Düşün düşün bulamadım sizce arkamdan ne işler çevrilmiş ?

Yani neden ailesi onu takip ediyor, kız hesabını kapatıyor bugün sabah.( Az önce açtı ).Olayla ilgili bana hiçbir şey anlatmıyorlar. Düşün düşün çözemiyorum. Sevgilim de üç gün boyunca şehrine geleceğim bu konuları konuşacağız diyor ama ne konuşabilir ki. Bence hepsi bir araya gelip tek bir ağızdan bana yalan söyleyecekler. Olayın aslını nasıl çözebilirim
Facede çıkmıyor bu kız..

Olmadi yarin goruntulu arayip annesine, sibel le konustum dun gece falan dersiniz. En kotu ihtimalle panik halinden falan en azindan sakladiklari bir sey var mi o belli olur.
Sevgilime bu kızlara mesaj atacağımı falan söyledim at ne istiyorsan yaz dedi.
İçin rahat edecekse yaz dedi.
Benim bi alakam yok bunlarla dedi.
Mesaj dahi atmak istiyorum ama kendimi rezil etmek istemiyorum..
Eğer sakladığım bir şey olsaydi araştıracağını bildiğim halde sana atmazdım ekran videosunu dedi.
Atmak zorunda olduğu için de attı, ayrıca.

Eğer sakladığım bir şey olsaydi araştıracağını bildiğim halde sana atmazdım ekran videosunu dedi.
Ya ne biliyim böyle konuşanlar da hiç güven vermez ki hani ben hiç yapmadığım bir şeyle suçlansam galiba açıklama yapar sonra agresifleşirdim karşıdaki devam ederse de iletişimi keserdim kendimi kanıtlamaya Çalışmazdım

Zaten hesap dondurmanin bu olayla alakasi varsa o kizlarda konusmaz. Ailenin kucukleri ve yaslilari daha kolay konusur, konuyu acsan biliyor gibi uzun uzun anlatmaya bayilirlar hatta ozelliklrde yaslilar. O yuzden kizlarla konusmak pek mantikli degil bence.

Uygulamayı tam olarak bilmiyorum ama zamanında benim arkadaşlarımın sevgililerini kaydetme şeklim aklıma geldi. Aynı bu şekilde mesela arkadaşım Yelizin sevgilisi Ahmetse ve onu kaydetmem gerekiyorsa Ahmet Yeliz diye kaydederdim. Ailenin de kızı takip ediyor olması bana eski bir ciddi ilişki havası verdi. Yakın zamanda diğer kızın aratması ilginç olmuş ama pek bir anlam ifade etmedi herhangi bir sebepten olabilir. Anne babanın karışacağı kadar organize bir şey olma ihtimali olduğunu düşünmüyorum ama kardeşine kızı sorunca mesela okuldan arkadaşım diyebilirdi. Arkadaşımın sevgilisi dediğine göre sanki bana erkek kardeşini ele vermemek için öyle demiş gibi geldi.

Bu kadar güven problemi yaşayıp kendinize sıkıntı yapmanızı anlayamadım.

Ailesi takıp edıyor dedın ya ailesi kim? Sencede çok çok fazla yorucu deıl mı? Ne bılıyım ya hıc öle uygulamalara bakmadım bıle ben

Zaten bayagi söylendi , bana güvenmiyorsun falan filan.
Artık çok yoruldum gibi laflar.
Konuyu ne zaman kapatacaksın diyip duruyor.
Yanına geldigimde halledeceğiz falan diyor.
Nasıl halledicez onu da bilmiyorum artık.

Ailesi takıp edıyor dedın ya ailesi kim? Sencede çok çok fazla yorucu deıl mı? Ne bılıyım ya hıc öle uygulamalara bakmadım bıle ben
Evet çok yorucu , ve çok yoruldum sanki yalan söyleniyor gibi hissediyorum ama ispatım yok.
Annesi ve babası takip ediyor o kişiyi.

Buradaki ilk mesajiniz^^

Sinem, Sibel olmus, siz bu konuyu unutmus olamazsiniz herhalde?

Bu etiket yeni eklenen bir şey.
Bu kız da sevgilimi 2,5 ay önce aramış uygulamadan.
Bende öyle düşündüm eski sevgilin mi falan diye de sordum ama kesinlikle hayır tanımıyorum diyip duruyor.
Bu durumda siz yerimde olsaydınız napardiniz?
Bu kızlara yazıp rezil etmek istemiyorum kendimi bilemiyorum.
Sevgilim hiç önemsemiyor dahi bu konuyu o kadar önemsiz görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…