- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi halenizzzzj
-
Yani neden ailesi onu takip ediyor, kız hesabını kapatıyor bugün sabah.( Az önce açtı ).Olayla ilgili bana hiçbir şey anlatmıyorlar. Düşün düşün çözemiyorum. Sevgilim de üç gün boyunca şehrine geleceğim bu konuları konuşacağız diyor ama ne konuşabilir ki. Bence hepsi bir araya gelip tek bir ağızdan bana yalan söyleyecekler. Olayın aslını nasıl çözebilirimİki tane Sibel’in denk gelmesi tesadüf olamaz bence
Uygulamayı biliyorum amaBaşkalarının arattığı tarihler net olarak görünüyor mu çok şaşırdım
Yani ne çıkabilir ki altından gizli bir ilişkisi varsa da bütün aile takip etmez ki bir yandan da tesadüf olmaz diyorum
Handan bence olaydan bağımsız ayrı bir problem o ne alaka yani ama Sibel’le arkadaşlar
Bu arada ben stalk için Facebook’u kullanırım çok daha iyi bilgiler var veya direk Google’a yazarım bir sürü site çıkıyor alakalı alakasız oradan bulabilirsiniz
Sevgilime bu kızlara mesaj atacağımı falan söyledim at ne istiyorsan yaz dedi.Olmadi yarin goruntulu arayip annesine, sibel le konustum dun gece falan dersiniz. En kotu ihtimalle panik halinden falan en azindan sakladiklari bir sey var mi o belli olur.
Ya ne biliyim böyle konuşanlar da hiç güven vermez ki hani ben hiç yapmadığım bir şeyle suçlansam galiba açıklama yapar sonra agresifleşirdim karşıdaki devam ederse de iletişimi keserdim kendimi kanıtlamaya ÇalışmazdımEğer sakladığım bir şey olsaydi araştıracağını bildiğim halde sana atmazdım ekran videosunu dedi.
Zaten hesap dondurmanin bu olayla alakasi varsa o kizlarda konusmaz. Ailenin kucukleri ve yaslilari daha kolay konusur, konuyu acsan biliyor gibi uzun uzun anlatmaya bayilirlar hatta ozelliklrde yaslilar. O yuzden kizlarla konusmak pek mantikli degil bence.Sevgilime bu kızlara mesaj atacağımı falan söyledim at ne istiyorsan yaz dedi.
İçin rahat edecekse yaz dedi.
Benim bi alakam yok bunlarla dedi.
Mesaj dahi atmak istiyorum ama kendimi rezil etmek istemiyorum..
Eğer sakladığım bir şey olsaydi araştıracağını bildiğim halde sana atmazdım ekran videosunu dedi.
Atmak zorunda olduğu için de attı, ayrıca.
Ailesi takıp edıyor dedın ya ailesi kim? Sencede çok çok fazla yorucu deıl mı? Ne bılıyım ya hıc öle uygulamalara bakmadım bıle benEvet uygulama Getcontact.
Milletin sizi nasıl kaydettiği görünüyor.
Sevgilimi orada biri -Ahmet Sibel şeklinde kaydetmiş bende sevgilime sordum.
İş yerinde Sibel diye birinin olduğunu iş gruplarında ekli olduğunu söyledi.
Cevaba tatmin olmadım.
Sevgilimden uygulamada onu kimler sorgulamış kısmını ekran atmasını istedim orada tanımadığım bi kız vardı ismi Handan soyadı da vardı.
İnstagramdan araştırdım buldum ve Sibel diye bi kızla yakın arkadaş olduklarını gördüm.
Bu Sibel’in etiketteki Sibel olduğunu düşündüm.
Profiline baktığımda Annesi Babası ve kardeşi tarafından takip edildiğini gördüm.
Sevgilime sordum tanımıyorum dedi.
Bu Sibel iş yerindeki Sibel değil dedi.
Ailen neden takip ediyor dedim ? Sen tanımıyorsun dedim.
Kardeşini arayıp sordu bende duyuyordum bu arada.
Kardeşi tanıdığım birinin sevgilisi dedi.
Ailen ne alaka takip ediyor dedim ?
Öne çıkanlardan görüp takip etmişlerdir falan filan dedi.
Yine cevap alamadım gibi bisey oldu.
Ve o Sibel’in hesabı bugün kapandı.
Tesadüf olamaz herhalde diye düşündüm.
Hesabını kapatması.
Her şeyin bu denli üst üste gelmesi kafam karmakarışık.
Başka mecralarda reklamı sık sık karşıma çıkıyordu da bu da reklamsa tebrik ederim senaryo mükYine getcontact reklamı gelmiş. Ara ara forumda yapıyorlar bunu
Keşke reklam olsaydıYine getcontact reklamı gelmiş. Ara ara forumda yapıyorlar bunu
Zaten bayagi söylendi , bana güvenmiyorsun falan filan.Ya ne biliyim böyle konuşanlar da hiç güven vermez ki hani ben hiç yapmadığım bir şeyle suçlansam galiba açıklama yapar sonra agresifleşirdim karşıdaki devam ederse de iletişimi keserdim kendimi kanıtlamaya Çalışmazdım
Evet çok yorucu , ve çok yoruldum sanki yalan söyleniyor gibi hissediyorum ama ispatım yok.Ailesi takıp edıyor dedın ya ailesi kim? Sencede çok çok fazla yorucu deıl mı? Ne bılıyım ya hıc öle uygulamalara bakmadım bıle ben
Merhaba ,
Günlerdir aklıma takılıyor konuşacak kimse de olmadığı için buraya yazip fikir almak istedim kısaca anlatmaya çalışacağım.
Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz 1,5 yıl oldu.Ayda bir buluşuyoruz vakit geçiriyoruz yan yana.
En son 1 hafta önce buluştuk o geldi yanıma, film izledik telefonundan ki telefonunu benden asla saklamaz şifresini de bilirim ama hiç elime almisligim yoktur telefonunu. Yanımda uyur telefonu hep masadadir saklamaz.
Film izlerken uyuyakaldı , telefonu da şarjdaydı biraz zaman geçtikten sonra uyandı telefonumu uzatır mısın dedi şarjdan çıkarıp uzattim o ara gözüm ekrana takıldı istemsiz bi şekilde.
Sinem diye kayıtlı bi kişiden mesaj gelmişti akşam.
Mesajın sadece ilk kısmını gördüm
Hanımeli bisküvi yazıyordu devamını göremedim o şokla telefonu uzattım kim bu dedim sinirle.
İş yerinden dedi sana ne hakla bu saatte mesaj atıyor dedim bağırdım sinirlendi.
Mesajı göster dedim göstermedi.
Ses tonumu yükselttiğim için sinir olmuş beyefendi,artı uykudan uyanınca çok sinirlidir terstir.
Ben aglamaya başladım tabi yanlış anlıyorum ama o hala mesajı göstermiyor.
Çıktım gittim yanindan vedalasmadim bile o üzüntüyle.
Ben yanına o kadar yol çekip gelmişim sen sarılmadan ayrıldın benden diyip üstüne bana trip atmasın mı ?
Benim hala aklım mesajda.
İş yerinde herkesin ağzında olan bi muhabbetmiş bisküvi getiriyim mi yazmış ne alakaysa.Kizin numarasını ver dedim vericem diyip vermedi olay çıkarırmışım.
Benim kızla hiçbir muhabbetim yok diyip duruyor , hatta mesaja görüldü dahi atmadan silip engelledim diyor.Kafam çok karışık neye inanacağımı şaşırdım..
Bunu bana ispatla diyorum sadece..
Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, neye inanacağımı şaşırdım..
Korktugum bir şey olsa telefonum açıkta olmaz diyor sadece..
Bu etiket yeni eklenen bir şey.Uygulamayı tam olarak bilmiyorum ama zamanında benim arkadaşlarımın sevgililerini kaydetme şeklim aklıma geldi. Aynı bu şekilde mesela arkadaşım Yelizin sevgilisi Ahmetse ve onu kaydetmem gerekiyorsa Ahmet Yeliz diye kaydederdim. Ailenin de kızı takip ediyor olması bana eski bir ciddi ilişki havası verdi. Yakın zamanda diğer kızın aratması ilginç olmuş ama pek bir anlam ifade etmedi herhangi bir sebepten olabilir. Anne babanın karışacağı kadar organize bir şey olma ihtimali olduğunu düşünmüyorum ama kardeşine kızı sorunca mesela okuldan arkadaşım diyebilirdi. Arkadaşımın sevgilisi dediğine göre sanki bana erkek kardeşini ele vermemek için öyle demiş gibi geldi.
Annesı ile konuşuyosan sorabılırsınEvet çok yorucu , ve çok yoruldum sanki yalan söyleniyor gibi hissediyorum ama ispatım yok.
Annesi ve babası takip ediyor o kişiyi.
Hayır isimleri örnek olarak veriyorum.Bu isimler gerçek isimler değil zaten..Buradaki ilk mesajiniz^^
Sinem, Sibel olmus, siz bu konuyu unutmus olamazsiniz herhalde?
Annesi de tanımadığını söylemiş.Annesı ile konuşuyosan sorabılırsın
Bence forumu meşgul etmeyin…yaptığınız ortada.Keşke reklam olsaydı
BabasıAnnesi de tanımadığını söylemiş.
Ve takipten çıkarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?