""Düşük'ten sonra ne zaman hamile kaldınız?""

nasıl arılı olanı anlayamadım. harf hatası mı oldu acaba?
bende aylardır domates almadım korkuyorum.. ama geçen hafta çarlistton biber aldım küçüklerinden.. Allaha emanetiz artık..

arılı domates canım,bizim burda öyle denilip satılıyor

ben de bebeğimi Aralık 31 de düşürdüm. Zatürre olmuştum o yüzden düştü. 6 haftalıktı. kürtaja gerek kalmadı. hastalığım dolayısıyla daktor havalar düzelene kadar bekle dedi. en azından nisana kadar korun dedi. Mart ayında korunmayı bıraktım ve hemen hamile kaldım. şu anda 6 haftalık hamileyim ve aynı korkuları yine yaşıyorum.

Ekim 2008 de düşük yaptım. MArt 2010 da hamile kaldım. 11 haftalıkken kalp atışları olmadığı için kürtajla alınmıştı. Sanırım tüpler tıkanmış. Şubatta laparoskopi yapıldı tüpler açıldı. Allahın izniyle MArtta hamile kaldım. Darısı isteyen tüm arkadaşların başına inş. Şu an 5 haftalık inş. sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya getirebilirim bu defa.

Son düzenleme:
ah kızlar ne güzel hemen kalabilmişsiniz MaşaAllah

bizede dua edin boş durmayın hadi bakim :a015:

slm kıymatlım bende şubat ayında düşük yapmıştım 4 haftalıktı galiba ama kimyasal gebelikti..4 gün kanamayla düşürmüştüm..dr korunmana gerek yok devam edin dedi..martta hamile kaldım..normalde kolay hamile kalamam aslında ama bu sefer stres yapmadım çünkü şöyle düşündüm zaten hemen olmaz daha yeni düşük yaptım yumurtlama bile olmaz dedim bir ayda neredeyse bir iki kez ilişki oldu adet olmayı beklerken hamile kaldım Allahıma şükürler olsun..inşallah bu bebeğimi bağışlar bana..lütfen stres yapma stres yapınca prolaktin denen süt hormonlarımız yükseliyor ve yumurtlama zor oluyormuş dr söylemişti..inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın cnmm..seni çok iyi anlıyorum...Allah isteyen herkese versin..amin

slm kıymatlım bende şubat ayında düşük yapmıştım 4 haftalıktı galiba ama kimyasal gebelikti..4 gün kanamayla düşürmüştüm..dr korunmana gerek yok devam edin dedi..martta hamile kaldım..normalde kolay hamile kalamam aslında ama bu sefer stres yapmadım çünkü şöyle düşündüm zaten hemen olmaz daha yeni düşük yaptım yumurtlama bile olmaz dedim bir ayda neredeyse bir iki kez ilişki oldu adet olmayı beklerken hamile kaldım Allahıma şükürler olsun..inşallah bu bebeğimi bağışlar bana..lütfen stres yapma stres yapınca prolaktin denen süt hormonlarımız yükseliyor ve yumurtlama zor oluyormuş dr söylemişti..inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın cnmm..seni çok iyi anlıyorum...Allah isteyen herkese versin..amin

Durunaz ne güzel söylemişsin..
inşaAllah stres yapmazsak olaylar daha güzel gelişecek, şöyle kendimi bırakıp sakin bir hale bürünmeyi çok istiyorum aslında.. ama bi yandanda şeytan vesvese vermeye devam ediyor...
bana doktor korunmamı söyledi, mecbur o vakti bekledik..
doktorlan neden kimisine korun kimisine korunma diyor anlayamıyorum.. halbuki bende kürtaj olmamıştım. kendiliğinden düşük olmuştu..
neyse bunladar vardır bi hayır.. inşaAllah mevlam hayırlısıyla bu ay nasib eder

senin bi hamilelik belirtin oldu mu, kendin tahmin ettin mi hamileyimdir diye....bilmiyorumkismile

hiç adet görmedenmi hamile kaldın canım
allah tamamına erdirsin inşallah

Durunaz ne güzel söylemişsin..
inşaAllah stres yapmazsak olaylar daha güzel gelişecek, şöyle kendimi bırakıp sakin bir hale bürünmeyi çok istiyorum aslında.. ama bi yandanda şeytan vesvese vermeye devam ediyor...
bana doktor korunmamı söyledi, mecbur o vakti bekledik..
doktorlan neden kimisine korun kimisine korunma diyor anlayamıyorum.. halbuki bende kürtaj olmamıştım. kendiliğinden düşük olmuştu..
neyse bunladar vardır bi hayır.. inşaAllah mevlam hayırlısıyla bu ay nasib eder

senin bi hamilelik belirtin oldu mu, kendin tahmin ettin mi hamileyimdir diye....bilmiyorumkismile

canım aslında belirtim oldu...adetime 3-4 gün kala karnımın alt kısmında adet olacakmışım gibi ağrı oluyoırdu...normalde ağrılı adet olmam..bundan önceki hamileliğimde de o ağrı olmuştu ondan anladım aslında ama onun dışında hiç bir belirtim olmadı..bulantı kusma adet 15 gün geçince başladı zaten o baya bir geç farkedilio...inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım benimm

hiç adet görmedenmi hamile kaldın canım
allah tamamına erdirsin inşallah

evet canım kanamayla düşük yaptım...ve ilk adetimi bekliyordum gelmeyince test yaptım hamile olduğumu öğrendim..yüce rabbim verecekse veriyor..daha önceki hamileliğimde tedavi olmuştum çocuğum olmuyor diye hamile kaldım ama düşük yaptım..arkasından ne tedavi nede başka bişe kendiliğinden verdi rabbim...bol bol dua edelim kızlar Allahım ne kadar çook istediğimizi dualarımızla bilsin ... Allah isteyen herkese nasip eder inşallah canlarım..

4 bucuk senelik evliyim 2 sene korundum 2 ayda hamile kaldım kanamalı düşük oldu ama parca kalınca kürtaj oldum 6 ay korundum sonra 5 7 ay arası yara ve mantar oldum her ay ilaç kullanmaktan ilişki yasak veya korunma oldu
sonradanda bu zamana kadarda olmadı ugraşıyoruz ama zor gibi görünüyor

kızlar benimde düşükten sonra 6 ay geçti.... hala bekliyoruz.....
doktor takibine başladım artık..

Back
X