyle canimi ye.
Bir de söylediklerimi ciddiye al, illa her seferinde sil bastan bir daha mi söyliyeyim.

tam buraya 'hadi eve git artık da bir konuşalım :)' demek isterdim yazacaktım ki benden once davranıp bana 'eve geldimm' diye mesaj attı :)

kocacımmmm lütfen sen de harekete geç :))

aşkımızla ömrümüzü güçlendirelimmmm

vuhuuu çok şükür çok şükür ...

hayırlarla bebişlerimiz olsun inaşaallah :)

Back
X