""Düşük'ten sonra ne zaman hamile kaldınız?""

ben de ekim de düşük yaptım 4 haftalık kendisi düştü kürtaj olmadım
dr korunmana gerek yok dedi
şuan 10 haftalık hamileyim düşükten sonra 1 kez regli oldum
inşllh sizde benim gibi çok beklemeden hamile kalırsınız

canım ben kendiliğinden düşük yaptım doktorum zaten vücut kendini toplayınca hamile kalırsın korunmana gerek yok dedi 6 ay sonra hamile kaldım doğal yolla ikiz geblik oldu Allahım sağlıkla doğduklarını da gösterir inşallah. senin de inşallah Allah gönlüne göre versin yardımcın olsun.inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

maşaallah bebeklerine çok mutlu oldum. inşaallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olurlar... cinsiyetleri belli mi annesi?

ben de ekim de düşük yaptım 4 haftalık kendisi düştü kürtaj olmadım
dr korunmana gerek yok dedi
şuan 10 haftalık hamileyim düşükten sonra 1 kez regli oldum
inşllh sizde benim gibi çok beklemeden hamile kalırsınız

benimde kendi düşmüştü.tekrar olur diye endişe ediyorum..
Mevlam ne zaman verirse hayırlısını versin inşaallah..
seninkide sağlıla sıhhatle hayırla doğsun :Saruboceq:

ALLAH cümlemize yardım etsin , gıymatlım sen nasılsın toparlayabildin mi kendini?

bende düşükten sonra birkez regl oldum 2,ay hamileydim bende kalamam diye düşünmüştüm ben 7 haftalık düşük yaptım kürtaja gerek kalmadı

ALLAH cümlemize yardım etsin , gıymatlım sen nasılsın toparlayabildin mi kendini?

evet canım epey toparlamışım şimdi kilo vermeye çalışıyorum :a015:çok değil ama hiç değilse tekrar bi hamilelik başlamadan biraz vereyim inşaallah..
o hamileliğimin başlangıcında iştahım hemen açılmıştı vucudum hamilelik değişimine girmişti. tabi birden böyle kalıverdim
psikolojik olarakta eskiye nazaran iyiyim Allaha şükür. mutluyum ve güzel günler için dua ediyorum. hepimize hayırlı vakitte, hayırlı sağlıklı evlatlar nasib olsun inşaAllah a.s.

evet canım epey toparlamışım şimdi kilo vermeye çalışıyorum :a015:çok değil ama hiç değilse tekrar bi hamilelik başlamadan biraz vereyim inşaallah..
o hamileliğimin başlangıcında iştahım hemen açılmıştı vucudum hamilelik değişimine girmişti. tabi birden böyle kalıverdim
psikolojik olarakta eskiye nazaran iyiyim Allaha şükür. mutluyum ve güzel günler için dua ediyorum. hepimize hayırlı vakitte, hayırlı sağlıklı evlatlar nasib olsun inşaAllah a.s.
yeni dünyamız yeni meleklerimiz için toparlanmalı silkinmeli güçlü olmalıyız RABBİMİZİNDE yardımıyla inşallah , ben kürtajdan sonra tartıldım 4-5 kilo almışım 2,5 ay sürmüştü hamileliğim ama ben normalde zayıf olduğum için iyi oldu bu kilolar :) .. hakkımızda hayırlısı olsun..

bende 5 kilo almışım, tekrar aynı kiloma dönmeye çalışıyorum.. yeni bi hamilelikte şu an ki halim gereksiz kilo birikimine sebep olur diye düşünüyorum...
ama sen önceden mademki çok zayıftın bu şekilde kalman daha iyi olabilir.. sağlıklı yumurta içinde bünyenin kuvvetli olması gerekiyor artadaşım olumunekankayizsmile

bende 5 kilo almışım, tekrar aynı kiloma dönmeye çalışıyorum.. yeni bi hamilelikte şu an ki halim gereksiz kilo birikimine sebep olur diye düşünüyorum...
ama sen önceden mademki çok zayıftın bu şekilde kalman daha iyi olabilir.. sağlıklı yumurta içinde bünyenin kuvvetli olması gerekiyor artadaşım olumunekankayizsmile

a.s.evet canım hayırlısı olur inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kavuşuruz inşallah bebeklerimize , bu arada ben bayağı topladım kendimi ELHAMDÜLİLLAH , derslere yoğunlaştım bu aralar ..RABBİM yolumuzu açık etsin..zemuszemus

merhabalar. ben de 10 haftalık bebeğimin kalp atışı durması üzerine kürtaj oldum. 3 ay bekledim. onun üzerinden de 3 ay geçti bu 4. ay hayırlısı bakalım diyip bekliyoruz. rabbim kimseyi bekletmesin!

estur doktor sana beklemeni söyledi mi.. şu an tedbir alıyormusunuz arkadaşım?

dün gittim 3 ay bekle dedi , bende öyle düşünüyorum , aslında hamileliğin ilk aylarının yaz ayına gelmesi iyi çünkü kışın çoğu ürün hormonlu oluyor alsan bitürlü almasan bitürlü, ben çok çektim pazarda hormonsuz domates arayışları .. yeşil biber , salatalık ,daha birçoğu hormonlu olduğu için yasaktı .. hayırlısı bakalım , sana ne dedi senin ne kadar beklemen gerekiyormuş?

benimde en az iki ay beklemem gerekiyormuş.
ikinci adetim yaklaşıyor..

pazardakilerin hormonlu olup olmadığını nasıl anlıyorsun arkadaşım?

canım sadece domatesin arılı olanını alıyoruz biraz pahalı oluyor ama .. bi de bu küçük çeri domesleri varya onlarda hormonsuz diye duydum ama tam araştırmadım.bazen dikkat etsekte hormonlu ürünü ayırt edemiyoruz ama yaz ürünü olupta kışın çıkan ürünlerde mümkün olduğu kadar kaçınmak gerekiyor ..

nasıl arılı olanı anlayamadım. harf hatası mı oldu acaba?
bende aylardır domates almadım korkuyorum.. ama geçen hafta çarlistton biber aldım küçüklerinden.. Allaha emanetiz artık..

mrb arkadaşlar
bende 6 haftalık düşük yaptım ayın 11 inde
kürtaj oldum dr.6 ay hamile kalmamamı söyledi
rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun inş.

Back
X