mrb arkadaşlar
bende 6 haftalık düşük yaptım ayın 11 inde
kürtaj oldum dr.6 ay hamile kalmamamı söyledi
rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun inş.
amin arkadaşım.. bu dönemi en kolay bir şekilde atlatabilmen dileğiyle.. Rabbim yardımcın olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar
nasıl arılı olanı anlayamadım. harf hatası mı oldu acaba?
bende aylardır domates almadım korkuyorum.. ama geçen hafta çarlistton biber aldım küçüklerinden.. Allaha emanetiz artık..
mrb arkadaşlar
arılı domates canım,bizim burda öyle denilip satılıyor
sağol esturcum. burda hiç duymadım
benim birde miyom problemim var
dr.a gidip tedavisini yaptıracam bu zaman zarfında
geçmiş olsun canım , düzelir inşallah
benim birde miyom problemim var
dr.a gidip tedavisini yaptıracam bu zaman zarfında
slm kıymatlım bende şubat ayında düşük yapmıştım 4 haftalıktı galiba ama kimyasal gebelikti..4 gün kanamayla düşürmüştüm..dr korunmana gerek yok devam edin dedi..martta hamile kaldım..normalde kolay hamile kalamam aslında ama bu sefer stres yapmadım çünkü şöyle düşündüm zaten hemen olmaz daha yeni düşük yaptım yumurtlama bile olmaz dedim bir ayda neredeyse bir iki kez ilişki oldu adet olmayı beklerken hamile kaldım Allahıma şükürler olsun..inşallah bu bebeğimi bağışlar bana..lütfen stres yapma stres yapınca prolaktin denen süt hormonlarımız yükseliyor ve yumurtlama zor oluyormuş dr söylemişti..inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın cnmm..seni çok iyi anlıyorum...Allah isteyen herkese versin..amin
slm kıymatlım bende şubat ayında düşük yapmıştım 4 haftalıktı galiba ama kimyasal gebelikti..4 gün kanamayla düşürmüştüm..dr korunmana gerek yok devam edin dedi..martta hamile kaldım..normalde kolay hamile kalamam aslında ama bu sefer stres yapmadım çünkü şöyle düşündüm zaten hemen olmaz daha yeni düşük yaptım yumurtlama bile olmaz dedim bir ayda neredeyse bir iki kez ilişki oldu adet olmayı beklerken hamile kaldım Allahıma şükürler olsun..inşallah bu bebeğimi bağışlar bana..lütfen stres yapma stres yapınca prolaktin denen süt hormonlarımız yükseliyor ve yumurtlama zor oluyormuş dr söylemişti..inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın cnmm..seni çok iyi anlıyorum...Allah isteyen herkese versin..amin
Durunaz ne güzel söylemişsin..
inşaAllah stres yapmazsak olaylar daha güzel gelişecek, şöyle kendimi bırakıp sakin bir hale bürünmeyi çok istiyorum aslında.. ama bi yandanda şeytan vesvese vermeye devam ediyor...
bana doktor korunmamı söyledi, mecbur o vakti bekledik..
doktorlan neden kimisine korun kimisine korunma diyor anlayamıyorum.. halbuki bende kürtaj olmamıştım. kendiliğinden düşük olmuştu..
neyse bunladar vardır bi hayır.. inşaAllah mevlam hayırlısıyla bu ay nasib eder
senin bi hamilelik belirtin oldu mu, kendin tahmin ettin mi hamileyimdir diye....bilmiyorumkismile
hiç adet görmedenmi hamile kaldın canım
allah tamamına erdirsin inşallah