• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşün düşün bulamadım. .

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
selam kızlar Günaydın..

Düğün için alışverişiğe başlandı. İşte nişanlımla baya bir şeyler aldık..
Ama ben kişisel kozmetik ürün cilt bakımı ürünler de almak istiyorum. Öyle hazırlanmış makyaj seti sandıkları var ama içinde çoğu kullanmayacağım ürünler var ve ben o sandığı daha sonra ne yapacağım.
Siz ne yapmıştınız ? Neler aldırmıştınız ?

selam kızlar Günaydın..

Düğün için alışverişiğe başlandı. İşte nişanlımla baya bir şeyler aldık..
Ama ben kişisel kozmetik ürün cilt bakımı ürünler de almak istiyorum. Öyle hazırlanmış makyaj seti sandıkları var ama içinde çoğu kullanmayacağım ürünler var ve ben o sandığı daha sonra ne yapacağım.
Siz ne yapmıştınız ? Neler aldırmıştınız ?
Ben bir parfümeriye gittim görümcem le
Ruj, parfüm, far, fondöten, rimel, kalem, makyaj çantası, far fırçası vs vs ne kullanıyorsam seçtim sepete koydum öyle alındı,,, 3sene oldu hala duruyolar 😁

ben kullanacagim şeyler aldim kullandim bitti yenisini almişim bile bi allık bitmedi:KK70:
5 yıl oldu.:)
bence kullandığı kullanacagi al derim kullanmayacaksaniz alma. evlendikten sonra bol alirsin.
şu an eşya durumuna bak. evde lazim olunacagi şeyler al. ben alamadığım unuttuğum şeyleri evlendikten sonra almişimhiç sorun etmedim. ama şu ki eşyalari azaltmak gerekiyor benim durum :olamaz:
misafir odasini gereksiz buluyorum. 2+1olsa salonda kullanacagin olsun. bi kanepe alip bi odaya koymak da gereksiz.

Ben bir parfümeriye gittim görümcem le
Ruj, parfüm, far, fondöten, rimel, kalem, makyaj çantası, far fırçası vs vs ne kullanıyorsam seçtim sepete koydum öyle alındı,,, 3sene oldu hala duruyolar 😁
kullanacağım ürünler almak istiyorum bende ne bileyim makyaj cilt bakım vs kremler falan. .

ben kullanacagim şeyler aldim kullandim bitti yenisini almişim bile bi allık bitmedi:KK70:
5 yıl oldu.:)
bence kullandığı kullanacagi al derim kullanmayacaksaniz alma. evlendikten sonra bol alirsin.
şu an eşya durumuna bak. evde lazim olunacagi şeyler al. ben alamadığım unuttuğum şeyleri evlendikten sonra almişimhiç sorun etmedim. ama şu ki eşyalari azaltmak gerekiyor benim durum :olamaz:
misafir odasini gereksiz buluyorum. 2+1olsa salonda kullanacagin olsun. bi kanepe alip bi odaya koymak da gereksiz.
bende gereksiz esya almak istemiyorum.Misafir odası banada gereksiz geliyor..
kullanacağım ürünler makyaj cilt bakım vs bende almak istiyorum .. normal kişisel kozmetik magazalar oldukça pahalı.

bende gereksiz esya almak istemiyorum.Misafir odası banada gereksiz geliyor..
kullanacağım ürünler makyaj cilt bakım vs bende almak istiyorum .. normal kişisel kozmetik magazalar oldukça pahalı.
o zaman ne almak istediği bi not yazin.
aklınıza bulunur.
ben 5 yıldır evliyim evi komple yenilemek istiyorum.

o zaman ne almak istediği bi not yazin.
aklınıza bulunur.
ben 5 yıldır evliyim evi komple yenilemek istiyorum.
o derece anladım.. peki nelerden pişmansınız .. keşke almasaydım dediğiniz neler.
ben mesela yemek masası alacagım ama o yanında bulunan 2 uzun vitrin gibi şeyi istemiyorum. sadece dolabını istiyorum. oturma grubu istiyorum öyle misafir odası falan istemiyorum..
tv unitesi de öyle çok raflı istemiyorum hani çekmeceli oluyo ya altta öyle sade..
belki kitaplarım için kitaplık alırım ..
yatak odam için de kesonları istemiyorum.. içinden çekmeceli dolap istiyorum. keson yerine 3lü çekmece olabilir birde makyaj aynalık o kadar. .

o derece anladım.. peki nelerden pişmansınız .. keşke almasaydım dediğiniz neler.
ben mesela yemek masası alacagım ama o yanında bulunan 2 uzun vitrin gibi şeyi istemiyorum. sadece dolabını istiyorum. oturma grubu istiyorum öyle misafir odası falan istemiyorum..
tv unitesi de öyle çok raflı istemiyorum hani çekmeceli oluyo ya altta öyle sade..
belki kitaplarım için kitaplık alırım ..
yatak odam için de kesonları istemiyorum.. içinden çekmeceli dolap istiyorum. keson yerine 3lü çekmece olabilir birde makyaj aynalık o kadar. .
yatak odasindaki kesonlar çok gereksiz..
ben pişmanim.. yerine sifonyer yeterli.
yemek masasini iyiki almamişim. yeryoktu:)misafirleri için mutfaga aliyorum mutfaktaki yemek masasini kullaniyorum. :)
perdeleri boy kısa alin derim uzun boy sıkıntı aliyor. asmasi agirdan aliyo tabi güzel gösteriş için siz bilirsin ben kısa alirdim aklım olsa.:) yere degecek almişim. petegin üstüne kaldiriyoruz zor oluyor.
tv unite bende gereksiz dediğin gibi sadece keson gibi dikdörtgen şekli tv üniye olabilir ben olsam almam:) tvyi duvara asardim:)

benim çok fazla kozmetiğim vardı, hiç aldırmadım. sana tavsiyem çeyizcilerden almaman, hem ürünler bence bayat (sirkülasyon çok değil) , hem içlerinde çok kaliteli markalar göremiyorum, hem de uygun da değil. şu an bayram indiriminde herhangi bir mağazadan çok daha ucuza alabilirsiniz.

cilt bakımı için de eczaneden nemlendirici tonik temizleyici seti alabilirsiniz. pek çok alternatif var.

ben1 aylık evliyim, kesonlarımı çok kullanıyorum :) yatak odanız darsa ve yatağınızın iki kenarında yeterli boşluk yoksa almayabilirsiniz.

salon için vitrin ve konsol almadım, iyi ki de almamışım

benim çok fazla kozmetiğim vardı, hiç aldırmadım. sana tavsiyem çeyizcilerden almaman, hem ürünler bence bayat (sirkülasyon çok değil) , hem içlerinde çok kaliteli markalar göremiyorum, hem de uygun da değil. şu an bayram indiriminde herhangi bir mağazadan çok daha ucuza alabilirsiniz.

cilt bakımı için de eczaneden nemlendirici tonik temizleyici seti alabilirsiniz. pek çok alternatif var.

ben1 aylık evliyim, kesonlarımı çok kullanıyorum :) yatak odanız darsa ve yatağınızın iki kenarında yeterli boşluk yoksa almayabilirsiniz.

salon için vitrin ve konsol almadım, iyi ki de almamışım
yok çeyizcilerden istemiyorum. İndirim fırsatlarından yararlanıcam artık..
keson yerine gardolobıma iç çekmece istiyorum hem benm tarafıma hem nişanlımn tarafına
salon için vitrin bende istemiyorum ama konsol misafir yemek tabaklarnı toplayabilir. . ve üzerine gerekli süs esyaları koymamda yardımcı olabilir..

Merhaba canim. Hayırlı uğurlu olsun Allah mutlulugunuzu katlayarak arttirsin insallah
Öncelikle şunu söyleyeyim,bir esyan kırılır, yerine yenisini getirebilirsin,bir kiyafetin yırtılır ve ya sökülür yerine yenisini getirirsin.

Ancaaaak yüzüne ve saçına bisey olsa geri getirmen cok zor olur ve psikolojin de cabasi.
Kaliteli ve cilt tipine uygun ürünler almani tavsiye ederim. Bu konularda bilgim var dilersen sana liste atabilirim.

Merhaba canim. Hayırlı uğurlu olsun Allah mutlulugunuzu katlayarak arttirsin insallah
Öncelikle şunu söyleyeyim,bir esyan kırılır, yerine yenisini getirebilirsin,bir kiyafetin yırtılır ve ya sökülür yerine yenisini getirirsin.

Ancaaaak yüzüne ve saçına bisey olsa geri getirmen cok zor olur ve psikolojin de cabasi.
Kaliteli ve cilt tipine uygun ürünler almani tavsiye ederim. Bu konularda bilgim var dilersen sana liste atabilirim.
atarsan çok sevinirim canım. .

Uygun olabilmesi için watsonsa gratise falan bakarsın öncelikle oralarda da güzel ürünler oluyor. Rossmanda organik standı var mesela. Eğer bütcen iyi ise sephorayı da tavsiye ederim.

Back
X