Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kendiliğinden düşük yaptım doktorum zaten vücut kendini toplayınca hamile kalırsın korunmana gerek yok dedi 6 ay sonra hamile kaldım doğal yolla ikiz geblik oldu Allahım sağlıkla doğduklarını da gösterir inşallah. senin de inşallah Allah gönlüne göre versin yardımcın olsun.inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
balık yağı kapsülünü doktorlara gidince yazdırayım devlet karşılıyor mu acaba?
ben de ekim de düşük yaptım 4 haftalık kendisi düştü kürtaj olmadım
dr korunmana gerek yok dedi
şuan 10 haftalık hamileyim düşükten sonra 1 kez regli oldum
inşllh sizde benim gibi çok beklemeden hamile kalırsınız
ALLAH cümlemize yardım etsin , gıymatlım sen nasılsın toparlayabildin mi kendini?
yeni dünyamız yeni meleklerimiz için toparlanmalı silkinmeli güçlü olmalıyız RABBİMİZİNDE yardımıyla inşallah , ben kürtajdan sonra tartıldım 4-5 kilo almışım 2,5 ay sürmüştü hamileliğim ama ben normalde zayıf olduğum için iyi oldu bu kilolar :) .. hakkımızda hayırlısı olsun..evet canım epey toparlamışım şimdi kilo vermeye çalışıyorum :a015:çok değil ama hiç değilse tekrar bi hamilelik başlamadan biraz vereyim inşaallah..
o hamileliğimin başlangıcında iştahım hemen açılmıştı vucudum hamilelik değişimine girmişti. tabi birden böyle kalıverdim
psikolojik olarakta eskiye nazaran iyiyim Allaha şükür. mutluyum ve güzel günler için dua ediyorum. hepimize hayırlı vakitte, hayırlı sağlıklı evlatlar nasib olsun inşaAllah a.s.
bende 5 kilo almışım, tekrar aynı kiloma dönmeye çalışıyorum.. yeni bi hamilelikte şu an ki halim gereksiz kilo birikimine sebep olur diye düşünüyorum...
ama sen önceden mademki çok zayıftın bu şekilde kalman daha iyi olabilir.. sağlıklı yumurta içinde bünyenin kuvvetli olması gerekiyor artadaşım olumunekankayizsmile
merhabalar. ben de 10 haftalık bebeğimin kalp atışı durması üzerine kürtaj oldum. 3 ay bekledim. onun üzerinden de 3 ay geçti bu 4. ay hayırlısı bakalım diyip bekliyoruz. rabbim kimseyi bekletmesin!
estur doktor sana beklemeni söyledi mi.. şu an tedbir alıyormusunuz arkadaşım?